فاش شد: دایمنسیتی ۹۳۰۰ سریع ترین تراشه موبایلی دنیا خواهد بود - تکفارس 

فاش شد: دایمنسیتی ۹۳۰۰ سریع ترین تراشه موبایلی دنیا خواهد بود

افشین نوری
۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 08:49
دایمنسیتی 9300

شایعات زیادی درباره دایمنسیتی ۹۳۰۰ به عنوان رقیب اسنپدراگون ۸ نسل ۳ وجود دارد و حالا به نظر می رسد که این تراشه به خاطر پشتیبانی از نسل بعدی حافظه رم LPDDR5T هیچ رقیبی نخواهد داشت.

این تراشه با پشتیبانی از حافظه LPDDR5T خواهد توانست پهنای باند فوق‌العاده ۹.۶ گیگابیت بر ثانیه را ارائه دهد که سریع‌تر از سریع‌ترین رم LPDDR5X با حداکثر سرعت ۸.۵ گیگابیت بر ثانیه خواهد بود.

طبق اطلاعاتی که Digital Chat Station فاش کرده دایمنسیتی ۹۳۰۰ به غیر از پشتیبانی از رم LPDDR5T، پیکره‌بندی هسته‌های متفاوتی نسبت به رقیب آینده خود یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ خواهد داشت. این تراشه دارای چهار هسته Cortex-X4 و چهار هسته Cortex-A720 و بدون هسته‌های کم مصرف خواهد بود.

دایمنسیتی 9300

این پیکره‌بندی ۸ هسته‌ای به معنای آن است که دایمنسیتی ۹۳۰۰ قادر خواهد بود اسنپدراگون ۸ نسل ۳ را در تست‌های چند هسته‌ای شکست دهد. البته همان هسته‌ها ممکن است به نقطه ضعف تراشه مدیاتک تبدیل شوند، چرا که نبود هسته های کم‌مصرف به معنای آن است این تراشه نتواند عمر باتری ابهتری ارائه کند. در کنار این هشت هسته از پردازنده گرافیکی ARM Immortalis G720 استفاده خواهد شد که از قابلیت رهگیری پرتو پشتیبانی خواهد کرد.

طبق شایعات قبلی دایمنسیتی ۹۳۰۰ در تست‌های چند هسته‌ای ۲۰ درصد سریع‌تر از اسنپدراگون ۸ نسل ۲ است، اما ظاهرا اعداد واقعی اینگونه نبود. در هر حال، با توجه به اینکه تراشه مدیاتک ممکن است زودتر از اسنپدراگون ۸ نسل ۳ معرفی شود، احتمالا جزئیات بیشتری درباره آن به بیرون درز پیدا کند.

مدیاتک چند ماه پیش تراشه دایمنسیتی ۹۲۰۰ را به عنوان یک پردازنده پرچمدار برای گوشی‌های هوشمند معرفی کرده بود که این تراشه توانسته بود A16 بایونیک اپل را در بنچمارک‌ها شکست بدهد.

دایمنسیتی ۹۲۰۰ در بخش گرافیکی مجهز به پردارنده Immortalis-G715  است که در تست‌های ۳DMark WildLife Extreme  عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود نشان داده است. امتیاز این تراشه ۳۶۲۷ شده و میانگین مصرف انرژی آن ۸.۲ وات بوده است. این در حالیست که امتیاز A16 بایونیک ۳۳۵۹ و انرژی مصرفی آن ۷.۶ وات شده بود.

این نتایج نشان می‌داد که واحد گرافیکی دایمنسیتی ۹۲۰۰ حدود ۱۰ درصد عملکرد بهتری نسبت به A16 داشته است و در مقایسه با دایمنسیتی ۹۰۰۰ نیز حدود ۵۰ درصد سریع‌تر بوده است. 

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید