به گزارش فایننشال تایمز، اپلیکیشن پیامرسان اجتماعی تلگرام به ۹۰۰ میلیون کاربر رسیده و خود را به سوددهی نزدیک کرده است.
تلگرام از زمان تأسیس خود در سال ۲۰۱۳، حدود ۲ میلیارد دلار برای خود تامین مالی کرده است که از طریق عرضه اوراق قرضه ۱ میلیارد دلاری در سال ۲۰۲۱، ۷۵۰ میلیون دلاری و ۲۷۰ میلیون دلاری در سال ۲۰۲۳، این منابع جذب شدهاند.
پاول دورف، بنیانگذار تلگرام، در اولین مصاحبه عمومی خود از سال ۲۰۱۷ تاکنون، به فایننشال تایمز اعلام کرد این شبکه اجتماعی اکنون از طریق اضافه کردن تبلیغات و اشتراکهای پریمیوم، به درآمدهای صدها میلیون دلاری دست یافته است. وی ابراز امیدواری کرد این شرکت در سال ۲۰۲۵ سودآور شود. همچنین این شرکت پیشنهاد سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد دلاری دریافت کرده است.
با وجود این پیشنهادات، دورف عرضه اولیه سهام این شرکت را وسیلهای برای دموکراتیک کردن دسترسی به ارزشهای تلگرام میداند، اما در خصوص زمان یا مکان احتمالی این عرضه اولیه اطلاعاتی ارائه نکرد.
این اپلیکیشن پیام رسان در چند سال گذشته به محبوبیت فراوانی دست یافته است به طوری که دولتمردان، مقامات و شهروندان مناطق درگیر که در آن سایر خدمات پیام رسانی ممنوع شده یا در دسترس نیستند، تلگرام به گزینه عالی تبدیل شده است.
نظرات
پاول دورف فقط پاول دورف سالهای ۲۰۰۶-۲۰۱۹
۱. خیانت به کاربران اولیه که بیشتر ایرانی و روسی بودن و بسیاری از خدمات پرمیوم رو به کاربران این کشور ها ارائه نمیده.
۲. حتی در این حد جوگیر که فامیلی خودش رو از حالت روسی durov به حالت فرانسوی du rove درآورده. (منبع: durov@ کانال خودش)
۳. تلگرام بشدت لگی و کند شده (چه اندروید، چه ios)
۴. دو آپدیت اخیر کاملا به ضرر کاربران نسخه رایگان هست، چراکه بسیاری از تنظیمات حریم خصوصی مارو کاربران پریمیوم میتونن صرف نظر کنن.