آی بی ام: تراشه ۲ نانومتری شارژدهی باتری گوشی ها را تا ۴ روز افزایش خواهد داد - تکفارس 
آی بی ام: تراشه ۲ نانومتری شارژدهی باتری گوشی ها را تا ۴ روز افزایش خواهد داد - تکفارس 

آی بی ام: تراشه ۲ نانومتری شارژدهی باتری گوشی ها را تا ۴ روز افزایش خواهد داد

افشین نوری
۱۹ دی ۱۴۰۰ - 09:09
آی بی ام

یکی از موضوعاتی که شرکت‌های فناوری با آن دست به گریبان هستند توسعه پایدار است. در همین زمینه، شرکت آی بی ام (IBM) گفته است که با توسعه تراشه‌‌های ۲ نانومتری کمک خواهد کرد تا گوشی‌های هوشمند هر ۴ روز یکبار شارژ بشوند.

ژی دانگ (Xie Dong) نایب رئیس آی بی ام، در جریان کنفرانس MEET2022 Smart Future توضیحاتی درباره تلاش‌های این شرکت در جهت سرعت بخشیدن به معرفی نوآوری‌های جدید و همکاری با سایر شرکت‌ها در این زمینه داد.

به‌گفته دانگ، در ده سال آینده سه خطری که کسب‌وکارها با آن مواجه خواهند شد مرتبط با مسایل محیط زیستی است. این سه خطر شامل تغییرات آب‌وهوایی، موثر واقع نشدن اقدامات محیط‌زیستی و آسیب‌رسانی انسان به محیط‌زیست می‌شوند. بنابراین برای مقابله با این خطرات، توسعه پایدار نه‌تنها یک وظیفه اجتماعی برای همه شرکت‌ها بلکه یک موضوع استراتژیک برای آن‌ها محسوب می‌شود.

مطالب مرتبط:

شرکت آی بی ام امسال اعلام کرد که قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای خود را به صفر برساند. لذا برای رسیدن به این هدف قصد دارد از کامپیوترهای کوانتومی در شبیه‌سازی‌ها و بهینه‌سازی AI/ML استفاده کند. این فناوری مزیت‌های بسیار زیادی دارد و می‌توان گفت که آینده صنایع تا اندازه بسیار زیادی به این نوع فناوری‌ها بستگی دارد.

آی بی ام: تراشه ۲ نانومتری شارژدهی باتری گوشی ها را تا ۴ روز افزایش خواهد داد - تکفارس 

به‌گفته ای بی ام، استفاده از پردازنده‌های ۲ نانومتری باعث خواهد شد تا گوشی‌های هوشمند هر ۴ روز یکبار شارژ بشوند. این در حالی است که هم‌اکنون باتری گوشی‌ها هر روز چندین بار شارژ می‌شود. بنابراین چالش‌های پیش‌روی ما بسیار بزرگ هستند. ما هم‌اکنون با پاندمی کرونا و مشکل تغییرات شدید آب‌وهوایی روبه‌رو هستیم و البته این به معنای آن نیست که دولت‌ها و شرکت‌های نسبت به موضوع توسعه پایدار بی‌توجه هستند.

سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۷ یک هدف بلندمدت در ۱۷ زیرشاخه برای توسعه پایدار تعریف کرده است که هدف نهایی آن تامین صلح و سعادت برای همه مردم است. در همین رابطه، کشوری مانند چین از همه شرکت‌های فعال در این کشور خواسته است تا نسبت به موضوع توسعه فعال پایبند باشند و استفاده از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، فضای ابری هیبریدی، محاسبات کوانتومی و موارد دیگر را در دستور کار خود قرار بدهند.

منبع: Gizchina

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید