پردازنده های ۱۰نانومتری اینتل تا قبل از تعطیلات ۲۰۱۹ رونمایی نخواهند شد - تکفارس 
پردازنده های ۱۰نانومتری اینتل تا قبل از تعطیلات ۲۰۱۹ رونمایی نخواهند شد - تکفارس 

پردازنده های ۱۰نانومتری اینتل تا قبل از تعطیلات ۲۰۱۹ رونمایی نخواهند شد

مصطفی اسماعیلیان
۶ مرداد ۱۳۹۷ - 08:34
پردازنده های ۱۰نانومتری اینتل تا قبل از تعطیلات ۲۰۱۹ رونمایی نخواهند شد - تکفارس 

وِنکاتا رِنداتیتالا، مهندس ارشد اینتل (Intel)، اعلام کرد پردازنده‌های ۱۰ نانومتری این شرکت تا تعطیلات آخر سال ۲۰۱۹ وارد بازار نخواهند شد. او که در کنفرانس مالی اینتل حاضر شده بود خبر از افزایش بازدهی این نوع پردازنده‌ها نسبت به همتایان خود داد. با تکفرانس همراه باشید در جزییات پردازنده های ۱۰ نانومتری.

طبق اعلام رِنداتیتالا، مدل خانگی پردازنده‌های ۱۰ نانومتری اینتل در تعطیلات ۲۰۱۹ و کمی بعد از آن مدل صنعتی این پردازنده‌ها رونمایی خواهند شد. او همچنین از خط تولید موفق پردازنده های ۱۴ نانومتری خبر داد  و اعلام کرد که پردازنده های ۱۰ نانومتری به خوبی درحال پیشرفت هستند.

پردازنده های ۱۰ نانومتری قرار بود در اواخر سال ۲۰۱۷ و بر روی تراشه‌های Cannon Lake به بازار وارد شوند اما به دلیل مشکلاتی که در این پردازنده‌ها وجود داشت، تاریخ انتشار به ۲۰۱۸ تغییر پیدا کرد. این مشکلات از کوچک بودن پردازنده‌ها ناشی می‌شود. هر چه اندازه‌ی یک پردازنده کوچک‌تر باشد، مهندسان با چالش بزرگ‌تری مواجه می‌شوند.

به نظر میرسد، تأخیر در انتشار پردازنده‌های ۱۰ نانومتری اینتل تا تعطیلات سال ۲۰۱۹ نیز از همین جهت باشد.

وِنکاتا در ادامه توضیح داد:

طراحی پردازنده ای ۱۰ نانومتری بسیار کم حجم تر از پردازنده های ۱۴ نانومتری است و ساخت آن ها چالشی است که میتواند انقلابی بزرگ در صنعت ساخت پردازنده باشد.

او تأخیر در انتشار این پردازنده‌ها را یک ریسک در خط تولید اینتل عنوان کرد ، با این حال به نظر می‌رسد این انتظار بی‌ثمر هم نبوده و پردازنده‌های ۱۰ نانومتری در چند سال اخیر ۷۰ درصد بازدهی بیشتر دریافت کرده‌اند.

تراشه‌های Cannon Lake اساسا طراحی کوچک‌تر و مشابهی با پردازنده‌های نسل هفت دارند اما به عنوان نسل هشتم در لیست محصولات اینتل قرار گرفته‌اند. انتظار می‌رود تولید انبوه پردازنده‌های ۱۰ نانومتری با عنوان نسل نهم اینتل، در اواخر ۲۰۱۹ و بر اساس تراشه های Ice Lake باشد.

همچنین اینتل ادعا کرد که پردازنده‌های ۱۰ نانومتری از ۲۵ درصد بازدهی بیشتر و ۵۰ درصد مصرف برق کم‌تر نسبت به همتایان خود در پردازنده های ۱۴ نانومتری برخوردار هستند.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید