نحوه‌ی حذف همیشگی حساب کاربری توییتر

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۶
توییتر

با وجود این که توییتر همواره به عنوان یکی از مهم‌ترین شبکه‌های اجتماعی به حساب می‌آید، ممکن است برخی کاربران بخواهند تا برای همیشه با این پیام‌رسان محبوب خداحافظی کنند.

در صورتی که شما هم جزو این دسته از افراد هستید، توییتر به شما امکانی امن برای حذف کامل اکانت توییترتان را می‌دهد. در صورت نیاز می‌توانید حساب کاربری توییتر خود را به طور کامل از روی این پیام‌رسان حذف کنید.

نحوه‌ی حذف حساب کاربری توییتر

توییتر

  • وارد اپلیکیشن یا وب‌سایت توییتر شوید.
  • اگر از نسخه‌ی موبایل استفاده می‌کنید گزینه‌ی Settings and privacy و در نسخه‌ی وب گزینه‌ی MORE که سه‌نقطه‌ای در کنار آن قرار دارد را انتخاب کنید.
  • در صفحه‌ی جدید به دنبال Account یا Your Account بگردید.
  • در سمت راست این تب جدید گزینه‌ی Deactivate your account را خواهید دید که باید آن را انتخاب کنید.
  • حال تمام شرایط را خوانده و سپس گزینه‌ی Deactivate را انتخاب کنید.
  • در این صورت توییتر به شما تا ۳۰ روز مهلت خواهد داد که بتوانید اکانت خود را بازیابی کنید. در عین حال در طول این مدت نام کاربری و نام نمایشی توییتر شما مخفی خواهد شد. پس از اتمام مهلت ۳۰ روزه و در صورتی که کاری نکنید، اکانت‌تان به طور کامل از توییتر حذف خواهد شد.

منبع: howstuffworks

0
برچسب‌ها: ، ،

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.