تکنولوژی یادگیری ماشینی، تحولی را در دنیای فناوری ایجاد کرده است، اما مشکل اساسی برای گسترش این تکنولوژی این است که باید پایگاه داده ی بزرگی وجود داشته باشد. حال گوگل با انتشار پایگاه داده ی تصاویر خود، دست محققان را در انجام این کار باز کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر با تکفارس همراه باشید.
برای یافتن الگوریتم هایی که بتوانند الگو را در تصویر تشخیص داده و پیش بینی کنند، شما باید تصاویر تگ شده ی بسیاری را داشته باشید تا بتوانید از آن ها برای آزمایش و آموزش دادن استفاده کنید. برای محققان، به تازگی دو آرشیو از گوگل منتشر شده است. با اضافه شدن این دو پایگاه داده با نام های Open Images و YouTube8-M، میلیون ها تصویر در اختیار محققان قرار می گیرد تا پردازش خود را بر روی آن ها انجام دهند.
تصاویر Open Images از همکاری بین گوگل، Carnegie Mellon و Cornell، که دارای ۹ میلیون ورودی هستند به دست آمده و دارای تگ هایی هستند که قبل از انشان، توسط کامپیوتر به آن ها الصاق شده بود. تیم تحقیقاتی گوگل می گوید که این تعداد تصویر برای آمو.ختن یک شبکه ی عصبی از آغاز، کافی است. بنابراین اگر شما علاقه ای به پروژه های شبیه Deep Dream، نسخه ی بهتر گوگل فوتوز و نسخه ی بعدی پریسما داشته باشید، با استفاده از این منابع می توانید کارتان را شروع کنید.
در سمت دیگر، فایل های پایگاه داده ی YouTube8-M دارای ۸ میلیون ساعت هستند (که بیش از ۵۰۰ هزار اسعت می شود) و گروه نیز گفته است که این پایگاه داده در مقایسه با دیگر پایگاه های داده، دارای مقیاس و حجم بزرگتری هستند. این ایده به این خاطر وجود دارد که کتابخانه هایی برای تحلیل گران ویدئو ایجاد شده که بتوانند با استفاده از این داده های حجیم، به یادگیری بپردازند. بخشی از این بدین خاطر است که گوگل تصاویر را از ویدئو ها استخراج کرده و تگ گذاری می کند و برای دانلود محققان عرضه می کند. اگر شما علاقه ای به هوش مصنوعی داشته باشید می توانید به سایت این پایگاه های داده مراجعه کرده و به رایگان از آن ها استفاده کنید.
نظر شما در این باره چیست؟
منبع: Engadget
دیدگاه ها