ترامپ به صراحت اعلام کرد خواهان ماندن تیک تاک در آمریکا شده است، چراکه به این برنامه علاقه و دلبستگی خاصی دارد.

ترامپ در جریان رویدادی در آریزونا، با تاکید بر محبوبیت تیک تاک و میلیاردها بازدید ماهانه آن، حمایت قاطع خود را از حفظ حضور این اپلیکیشن در خاک ایالات متحده اعلام کرد.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، چندماه پیش لایحه‌ای را به تصویب رساند که بر اساس آن، شرکت بایت‌دنس به‌عنوان مالک تیک تاک، مکلف گردید تا پیش از تاریخ ۱۹ ژانویه سال آینده میلادی، مالکیت این اپلیکیشن را واگذار کند. در صورت عدم اجرای این حکم، ممنوعیت فعالیت تیک تاک در ایالات متحده اعمال خواهد شد.

دونالد ترامپ همچنین در دیدار با مدیرعامل تیک تاک، علاقه‌مندی خود را نسبت به این پلتفرم ابراز داشته است.

به‌تازگی دادگاه تجدیدنظر فدرال آمریکا، دادخواست بایت‌دنس را رد کرده و ممنوعیت تیک تاک را ناقض متمم اول قانون اساسی آمریکا ندانسته است.

تیک‌ تاک از دیوان عالی خواسته که پرونده آنها را مجدداً بررسی کند تا مشخص شود آیا این ممنوعیت، آزادی بیان تضمین شده در متمم اول را نقض می‌کند یا خیر.

اگر دیوان عالی، ممنوعیت تیک تاک در ایالات متحده را تایید کند، بایت دنس مجبور خواهد شد شبکه اجتماعی خود را به فردی در ایالات متحده بفروشد یا این کشور را ترک کند.

این شرکت با اشاره به چالش‌هایی موجود از جمله قانون جدید دولت چین مبنی بر ممنوعیت فروش پلتفرم های بومی، اظهار داشت واگذاری در شرایط کنونی به‌سادگی امکان‌پذیر نیست.

انتظار می‌رود عاقبت فعالیت تیک تاک در ایالات متحده در ماه‌های آینده در دادگاه‌ها مشخص شود. از یک سو امنیت ملی کنگره نگران ارتباط تیک تاک با دولت چین نگران هستند از سوی دیگر تیک تاک معتقد است فروش یا ممنوعیت این پلتفرم ناقض قانون آزادی بیان است و به کسب‌وکارهای کوچک وابسته به این پلتفرم آسیب می‌رساند. در نهایت قرار است پرونده به دیوان عالی کشور برسد.

قانون‌گذاران هردو حزب آمریکا نسبت به استفاده دولتمردان چینی از داده‌های کاربران آمریکای عضو تیک تاک و تاثیر بر شهروندان این کشور ابراز نگرانی کرده‌اند.