ایلان ماسک که بهتازگی با حمایت از دونالد ترامپ، در پیروزی او به عنوان رئیس جمهور آمریکا سهم داشت، نظر جالبی درباره ایرانی ها دارد.
او در پاسخ به یک کاربر ایرانی در شبکه اجتماعی ایکس گفت که آمریکا همیشه از ورود ایرانیان بااستعداد سود برده است.
ماسک اخیرا یک ایرانی به نام امید افشار را که قبلا در دفتر تسلا کار میکرد، به سمت معاونت ارتقا داده است. این تغییر، نشاندهنده یک تحول مهم در رهبری این خودروساز است.
افشار اکنون سمت معاونت عملیات آمریکای شمالی و اروپایی تسلا را بر عهده گرفته است و نظارت بر فروش و تولید تسلا در این مناطق کلیدی را انجام خواهد داد.
نقش جدید افشار، او را در بین مدیران ارشد تسلا قرار میدهد، برای مثال در کنار افرادی چون وایبهو تانهجا، مدیر مالی، و تام ژو، که عملیات تسلا در چین را رهبری میکند. مسئولیتهای افشار شامل مدیریت فروش، تولید و استراتژیهای عملیاتی تسلا در دو بازار بسیار مهم خواهد بود.
امید افشار ۳۷ سال سن دارد و ایرانیالاصل است و از سال ۲۰۱۷ کار خود را در تسلا به عنوان مدیر محصول شروع کرد. او حالا گزارشهای خود را مستقیما به ماسک ارائه خواهد کرد.
تسلا قصد دارد تولید انبوه روبوتاکسی Cybercab را از سال ۲۰۲۶ آغاز کند و آن را به قیمت زیر ۳۰ هزار دلار به دست مشتریان برساند.
ماسک در شبکه اجتماعی ایکس گفته است که تا ۵۰ سال آینده همه سیستمهای حملونقل خودران خواهند شد.
خودرو روبوتاکسی تسلا طبق برنامهریزی قبلی قرار بود اوسط مرداد ماه معرفی شود. اما ظاهر ماسک به تیم طراحی روبوتاکسی تسلا دستور داده است که برخی قسمتهای این خودرو را بازطراحی کنند.
این حودرو قرار است با خودروهای مشابه شرکتهای وایمو (Waymo)، کروز (Cruise) و آرگو ایآی (Argo AI) رقابت کنند. این در حالی است که شرکتهای نامبردهشده تجربهی بیشتری در این زمینه دارند و چندین سال است که ایدهی تاکسیهای بدون راننده را مورد آزمایش قرار دادهاند.
تسلا همچنین عرضه خودروی سایبرتراک (Cybertruck) خود را در تعداد محدود شروع کرده است.
نظرات