به نظر می‌رسد سامسونگ در زمینه انتشار آپدیت One UI 7.0 و اندروید ۱۵ برای سری گلکسی S24 و گوشی‌های قدیمی‌تر خود با مشکل مواجه شده است. عرضه این آپدیت چند بار در ماه‌های اخیر به تعویق افتاده که گفته می‌شود غول فناوری کره‌ای به‌طور جدی مشغول رفع ایرادات آن است.

اکنون یک گزارش داخلی نشان می‌دهد سامسونگ ممکن است به دلیل تاخیرهای اخیر، آپدیت One UI 7.1 را منتشر نکند. گفتنی است که این شرکت گوشی‌های تاشو خود را در تابستان سال میلادی گذشته عرضه کرد که به نسخه به‌روز شده One UI با تغییرات جزئی و ویژگی‌های جدید مجهز شده بودند.

آپدیت One UI 7.1

با این حال، منابع آگاه مدعی شده‌اند که گلکسی زد فولد و زد فلیپ ۷ سامسونگ احتمالا به جای آپدیت One UI 7.1، با رابط کاربری One UI 7.0.1 روانه بازار خواهند شد. علاوه‌بر این، گزارش منتشر شده درستی اخبار اخیر درباره انتشار One UI 7.0 برای سری گلکسی اس ۲۴ در ماه آوریل را تائید می‌کند. ظاهرا سامسونگ در حال برنامه‌ریزی برای عرضه نسخه پایدار این آپدیت برای گوشی‌های قدیمی‌تر خود در کنار معرفی Galaxy S25 Edge است.