نکات کاربردی برای توسعه مهارت های بقا - تکفارس 

نکات کاربردی برای توسعه مهارت های بقا

سپهر بندزر
۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - 14:27
توییتر

اخیرا اخباری درباره یک اسنوبردر به نام بلیکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر شده که این شخص با اتکا به قابلیت امداد آیفون و مهارت های بقا نجات‌یافته است. ورزشکاری نیز به نام Branclon wilker، سال گذشته در مناطق کوهپایه بریتانیا در حال پیاده‌روی بود که اتفاق خطرناکی رخ داد. مه غلیظی محیط اطراف او را پوشانده بود و درحالی‌که همراه با دوستش Ben در امتداد مسیر باریکی حرکت می‌کردند، لیز خوردند و در مکان نامعلومی گیر افتادند.

با وجود تمامی مشکلات، تلفن همراه ویلکر توانست جان هر دو آنها را نجات دهد و نام ویلکر و دوستش به فهرست کسانی که توسط فناوری نجات یافتند اضافه شد.

بلیکی در این باره گفت:

زمانی که من در یخچال‌ها گرفتار شده بودم توانستم با وجود شارژ کم تلفن همراه و فشار دکمه‌های سمت راست درخواست کمک را به امدادگران ارسال کنم. برنامه نیز بلافاصله و به‌صورت خودکار موقعیت من را به آنها اطلاع داد.

در این مقاله قصد داریم تا با ارائه نکات و برنامه‌های کاربردی در افزایش آگاهی افراد به‌منظور بقا در مکان‌های خطرناک سهیم باشیم. پس با وب‌سایت تکفارس همراه باشید.

برنامه های کاربردی

مهارت های بقا

اگر معمولاً علاقه دارید تا به حیات‌وحش و یا جنگل سفر کنید، ممکن است برنامه‌هایی را برای یادگیری مهارت های بقا بر روی تلفن همراه خود نصب کرده باشید. مدیر وب‌سایت TravelFreak پیشنهاد می‌دهد تا تمامی افراد برنامه SAS Survival Guide app را دانلود کنند. این برنامه اطلاعات کاربردی را به کاربران ارائه می‌دهد و با ارزیابی شما با آزمون‌های کوچک بهتوسعه مهارت‌های بقای شما کمک می‌کند. این برنامه همچنین، در کنار تمامی قابلیت‌های ارائه شده دارای قطب‌نما و رمزنگار متنی مورس است.

برنامه Wild Edibles یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر برای افرادی است که می‌خواهند برای مدت طولانی در جنگل و در اردوگاه‌های مختلف اتراق کنند. این ابزار به کاربران کمک می‌کند تا گیاهان مختلف در مکان اقامت خود را بشناسند و نکاتی را برای تدارک و کاربرد این گیاهان به شما ارائه می‌دهد.

نکات مهم

مهارت های بقا

متخصصان می‌گویند که انتخاب برنامه مناسب برای افرادی که بخش اعظمی از زمان خود را در حیات‌وحش و یا محیط‌های طبیعی می‌گذرانند می‌تواند بسیار کاربردی باشد و در نقاط دورافتاده جان انسان‌ها را نجات دهد. کریستوفر تیرگی که یکی از مربیان این حوزه است پیشنهاد می‌دهد تا افراد در صورت مواجه شدن با شرایط خطرناک، امید خود را از دست ندهند.

او همچنین گفت:

افرادی که در مکان‌های مختلف گم شدند با شماره‌گیری ۹۱۱ نجات یافتند که امری عادی است و اغلب اوقات در اخبار منتشر نمی‌شود.

نکته اصلی این است که قبل از این اتفاق باید برنامه‌ای را به‌منظور یافتن مسیرهای بهتر و سریع‌تر انتخاب کنید و اگر در صورت احتمال مسیر خود را گم کردید، به‌سرعت Gps تلفن همراه را قبل از پایان شارژ باتری فعال کنید. مدیر مدرسه Survival School دراین‌رابطه گفت که مردم نباید در صورت دور بودن امدادگران از کمک آنها ناامید شوند و در صورت ضعیف بودن سیگنال به‌منظور ارسال پیام و یا ارسال موقعیت مکانی، این امکان وجود دارد تا پیام شما به دیگر سیگنال‌های پهنای باند ارسال شود.

باتری

زمانی که در محیط دورافتاده و یا خطرناک قرار دارید، شارژ کافی یکی از الزامات است و حتی اگر سیگنال کافی برای ارسال پیام نیز داشته باشید نمی‌توانید با گوشی خاموش خود را نجات دهید. در صورت دور بودن از شارژر یا پاوربانک حتماً مطمئن شوید که تلفن همراه شما از شارژ کافی برخوردار است.

اگر شارژ باتری شما در حال اتمام است، قابلیت‌های اضافی مانند بلوتوث، وای‌فای و برنامه‌های دیگر که از آنها استفاده نمی‌کنید را غیرفعال کنید و در مرحله بعد وضعیت تلفن همراه خود را بر روی حالت هواپیما تنظیم کنید تا روند اتمام شارژ باتری کاهش یابد. به یاد داشته باشید که آب‌وهوای سرد شارژ باتری شمارا به‌سرعت خالی می‌کند، به همین دلیل بهتر است برای جلوگیری از این فرایند تلفن همراه خود را در لباس و نزدیک به گرمای بدن خود نگه دارید.

درصورتیکه نمی‌توانید با تلفن همراه خود سیگنال دریافت کنید، با رسیدن به مناطق کوهپایه شانس خود را افزایش دهید. زیرا برج‌های آنتن به‌راحتی می‌توانند در چنین مناطقی سیگنال تبادل کنند. در موارد بسیاری دیده شده که افراد با دسترسی به مناطق پر ارتفاع توانستند دوباره سیگنال دریافت کنند و جان خود را نجات دهند.

اگر بیشتر وقت خود را در مکان‌های دورافتاده و یا محیط های طبیعی می‌گذرانید، ممکن است خرید تلفن همراه ماهواره‌ای یا دستگاه پیامکی ماهواره‌ای را در نظر داشته باشید. چنین دستگاه‌هایی می‌توانند پیامک‌هایی را به هر مکان از دنیا ارسال کنند و هزینه چنین دستگاه‌های کمتر از ۳۰۰ دلار است. تلفن‌ ماهواره‌ای نیز با اینکه با برچسب قیمتی ۶۰۰ دلار به بازار عرضه می‌شوند، ولی برای افرادی به‌خصوصی مناسب است.

منبع: Digital trends

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید