نتایج بنچمارک ماه می آنتوتو منتشر شد: بلک شارک ۴ همچنان در صدر - تکفارس 

نتایج بنچمارک ماه می آنتوتو منتشر شد: بلک شارک ۴ همچنان در صدر

افشین نوری
۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - 22:04
snapdragon 888 plus

آنتوتو (AnTuTu) اخیراً به ورژن ۹ بنچمارک خود سوییچ کرده است. این ورژن شامل تست‌های GPU بیشتر و تست‌های بهبودیافته CPU می‌شود و همچنین از تست‌های جدیدتری برای رم، حافظه و UX استفاده می‌کند.

نتایج بنچمارک‌های ورژن ۹ و ۸ را نمی‌توان به‌طور مستقیم مقایسه کرد، بنابراین رتبه‌بندی گوشی‌ها تغییر زیادی نکرده است و ۱۰ گوشی پرچمدار برتر این بنچمارک در ماه می، همگی از چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ استفاده می‌کنند.

گوشی بلک شارک ۴ پرو جایگاه نخست خود را همچنان حفظ کرده است؛ هرچند که امتیاز میانگین آن کمی کاهش یافته است. بد نیست بدانید که آنتوتو امتیاز میانگین را با تست حداقل هزار دستگاه از یک گوشی به دست می‌آورد. همچنین اگر یک گوشی ترکیب حافظه و رم مختلفی داشته باشد، فقط مدلی که حافظه بالاتری دارد مورد تست واقع می‌شود. در واقع به همین خاطر است که امتیاز بلک شارک ۴ بالاتر از همه گوشی‌هاست.

آنتوتو

در رتبه دوم، یک گوشی گیمینگ دیگر به نام رد مجیک ۶ پرو به‌لطف عملکرد خوب پردازنده و هسته گرافیکی خود جای گرفته است. فن خنک‌کننده داخل این هندست کمک کرده است تا گوشی فرکانس‌های بالاتری را اجرا کند. در جایگاه سوم، وان پلاس ۹ پرو و در رده چهارم اوپو فایند ایکس ۳ پرو جای گرفته‌اند. البته تیم آنتوتو گزارش داده‌اند که پرچمدار وان پلاس نتوانسته حرارت‌های بالا را به‌خوبی تحمل کند.

مطالب مرتبط:

گوشی‌های گیمینگ دیگری هم در لیست آنتوتو خودنمایی می‌کنند؛ هندست‌های iQOO 7، ایسوس راگ فون ۵ و ریلمی جی تی به‌ترتیب در رده‌های هفتم، هشتم و نهم قرار گرفته‌اند. گوشی‌های دوربین‌محور هم عملکرد خوبی داشته‌اند: اوپو فایند ایکس ۳ پرو و ویوو ایکس ۶۰ پرو پلاس در رتبه پنجم و شیائومی می ۱۱ الترا در رده دهم جای گرفته‌اند. وان پلاس ۹ هم جایگاه ششم را اشغال کرده است.

گوشی‌های لنوو لژیون ۲ پرو و شیائومی می ۱۱ که در ماه آوریل به‌ترتیب در رتبه‌های پنجم و دهم جای داشتند، از لیست این ماه خارج شده‌اند. در عوض، راگ فون ۵ وارد لیست ۱۰ گوشی برتر شده است.

آنتوتو

در بخش گوشی‌های میان‌رده، شیائومی می ۱۱ لایت ۵G با چیپست جدید اسنپدراگون ۷۸۰ در رتبه نخست قرار گرفته است. این چیپست ۵ نانومتری از هسته‌های پردازشی قدرتمند Cortex-A78 استفاده می‌کند.

در رتبه دوم ردمی ۱۰ ایکس ۵G با چیپست دیمنسیتی ۸۲۰ (پردازنده ۷ نانومتری با هسته‌های A76) جای گرفته است و رتبه سوم را گوشی iQOO Z3 با تراشه اسنپدراگون ۷۶۸G اشغال کرده است. این چیپست هرچند طراحی قدیمی‌تری دارد، اما همچنان عملکرد خوبی دارد و گزینه بهتری نسبت به پردازنده جدیدتر اسنپدراگون ۷۵۰G محسوب می‌شود. چیپست‌های کایرین ۹۸۵ و ۸۲۰ هم پایین‌تر از آن هستند.

اسنپدراگون ۷۸۰G هم یک پردازنده میان‌رده خوب محسوب می‌شود، اما اواخر این ماه اولین گوشی مجهز به چیپست دیمنسیتی ۹۰۰ قابل‌دسترس خواهد بود (اوپو رنو ۶ ۵G) و این گوشی ممکن است به‌خاطر قیمت‌ پایین‌اش فروش بهتری داشته باشد.

در بخش گوشی‌های پرچمدار، هندست‌های گیمینگ مسلماً‌ برای کسانی که به دنبال عملکرد عالی هستند گزینه‌های بسیار خوبی هستند. اما خریداران باید توجه داشته باشند که همه چیز فقط چیپست نیست و موارد دیگری مانند خنک‌سازی مطلوب و کیفیت بالای چیپ حافظه هم مهم هستند.

منبع: GSMArena

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید