مایکروسافت اپلیکیشن PC Health Check را مجدداً عرضه کرد - تکفارس 
مایکروسافت اپلیکیشن PC Health Check را مجدداً عرضه کرد - تکفارس 

مایکروسافت اپلیکیشن PC Health Check را مجدداً عرضه کرد

مهدی ملکی
۳۱ شهریور ۱۴۰۰ - 08:57
دانلود اپلیکیشن نرم افزار PC Health Check ویندوز ۱۱

مایکروسافت در زمان معرفی ویندوز ۱۱ اپلیکیشن PC Health Check را برای رایانه‌های شخصی عرضه کرد تا کاربران بتوانند متوجه شوند که آیا دستگاه آن‌ها واجد شرایط دریافت به‌روزرسانی‌های این نسخه از سیستم عامل خواهد بود یا خیر.

این اپلیکیشن به دلیل نیازمندی‌هایی که درخواست می‌کرد، در همان زمان به دلیل حواشی و انتقاد کاربران سریعاً از دسترس خارج شد. اکنون این اپلیکیشن دوباره در دسترس قرار گرفته است تا کاربران بتوانند از نصبت یا عدم نصب ویندوز ۱۱ اطمینان یابند.

به این منظور شما حداقل به یک پردازنده ۶۴ بیت با حداقل دو هفته، کلاک ۱ گیگاهرتز، ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی نیازمند دارید. از سوی دیگر از دستگاه شما از TPM 2.0 پشتیبانی کند، باید آن را در طریق بایوس (BIOS) فعال کنید.

مطالب مرتبط:

سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز ۱۱

  • پردازنده: پردازنده دو هسته یا بیشتر با فراکنس ۱ گیگاهرتز؛ سازگار با معماری ۶۴ بیت یا SoC
  • رم: ۴ گیگابایت یا بیشتر
  • حافظه: ۶۴ گیگابایت یا بیشتر (ممکن است که حافظه اضافی برای دانلود به‌روزرسانی‌ها یا فعال‌سازی ویژگی‌های ثانویه نیاز باشد)
  • کارت گرافیک: سازگار با DirectX 12 یا بالاتر؛ همراه با پشتیبانی از درایور WDDM 2.0
  • نسخه TPM: ۲
  • نمایشگر: وضوح ۷۲۰p یا نمایشگری با ابعاد ۹ اینچ یا بیشتر؛ ۸ بیت بر هر کانال رنگ
  • اتصال اینترنت: اتصال اینترنت برای دریافت به‌روزرسانی و همچنین دریافت برخی ویژگی‌های ثانویه الزامی است.

با وجود این که برخی از رایانه‌ها سخت افزار مورد نیاز این نسخه جدید از سیستم عامل مایکروسافت را دارند اما ویندوز ۱۱ به صورت  رسمی از آن‌ها پشتیبانی نمی‌کند. رایانه‌های مجهز به پردازنده‌های نسل هفتم اینتل و برخی از پردزانده‌های نسل دوم رایزن AMD در چنین شرایطی دچار شده‌اند.

البته مایکروسافت تا به حال به این دسته از کاربران و این سخت افزارها نیز توجه نشان داده است. مدتی پیش مایکروسافت با انتشار یک اعلامیه تایید کرد در حال رصد و بررسی فعالیت این پردازنده‌ها در برنامه Insider کاربران این نسخه از ویندوز است.

به این ترتیب اگر آن‌ها با این سخت افزارها به مشکلی برنخورند، پردازنده‌های نسل ۷ اینتل و نسل ۲ رایزن AMD را هم به صورت رسمی به فهرست سخت افزارهای واجد شرایط ویندوز ۱۱ اضافه می‌کند.

ظاهراً حتی اگر این موضوع اتفاق هم بیفتد، ما نمی‌توانیم پیش از عرضه اولین نسخه پایدار ویندوز ۱۱ شاهد آن باشیم. در حال حاضر تنها برخی از تراشه‌های منتخب نسل ۷ اینتل از جمله Core i7-7820HQ و سریس زئون W می‌توانند به صورت رسمی ویندوز ۱۱ را اجرا کنند.

پردازنده‌های اسنپدراگون ۸۵۰ و یا پردازنده‌های جدیدتر کوالکام هم واجد شرایط دریافت این نسخه از ویندوز هستند. به همین نحو برخی از پردازنده‌های نسل دوم رایزن AMD به صورت رسمی در فهرست مایکروسافت قرار دارند.

اگر نمی‌خواهید با بررسی فهرست طولانی پردازنده‌های واجد شرایط سردرگم شوید، می‌توانید با دانلود و نصب اپلیکیشن PC Health Check، این مهم را در مدت کمتری با دقت بیشتری انجام دهید.

با وجود آن که مشخصات مورد نیاز از جمله ماژول امنیتی، امکان نصب رسمی ویندوز ۱۱ را برای بسیاری از رایانه‌ها و دستگاه‌ها غیرممکن می‌کند اما هنوز هم امید زیادی برای دور زدن این مشکل در میان کاربران وجود دارد.

اخیرا ایسوس اعلام کرده که درحال تست یک فرم‌ور نرم‌افزاری آزمایشی برای مادربردهای خود است که امکان اجرای ویندوز ۱۱ را روی سیستم‌های قدیمی‌تر فراهم خواهد کرد.

به‌عنوان مثال ایسوس گفته که سیستم‌عامل مورد اشاره به‌طور پیش‌فرض روی مادربرد STRIX Z270F اجرا می‌شود و نیازی به تغییر تنظیمات UEFI بایوس در این مادربرد نیست. اگر شما هم مشتاق دریافت ویندوز ۱۱ هستید اما سخت افزارتان اجازه این کار را نمی‌دهد، می‌توانید جزئیات بیشتر این خبر را در این لینک مطالعه کنید.

منبع: GSM Arena

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید