سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک رکورد زد؛ ۸ گیگابیت بر ثانیه - تکفارس 
سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک رکورد زد؛ ۸ گیگابیت بر ثانیه - تکفارس 

سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک رکورد زد؛ ۸ گیگابیت بر ثانیه

افشین نوری
۱ مرداد ۱۴۰۳ - 11:20
سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک

طبق یک گزارش جدید، اینترنت ماهواره‌ای استارلینک توانسته رکورد جدیدی ثبت کند و به سرعت دانلود ۸ گیگابیت بر ثانیه دست یابد.

معاون مهندسی استارلینک در شبکه اجتماعی ایکس تصویری از این رکورد جدید منتشر کرده که مربوط به دستگاهی در فلوریدا می‌شود.

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید،  سرعت دانلود ثبت‌شده ۸۱۰۲.۶ مگابیت‌ بر ثانیه و سرعت آپلود ۲۷۹۴.۷ مگابیت‌ بر ثانیه است، در حالیکه پینگ کلی ثبت شده ۴۰ میلی‌ثانیه است.

استارلینک هم‌اکنون روی فناوری جدید Gateway سیار کار می‌کند که ممکن است به سرعت‌های بالای ۱۰ گیگابیت‌ بر ثانیه نیز دست یابد.

هنوز جزئیات زیادی از این فناوری در دسترس نیست و باید ببینیم این فناوری چه زمانی در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.

اسپیس ایکس به‌تازگی دیش اینترنت ماهواره‌ای قابل‌حمل استارلینک مینی را معرفی کرده که حالا آن را در آمریکا عرضه کرده است.

مزیت استارلینک مینی این است که دیش و روتر وای‌فای را با یکدیگر ترکیب کرده است و اندازه‌ای در حد یک لپ‌تاپ دارد که می‌توان آن را هرجایی حمل کرد.

طبق گزارش‌های منتشر شده سرعت دانلود اینترنت ماهواره‌ای این دیش به ۱۳۰ مگابیت‌بر‌ثانیه می‌رسد که از بسیاری از سرویس‌های اینترنتی سریع‌تر است.

دیش اینترنت ماهواره‌ای استارلینک مینی هم‌اکنون در آمریکا به قیمت ۵۹۹ دلار فروخته می‌شود. این دیش را با دو سرویس منطقه‌ای و Mini Roam می‌توان استفاده کرد که اولی ۱۵۰ دلار در ماه قیمت دارد بدون محدودیتی، و دومی با ۵۰ دلار در ماه 50 گیگابایت داده را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

در اوایل امسال، اسپیس ایکس شش ماهواره مجهز به قابلیت Direct to Cell را به فضا پرتاب نمود؛ درحالی که هریک از این ماهواره‌ها قادرند به عنوان یک دکل مخابراتی عمل کنند، دسترسی سراسری مردم را جهت ارسال پیام، برقراری تماس و وب‌گردی به ارمغان می‌آورند؛ شایان ذکر است که در زمان استفاده از این دکل‌ها نیاز به سخت‌افزار یا نرم‌افزار اضافی دیگری به جز یک گوشی معمولی LTE نخواهید داشت.

البته این ماهواره‌ها برخلاف سایر دکل‌های مخابراتی، دائما درحال گردش به دور زمین هستند. همچنین این شرکت نورآور قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۴ سرویس‌های ارسال پیامک و به دنبال آن تماس‌های صوتی، داده‌ها و خدمات اینترنت اشیا (IoT) را در سال ۲۰۲۵ راه‌اندازی کند؛ سرویس‌هایی که با اتکا به شبکه‌ای از صدها ماهواره مجهز به قابلیت Direct To Cell فعالیت خواهند کرد.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید