وانت های جدید جنرال موتورز به خاطر کمبود ریز تراشه، آلودگی بیشتری تولید می‌کنند - تکفارس 

وانت های جدید جنرال موتورز به خاطر کمبود ریز تراشه، آلودگی بیشتری تولید می‌کنند

حامد شهرزاد
۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - 11:04
general motors

به دلیل تداوم کمبود ریز تراشه، جنرال موتورز تصمیم گرفت یک وانت جدید را بدون ماژول مدیریت سوخت خاص در سال ۲۰۲۱ بسازد. در نتیجه، این وانت‌ها به ازای هر گالن بنزین حدود یک مایل کمتر حرکت می‌کنند، این به آن معناست که این وانت ها سوخت بیشتری را برای رسیدن به همان فاصله مصرف می کنند. در نتیجه، انتشار کربن بیشتر در جو پخش می شود..

به گفته رویترز، وانت‌های آسیب دیده مدل‌های مجهز به موتور ۵. ۳ لیتری اکو تک ۳ V۸ جنرال موتورز (شامل نسخه‌هایی با گیربکس اتوماتیک شش سرعته یا هشت سرعته) هستند. این‌ مدل‌ها شامل چوی سیلورادو و جی ام سی سیرا معروف هستند.

ماژول مذکور در برند تجاری جنرال موتورز، مدیریت سوخت به صورت فعال یا مدیریت سوخت پویا را که در این وانت‌ها تبلیغ می‌شود، تأمین می‌کند، که می‌تواند برای بهبود اقتصاد سوخت سیلندر‌های خاص موتور را غیرفعال کند. سخنگوی شرکت جنرال موتورز به رویترز گفت که این تصمیم بر متوسط سوخت کل ناوگان جنرال موتورز تأثیر خواهد گذاشت، اما تأثیر قابل توجهی نخواهد داشت.

جنرال موتورز تصمیم گرفت وانت‌هایی بدون ماژول سوخت بسازد تا بر تولید کلی این شرکت تأثیر زیادی نگذارد. فورد پیش از این اعلام کرده بود که به دلیل کمبود تراشه، این شرکت به طور موقت تولید وانت فوق العاده محبوب  اف – ۱۵۰ خود را کاهش داد. بخشی از دلایلی که خودروسازان باید با کمبود نیمه هادی مقابله کنند این است که هنگامی که کرونا در سال گذشته در ابتدای شیوع همه گیری این ویروس آغاز شد، این شرکت ها در ابتدا پیش بینی تقاضای خریداران از محصولات خود را کاهش دادند. افزایش تقاضا برای وسایل الکترونیکی مصرفی تنها این کمبود ریز تراشه را تشدید کرده است.

کمبود ریز تراشه‌ها مشکلات متعددی را برای شرکت‌های خودروساز به وجود آورده است

به نظر می‌رسد که مشکلات مربوط به ریز تراشه‌ها برای بسیاری از خودروسازان مشکل‌آفرین شده است. پیش از این نیز مشخص شده بود که اتومبیل الکتریکی اس یو وی ولوو ایکس سی ۴۰ ریچارج در حال حاضر در انبارهای موجود در ایالات متحده نگهداری می‌شود، زیرا این شرکت منتظر انتشار به‌روزرسانی‌های مهم نرم‌افزاری قبل از عرضه این خودرو برای مشتریان و فروشندگان است.

به نظر می‌رسد که مشکل به وجود آمده این است که اولین ماشین الکتریکی خالص ولوو یعنی ایکس یو ۴۰ ریچارج اس یو وی، بدون فعال کردن نرم‌افزار تماس ولوو، کارخانه این شرکت را به مقصد بازار ترک کرد. «ولوو آن کال» یک سرویس اشتراکی است که یک ماشین ولوو را به تلفن هوشمند مالک متصل می‌کند و به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا از راه دور ماشین را باز و بسته کنند، درها را قفل یا باز کنند و به اطلاعات تشخیص محیطی دسترسی پیدا کنند.

یک مشتری که قرار بود محصولات ریچارج ایکس سی ۴۰ را در پایان ماه فوریه تحویل گیرد به پایگاه خبری د ورج گفت که بزرگ‌ترین حدس فروشنده‌ای که وی این اتومبیل را از او خریده بود، این بود که ممکن است اس یو وی وی تا اواسط ماه آوریل از بندر نیوآرک در نیوجرسی خارج نشود.

مشخص نیست که چند اتومبیل الکتریکی اس یو وی ریچارج ایکس سی ۴۰ منتظر برطرف شدن مشکل نرم‌افزاری و خروج از بندر ذکرشده هستند. البته مشتریان این اتومبیل‌ها در تالار گفتگوی ولوو نیز اطلاعات مشابهی را به اشتراک گذاشتند و از اتومبیل‌های پارک شده در بنادر نیویورک مریلند و کالیفرنیا خبر دادند. برخی از خریداران، به‌ویژه آن‌هایی که در اروپا هستند، گزارش داده‌اند که تحویل این خودرو را که از نیمه دوم سال گذشته از خط تولید ولوو خارج شده، پذیرفته‌اند.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید