۱۰ گوشی برتر میان‌رده دنیا از دیدگاه بنچمارک انتوتو - تکفارس 
۱۰ گوشی برتر میان‌رده دنیا از دیدگاه بنچمارک انتوتو - تکفارس 

۱۰ گوشی برتر میان‌رده دنیا از دیدگاه بنچمارک انتوتو

افشین نوری
۱۷ شهریور ۱۴۰۳ - 16:34
۱۰ گوشی برتر میان‌رده دنیا از دیدگاه بنچمارک انتوتو

بنچمارک انتوتو لیست ۱۰ گوشی برتر میان‌رده دنیا را منتشر کرده است که اکثرا مجهز به تراشه اسنپدراگون هستند.

این لیست که به‌تازگی منتشر شده است مربوط به ماه آگوست (مردادماه) است و سه گوشی برتر آن وان پلاس Ace 3V با تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳، ریلمی GT Neo6 SE با تراشه اسنپدارگون ۷ پلاس نسل ۳ و ردمی K70E با تراشه دایمنسیتی ۸۳۰۰ اولترا هستند که به‌ترتیب در رده‌های اول تا سوم قرار گرفته‌اند.

گوشی‌های بعدی به‌ترتیب عبارتند از ریلمی GT Neo5 SE با تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲، ردمی نوت ۱۲ توربو با تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲، گوشی iQOO Z8 با پردازنده دایمنسیتی ۸۲۰۰، گوشی iQOO Neo7 SE با تراشه دایمنسیتی ۸۲۰۰، وان پلاس Ace Racing Edition با تراشه دایمنسیتی ۸۱۰۰ مکس، ردمی نوت 12T پرو با تراشه دایمنسیتی ۸۲۰۰ اولترا و اوپو K10 5G با تراشه دایمنسیتی ۸۰۰۰ مکس.

اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳ نسخه ارتقایافته اسنپدراگون ۷ نسل ۳ است که قبلا معرفی شده بود و با فرایند ۴ نانومتری ساخته شده است.

این پردازنده دارای یک هسته اصلی Cortex-X4 با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز، چهار هسته A720 با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز و سه هسته A520 با فرکانس ۱.۹ گیگاهرتز است.

اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳ در بخش CPU حدود ۱۵ درصد و در بخش GPU حدود ۴۵ درصد بهبود عملکرد نسبت به نسل قبلی خود پیدا کرده است و همچنین ۵ درصد مصرف انرژی کمتری دارد.

این پردازنده دارای قابلیت‌های هوش مصنوعی است و مدل‌های زبانی مختلفی مانند Llama 2 و جمنای نانو پشتیبانی می‌کند.

اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۳ قادر به پشتیبانی از رم LPDDR5X و حافظه UFS 4.0 است و به نظر می رسد وان پلاس آیس ۳V اولین گوشی مجهز به آن خواهد بود.

کوالکام همچنبن به‌تازگی تراشه اسنپدراگون ۸s نسل ۳ را معرفی کرد که از یک هسته اصلی Cortex-X4، چهار هسته Cortex-A720 و سه هسته Cortex-A520 استفاده می‌کند.

اسنپدراگون ۸s نسل ۳ نیز از هوش مصنوعی مولد پشتیبانی می‌کند که شامل اجرای مدل‌های زبانی بزرگ می‌شود. این تراشه همچنین از مدل‌های هوش مصنوعی چندوجهی پشتیبانی می‌کند.

تفاوت مهمی که بین اسنپدراگون ۸s نسل ۳ و اسنپدراگون ۸ نسل ۳ وجود دارد این است که به جای معماری ۱+۵+۲ از چینش ۱+۴+۳ استفاده شده است. البته فرایند ساخت همچنان ۴ نانومتری است.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید