یوزپلنگ روباتیک نابینا می‎تواند موقعیت شما را تاریکی مطلق شب تعیین کند - تکفارس 
یوزپلنگ روباتیک نابینا می‎تواند موقعیت شما را تاریکی مطلق شب تعیین کند - تکفارس 

یوزپلنگ روباتیک نابینا می‎تواند موقعیت شما را تاریکی مطلق شب تعیین کند

پوریا اسدی
۱۶ تیر ۱۳۹۷ - 14:00
یوزپلنگ روباتیک نابینا می‎تواند موقعیت شما را تاریکی مطلق شب تعیین کند - تکفارس 

هیولای مکانیکی ۹۰ پوندی MIT می تواند بدون نیاز به یک دوربین بینایی یا سنسورهای محیطی، شما را در زمین‌های سخت دنبال کند.

ربات بدون دید “یوزپلنگ ۳” می‌تواند در از زمین‌‌های سخت عبور کند، از راه پله ی یک گاراژ صعود کند، بر روی بلوک‌های چوبی بپرد، و در زمانی که با نیروی غیر منتظره برخورد کند می‌تواند به سرعت به روی چهار پای خود برگردد.

این آخرین نوآوری براساس الگوریتم “تشخیص تماس” طراحی شده توسط محققان، کار می‌کند. الگوریتم از داده‌های ژیروسکوپ‌ها، شتاب سنج‌ها و موقعیت‌های پایه استفاده می‌کند تا احتمال ایجاد سناریو متفاوتی مانند تماس پا با زمین و یا مقدار نیرویی که در هنگام برخورد با زمین ایجاد می‌کند را محاسبه کند. طراح روباتیک Sangbee Kim آن را با کلمات ساده بیان می‌کند:

چه موقع زمان امنی برای قدم گذاشتن است.

محققان MIT دائما در حال تلاش برای دستیابی به نسل بعدی ربات‌های چهارپا هستند که به مردم در انجام وظایف سخت کمک می‌کند. کیم گفت:

من فکر می‌کنم که موارد بی شماری وجود دارد که در آن ما می‌توانیم روباتی را به جای انسان برای انجام دادن کارهای ساده ای بفرستیم. کار خطرناک، کثیف و سخت می‌تواند با استفاده از یک ربات کنترل از راه دور امن‌ترشود.

محققان ربات را آزمایش کردند و به صورت تئوری و عملی مانند یک سگ لابرادور بالغ عمل می‌کند،. در یک ویدیو منتشر شده توسط توسط MIT، ربات می‌تواند مفاصلش را خم کند، آرام و آهسته راه برود و روی یک تردمیل بدود. ربات بر روی پله‌های چوبی صعود می‌کند و در تلاش دوم  تعادلش را از دست می‌دهد، اما به سرعت کنترل خودش را دوباره به دست می‌گیرد.

اگرچه تیم تحقیقاتی برای نقشه برداری از محیط عمومی ‌دوربینی را نصب کرده است، که در صورت مواجه شدن با موانع بزرگی مانند درهای بسته اطلاع می‌دهد اما تمرکز اصلی تیم روی “لوکوموتیو نابینا” است.

تیم تحقیقاتی می‌گوید

اگر چیزی را که یک دوربین نمی‌تواند ببیند لگدمال کند، چه می‌شود؟ چه کاری انجام خواهد داد؟ این جایی است که “لوکوموتیو نابینا” می‌تواند کمک کند. ما نمی‌خواهیم بیش از حد به قوه ی بصری اطمینان کنیم.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید