ویدئو پروژکتور کلاس درس
ویدئو پروژکتور برای کلاس درس، یکی از مهمترین تجهیزاتی است که می توانید در هوشمند سازی مدارس و یا دیگر کلاس های آموزش از آن استفاده کنید. ویدئو پروژکتور های کلاس قابلیت ارائه تصویر بزرگ و با کیفیت را دارند و معمولا قیمت مقرون و به صرفه از برد هوشمند و دیگر سیستم های هوشمند سازی دارند.
علاوه بر قیمت ویدئو پروژکتور برای کلاس درس که مناسب خرید می باشد، نحوه انتخاب بهترین دستگاه ها نیز ممکن است به یک پروسه دشوار تبدیل شود. به همین دلیل نیز در این مطلب قصد داریم تا به صورت کامل در مورد ویدئو پروژکتور های آموزشی و راهنمای خرید این مدل پروژکتور ها صحبت کنیم. همچنین برخی از بهترین مدل های ویدئو پروژکتور کلاسی را که می توانید برای خرید انتخاب کنید نیز در یک لیست ارائه کرده ایم.
در آخر نیز نحوه کار با پروژکتور مدرسه آورده شده است که بعد از خرید پروژکتور کلاسی، بتوانید راه اندازی و کار کردن با آن را انجام دهید. ویدئو پروژکتور های کلاس، نه تنها تصویر بزرگی را ارائه می کنند، بلکه عموما دارای یک سیستم صوتی هستند که در زمان تماشای فیلم های آموزشی نیز شما را همراهی خواهند کرد.
راهنمای خرید ویدئو پروژکتور کلاسی
اگر تصمیم به خرید ویدئو پروژکتور کلاسی گرفته باشید، احتمالا مدل های بسیار گسترده ای برای بودجه در نظر گرفته شده شما موجود می باشد که می توانید خرید آن را انجام دهید. اما واقعا بهترین دیتا پروژکتور آموزشی کدام است و کدام یک می تواند پاسخ به تمام نیاز های شما بدهد؟
برای اینکه بتوانید پاسخ دقیقی به این سوال های بدهید، باید با ویژگی های یک ویدئو پروژکتور خوب آشنا باشید و بتوانید این ویژگی ها را با توجه به نیاز های خود، تفسیر کنید. در ادامه به مهمترین این موارد پرداخته ایم:
وضوح تصویر ویدئو پروژکتور کلاسی
رزولوشن تصویر یک ویدئو پروژکتور کلاسی از اهمیت بسیاری برخوردار است. رزولوشن تصویر به تعداد پیکسلهایی اشاره دارد که در تصویر پروژکتور قابل مشاهده هستند. از رزولوشن بالاتری بهره برداری کردن به معنی نمایش تصاویر با جزئیات بیشتر و کیفیت بهتر است.
در محیط کلاسی، معمولاً رزولوشن Full HD یا 1080p (1920×1080 پیکسل) برای ویدئو پروژکتورها توصیه میشود. این رزولوشن میتواند جزئیات تصویر را به خوبی نمایش دهد و متنها و نمودارها را به صورت واضح و خوانا نمایش دهد. البته در صورتی که بودجه شما محدود باشد، می توانید از وضوح تصویر XGA و WXGA نیز استفاده کنید که کیفیت مناسب و البته قیمت پایین تری نسبت به پروژکتور فول اچ دی را ارائه می کنند.
به علاوه، همچنین باید توجه داشته باشید که اندازه صفحه نمایش نیز تاثیری در وضوح تصویر دارد. صفحه نمایش بزرگتر نیاز به رزولوشن بالاتری دارد تا تصویر به خوبی نمایش داده شود. در نهایت، برای انتخاب بهترین ویدئو پروژکتور برای کلاس، میتوانید رزولوشن تصویر را به عنوان یکی از معیارهای اصلی در نظر بگیرید و آن را با نیازهای خود و اندازه صفحه نمایش محیط آموزشی مقایسه کنید.
روشنایی ویدئو پروژکتور آموزشی
روشنایی یک ویدئو پروژکتور کلاسی نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. روشنایی پروژکتور به میزان نوری اشاره دارد که توسط پروژکتور ایجاد میشود و بر روی صفحه نمایش پخش میشود. این موضوع در محیطهای آموزشی بسیار اهمیت دارد زیرا تاثیر مستقیمی بر وضوح تصویر و قابلیت مشاهده مطالب دارد.
برای محیطهای کلاسی معمولاً پروژکتورهای با حداقل ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ لومن روشنایی توصیه میشوند. اگر کلاس شما دارای نور زیادی است یا در محیط، پنجره های بزرگ و نور خورشید مستقیم وجود دارد، بهتر است پروژکتور با روشنایی بیشتری انتخاب کنید تا تصویر به خوبی قابل مشاهده باشد.
همچنین، در نظر داشته باشید که روشنایی پروژکتور ممکن است در گذر زمان کاهش یابد، بنابراین بهتر است پروژکتوری با روشنایی ابتدایی بالا انتخاب کنید تا در طول زمان نیز توانایی نمایش تصاویر با وضوح داشته باشد. با توجه به نیازهای کلاس و شرایط نوری محیط، میتوانید پروژکتور با مناسب ترین روشنایی را انتخاب کرده و برای بهترین تجربه آموزشی در کلاس خود استفاده کنید.
نسبت کنتراست مناسب پروژکتور مدرسه
کنتراست یکی از ویژگیهای مهم ویدئو پروژکتورهای کلاسی است که تاثیر مستقیمی بر کیفیت تصویر دارد. کنتراست به تفاوت بین بخشهای تاریک و روشن تصویر اشاره دارد، به عبارت دیگر، نسبت سطح سفید و سیاه در تصویر همان کنتراست می باشد. افزایش کنتراست تصویر باعث تعریف بهتر جزئیات و افزایش کیفیت کلی تصویر میشود.
در ویدئو پروژکتورها، کنتراست معمولاً با واحد:۱ یا ۱۰۰۰:۱ نشان داده میشود. به عنوان مثال، یک پروژکتور با کنتراست ۱۰۰۰:۱ به این معناست که نسبت بین نقاط سفید و سیاه در تصویر به ۱۰۰۰ واحد سفید به ۱ واحد سیاه میرسد.
برای محیط آموزشی، پروژکتور با کنتراست مناسبی مهم است تا متنها و تصاویر با وضوح و جزئیات خوبی نمایش داده شوند. برای کلاسهای با نور محیط کمتر، پروژکتور با کنتراست بالاتری انتخاب کنید تا تصاویر در شرایط تاریکتر به خوبی قابل مشاهده باشند. همچنین، تکنولوژیهای پیشرفتهتری مانند پروژکتورهای DLP و یا تکنولوژیهای تصویری با کنتراست بالا میتوانند کیفیت تصویر را بهبود بخشند.
عمر منبع نوری (لامپ) پروژکتور
عمر لامپ ویدئو پروژکتور کلاسی به عوامل متعددی بستگی دارد و نمیتوان به طور دقیق عددی مشخص برای آن در نظر گرفت. اما عوامل زیر میتوانند تأثیرگذار بر عمر لامپ ویدئو پروژکتور باشند:
- نوع لامپ: نوع لامپ مورد استفاده در ویدئو پروژکتور (مثل لامپهای مربوط به تکنولوژی DLP یا LCD) میتواند عمر لامپ را تحت تاثیر قرار دهد. لامپهای LED معمولاً دارای عمر بیشتری نسبت به لامپهای هالوژن یا مربوط به تکنولوژیهای دیگر هستند.
- استفاده مداوم: تعداد ساعت استفاده مداوم ویدئو پروژکتور نیز بر عمر لامپ تأثیر دارد. استفاده متداول در مدت زمان طولانی میتواند منجر به کاهش عمر لامپ شود.
- شرایط محیطی: شرایط محیطی مانند دما و رطوبت محیط کلاس نیز میتوانند تاثیرگذار باشند. محیط های گرم تر ممکن است عمر لامپ را کاهش دهند.
- تنظیمات و تنظیمات پروژکتور: استفاده از تنظیمات پروژکتور مثل روشنایی بالا و کنتراست بالا ممکن است لامپ را سریعتر خراب کند.
- کیفیت لامپ: کیفیت لامپ مورد استفاده نیز در عمر دستگاه تاثیرگذار است و بهتر از پروژکتور خود را از برند های معتبر تهیه کنید که لامپ های با کیفیت را در محصولات خود استفاده می کنند. از برترین برند هایی که می توانیم به خرید آن را به شما پیشنهاد کنیم، ویدئو پروژکتور اپتما می باشد که دیتا پروژکتورهای آموزشی خوبی را به بازار عرضه کرده است.
به طور معمول، لامپهای ویدئو پروژکتورها معمولاً تا ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ ساعت عمر دارند، اما ممکن است در شرایط مختلف متغیر باشد. برای افزایش عمر لامپ و تضمین عمر طولانیتر، برخی از نکاتی وجود دارد که می توانید در نگهداری پروژکتور از آن استفاده کنید.
نحوه کار با پروژکتور مدرسه
بعد از اینکه ویدئو پروژکتور مورد نظر خود را انتخاب کردید و خرید دستگاه را انجام دادین، بهتر است است که با نحوه کار ویدئو پروژکتور آشنا شوید. مانند هر نمایشگر دیگری ویدئو پروژکتور نیز برای نمایش تصاویر، نیاز به یک منبع ارائه کننده محتوا دارد و قبل از انجام مراحل زیر، بهتر است منبع محتوایی خود را آماده کنید:
- منبع محتوایی (فلش، انواع مموری کارت، لپ تاپ، کامپیوتر یا گوشی) را روشن کنید.
- ویدئو پروژکتور را با استفاده از درگاه های ارتباطی فیزیکی یا بی سیم به پروژکتور متصل کنید
- پروژکتور را بر روی درگاه اتصال قرار دهید و محتوا مورد نیاز خود را بر روی دستگاه پخش کنید.
در نظر داشته باشید که ویدئو پروژکتور ها ممکن است دارای حالت های تصویر متفاوتی باشند و با توجه به شرایط محیطی می توانید تنظیمات تصویر را در بخش setting انجام دهید که ممکن است این فرایند کمی زمان بر باشد.
تجهیزات نصب و راه اندازی ویدئو پروژکتور کلاسی
برای نصب و راه اندازی ویدئو پروژکتور در یک محیط کلاسی یا آموزشی، شما به تجهیزات و لوازم زیر نیاز دارید:
- صفحه نمایش: یک پرده ویدئو پروژکتور می تواند تصویر دستگاه را با کیفیت بالاتر به نمایش بگذارد. صفحه نمایش ممکن است به صورت یک تخته سفید در دیوار یا یک پرده برقی که در زمان نیاز باز و بسته می شود.
- کامپیوتر یا دستگاه مبدا: برای پخش محتوا به وسیله ویدئو پروژکتور، نیاز به یک کامپیوتر، لپتاپ، تبلت یا دستگاه مبدا دیگر دارید. این دستگاه باید محتوا را از خود ارسال کند.
- پایه یا سیستم نصب: برای نصب ویدئو پروژکتور در محل مورد نظر، باید از یک پایه مناسب یا سیستم نصب استفاده کنید تا پروژکتور به درستی روی دیوار یا سقف نصب شود.
- کابلها و اتصالات: برای اتصال ویدئو پروژکتور به دستگاه مبدا (مثل کامپیوتر یا لپتاپ) به کابلها و اتصالاتی نیاز دارید. معمولاً از کابل HDMI یا VGA برای این منظور استفاده میشود. در نظر داشته باشید که اگر نیاز به اتصال بی سیم به ویدئو پروژکتور را داشته باشید، حتما باید خرید دانگل وای فای را انجام دهید که با اتصال آن به ویدئو پروژکتور، بتوانید قابلیت اتصال wifi را به دستگاه اضافه کنید.
بهترین ویدئو پروژکتور آموزشی
در ادامه برخی از بهترین ویدئو پروژکتور های کلاسی را برای مورد بررسی قرار داده ایم که می توانید در زمان خرید، این محصولات را نیز مورد بررسی قرار دهید:
ویدئو پروژکتور کلاسی اپسون Epson VS260 Projector
پروژکتور Epson VS260 با ۳۳۰۰ لومن روشنایی سفید، برای استفاده در کلاس های درس روشن کاملاً مناسب است.
با کمک کنترل از راه دور فوق العاده اپسون، می توانید از سهولت کار لذت ببرید. این پروژکتور دارای HDMI داخلی است که اتصال لپ تاپ شما برای اشتراک گذاری محتوا را بسیار آسان می کند! با نسبت کنتراست ۱۵۰۰۰:۱، تصویربرداری واضح تضمین شده است.
علاوه بر این، فناوری پروژکتور 3LCD اپسون، چندین برابر اشباع رنگ بهتر و تصویری با کیفیت بالا را تولید می کند.
به لطف بلندگوی داخلی دستگاه، میتوانید بدون نگرانی در مورد خرید سیستم صوتی خارجی، دستگاه خود را بلافاصله راهاندازی کنید.
پروژکتور آموزشی ویوسونیک ViewSonic PA50S
پروژکتور ViewSonic PA50S دستگاهی مقرون به صرفه و با کیفیت است. ۳۸۰۰ لومن روشنایی سطح بالایی از روشنایی و دقت رنگ شگفت انگیز را ارائه می دهد.
وضوح Native SVGA 800 x 600 تضمین می کند که خروجی تصویر واضح باشد. گزینه های اتصال گسترده شامل HDMI و VGA و همچنین پورت های ورودی و خروجی صوتی و تصویری ترکیبی است.
ViewSonic دارای ویژگی خاص سازگار با محیط زیست است که مصرف برق را کاهش می دهد و عمر لامپ آن را تا ۱۵۰۰۰ ساعت افزایش یافته است که هزینه نگهداری را کمتر می کند. این دستگاه با طیف وسیعی از دستگاهها از جمله رایانهها، پخشکنندههای DVD و Blue-ray، Apple و Amazon Fire TV و همچنین Google Chromecast سازگار است.
با توجه به ویژگی های بصری پیشرفته ای که ViewSonic برای نمایش در نظر گرفته است، این پروژکتور به یکی از بهترین دیتا پروژکتور های کلاسی تبدیل شده است.
پروژکتور کلاسی پاناسونیک Panasonic PT-LB355
پروژکتور PT-LB355 از پاناسونیک به عنوان یک پروژکتور آموزشی با ویژگیهای مناسبی برای محیطهای کلاسی و آموزشی شناخته میشود. این پروژکتور از تکنولوژی 3LCD استفاده میکند که به افزایش وضوح تصویر و تولید رنگهای زاهدتر کمک میکند. این ویژگی مهم برای نمایش تصاویر و محتواهای آموزشی با کیفیت است.
با روشنایی ۳۳۰۰ انسی لومن، این پروژکتور میتواند تصاویر را در محیطهای کم نور یا حتی با نور معمولی به خوبی نمایش دهد. این ویژگی مناسب برای کلاسهایی با انواع شرایط نوری است.
نسبت کنتراست بالا به افزایش عمق تصویر و بهبود کیفیت رنگها و جزئیات در تصاویر کمک میکند. این پروژکتور همچنین دارای عمر بالایی برای لامپ خود است که در حالت صرفهجویی تا ۲۰.۰۰۰ ساعت و در حالت نرمال تا ۱۰.۰۰۰ ساعت عمر دارد.
ویدئو پروژکتور کلاسی اپتما Optoma M545s
پروژکتور اپتما یکی از انتخابهای مناسب و اقتصادی برای محیطهای آموزشی محسوب میشود. این پروژکتور از تکنولوژی DLP برای تصویرپردازی استفاده میکند و با روشنایی ۳۵۰۰ انسی لومن، تصاویر با کیفیتی خوب را ارائه میدهد. رزولوشن تصویر آن ۸۰۰*۶۰۰ است که به خوبی برای نمایش محتواهای آموزشی مناسب است.
در این پروژکتور، نسبت کنتراست به مقدار ۲۲.۰۰۰:۱ تنظیم شده است که به بهبود عمق تصویر و تفاوت بین رنگها کمک میکند. از لحاظ اتصالات، پروژکتور اپتما دارای درگاههای کاملی مانند HDMI، USB، VGA و RS232C است که به شما امکان اتصال به دستگاههای مختلف را میدهد.
طول عمر لامپ پروژکتور نیز برای حالت صرفهجویی تا ۱۰.۰۰۰ ساعت و برای حالت نرمال تا ۵.۰۰۰ ساعت تعیین شده است که به شما اطمینان میدهد که به مدت طولانی میتوانید از پروژکتور بدون نیاز به تعمیر و نگهداری بهرهبرداری کنید. این پروژکتور قابلیت تولید تصاویر با اندازههای مختلف از ۳۰ تا ۳۰۰ اینچ را داراست و همچنین دارای زوم دستی با نسبت ۱.۱ برابری و تصحیح زاویه عمودی تصویر تا ۴۰ درجه نیز میباشد.
جمع بندی
در صورتی که قصد خرید ویدئو پروژکتور را داشته باشید، می توانید به سایت پروژکتور برتر مراجعه کنید. این مجموعه به صورت تخصصی در زمینه فروش ویدئو پروژکتور فعالیت دارد و می توانید انواع پروژکتور های خانگی، آموزشی و تجاری را در این فروشگاه با بهترین قیمت یافت کنید.
همچنین پروژکتور برتر، نمایندگی معتبر ترین برند های ویدئو پروژکتور در ایران می باشد که علاوه بر فروش محصولات این برند ها، خدمات پس از فروش و تعمیرات دستگاه ها را نیز انجام می دهد. در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر در زمینه خرید پروژکتور داشته باشید، می توانید با شماره تماس های قرار گرفته در سایت پروژکتور برتر در ارتباط باشید تا مشاوره رایگان دریافت کنید.
نظرات