مدیرعامل اینتل در جدیدترین اظهارنظر خود گفته است که کمبود تراشه احتمالا تا اواخر سال ۲۰۲۳ ادامه خواهد داشت و انتظار دارد که وضعیت بازار تا سال ۲۰۲۵ الی ۲۰۳۰ بهبود بیابد و تقاضا برای تراشه و قطعات آن بهنحو قابلملاحظهای افزایش یابد.
پت گلسینگر گفته است که در نیمه دوم این دهه ما شاهد افزایش تولید نیمههادیهای پیشرفتهتر باشیم و همه شرکتهای سازنده تراشه باید به این سمت حرکت کنند. به این ترتیب، تکنولوژیهای مدرن جای فناوریهای مدرن را خواهند گرفت و مشکلات زنجیره تامین نیز بهنوبه خود رفع خواهد شد.
بد نیست بدانید که اینتل ماه گذشته خبر از سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد دلاری برای ساخت دو کارخانه ساخت تراشه در ایالت اوهایو آمریکا داد و از سال ۲۰۲۵ فعالیت این کارخانهها شروع خواهد شد. از طرف دیگر، دولت آمریکا نیز قصد دارد برای توسعه صنعت تراشه در این کشور، یک بودجه ۵۲ میلیارد دلاری در نظر بگیرد و از این طریق بتواند با چین که هماکنون در حال توسعه فناوریهای خود در این زمینه است رقابت کند.
مدیرعامل اینتل گفته است که اگر کمک دولت آمریکا نباشد این شرکت نباید انتظار رشد سریعی را داشته باشد و صرفا روی کارخانههای اوهایو تکیه خواهد کرد.
ضمنا وبسایت Digitimes گزارش داده است که در سال جاری شرایط عرضه چیپهای هسته Wi-Fi تغییر چندانی نخواهد کرد و باید منتظر بمانیم و ببینیم که در ادامه سال چه اتفاقاتی خواهد افتاد.
منبع: Gizchina
نظرات