معرفی برترین شبیه ساز های کنسول روی پلتفرم های دیگر - تکفارس 
معرفی برترین شبیه ساز های کنسول روی پلتفرم های دیگر - تکفارس 

معرفی برترین شبیه ساز های کنسول روی پلتفرم های دیگر

سجاد باقریان
برترین‌ها ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 09:00
معرفی بهترین شبیه ساز های کنسول

بسیاری از گیمر‌ها، رایانه‌های شخصی را به کنسول‌ها ترجیح می‌دهند و رایانه‌های گیمینگ یا به اصطلاح PC Master Race را پلتفرم اصلی خودشان می‌دانند. با وجود تمام نکات مثبت و مزایای این پلتفرم دوست‌داشتنی، هیچ‌کس نمی‌تواند منکر انحصاری‌های شاهکار و با‌کیفیت کنسول‌های شرکت‌هایی مثل سونی، مایکروسافت و نینتندو شود. رد شدن از کنار این بازی‌ها کار هرکسی نبوده و هر گیمری علاقه‌مند است تا حتی برای یک‌ بار هم که شده این شاهکار‌های صنعت بازی‌های ویدیویی را حتی به صورت شبیه ساز تجربه کند.

حال مشکل این‌جاست که بسیاری از گیمر‌های رایانه‌های شخصی حاضر نیستند برای کنسول‌‌ها و تجربه بازی‌های انحصاری هزینه کنند. البته نمی‌توان از قیمت سرسام‌آور کنسول‌ها چشم‌پوشی کرد و متاسفانه با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی کشورمان، کمتر کسی توان خرید کنسول مورد‌علاقه خودش را دارد، پس چه باید کرد؟ شبیه ساز‌ کنسول‌ جواب ما است.

تعداد شبیه ساز‌های کنسول‌های مختلف بسیار زیاد بوده و اکثر آن‌ها عملا غیر‌قابل استفاده هستند و چیزی به غیر از کلافگی برای شما به ارمغان نمی‌آورند. با این‌حال نمونه‌های اندکی از این شبیه ساز‌ها وجود دارد که عملکرد بسیار پایداری دارند و قطعا شما را شگفت‌زده خواهند کرد. متاسفانه بعضی از کنسول‌های بزرگ مانند ایکس باکس وان و پلی استیشن ویتا دارای شبیه ساز نیستند و با گذشت زمان زیاد از عرضه این کنسول‌ها، هم‌چنان یک شبیه ساز سالم برای آن‌ها ساخته و منتشر نشده است. ما در این مقاله قصد داریم که به شما برترین شبیه ساز‌های کنسول‌های مختلف را معرفی کنیم که می‌توانید آن‌ها را بر روی رایانه‌های شخصی یا گوشی هوشمند خود نصب کنید و به تجربه عناوین انحصاری کنسولی بپردازید.

(مولتی پلتفرم) RetroArch

شبیه‌ساز های کنسول‌

اول از همه به سراغ معرفی شبیه ساز محبوبی به نام RetroArch می‌رویم که یک شبیه ساز چند پلتفرمی محسوب می‌شود و شما با نصب آن به چندین کنسول مختلف دسترسی خواهید داشت. کنسول‌هایی مانند پلی استیشن ۱، سگا و نمونه‌های دیگر در این شبیه ساز وجود داشته و شما می‌توانید با دانلود سورس هرکدام از آن‌ها، به راحتی کنسول مورد‌علاقه خودتان را به گوشی‌های هوشمند بیاورید.

این شبیه ساز مختص سیستم‌عامل اندروید می‌باشد و خبری از نسخه‌های ویندوز، مک یا آی او اس نیست. این شبیه ساز دارای عملکرد پایداری بوده و شما در اجرای بازی‌ها با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد. البته سخت‌افزار گوشی شما نقش مهمی در میزان پایداری عملکرد شبیه ساز ایفا می‌کند، اما باید اعتراف کرد که گوشی‌های هوشمند پایین‌رده نیز می‌توانند بسیاری از بازی‌های RetroArch را بدون مشکل اجرا کنند.

این شبیه ساز کاملا سالم و بدون مشکل نیست و ایراداتی در سیو کردن بازی در آن دیده می‌شود. به‌جز چندین مشکل کوچک و باگ‌های مختلف در رابط کاربری آن، مشکل دیگری در آن وجود ندارد و شما می‌توانید توقع یک تجربه خوب و پایدار را از RetroArch داشته باشد.

خوشبختانه این شبیه ساز به صورت رایگان منتشر شده است و شما می‌توانید آن ‌را از سایت‌های مختلف دانلود و نصب نمایید.

 (شبیه ساز sega genesis-sega cd) kega fusion

شبیه‌ساز های کنسول‌

کنسول‌های سگا، از خاطره‌انگیز‌ترین کنسول‌های صنعت بازی‌های ویدیویی هستند که قطعا گیمر‌های قدیمی با آن خاطرات زیادی دارند، پس چه از این بهتر که دوباره به دنیای سگا وارد شویم و این بار، با شبیه ساز به تجربه عناوین قدیمی و نوستالژی بپردازیم؟ بدون شک برنامه Kega Fusion بهترین شبیه ساز سگا می‌باشد که شما با استفاده از آن می‌توانید بازی‌های کنسول‌های sega genesis و sega cd را اجرا کنید. این شبیه ساز در ضعیف‌ترین رایانه‌های شخصی هم اجرا می‌شود و شما هیچ مشکلی از نظر عملکرد در آن نمی‌بینید.

شما حتی قادر هستید با کنترلر‌های مختلف به این برنامه متصل شوید تا در کنترل بازی راحت‌تر باشید. تنظیمات شبیه ساز Kega Fusion بسیار متنوع می‌باشد و می‌توانید کلید‌های ترکیبی، گرافیک و موارد بسیار دیگری را در بازی تغییر دهید تا به تنظیمات مد‌نظر خودتان برسید.

همان‌طور که گفتیم برنامه Kega Fusion بهترین گزینه برای اجرای بازی‌های سگا می‌باشد و هیچ‌ مشکلی در آن دیده نمی‌شود. حجم آن در حدود ۲ مگ بوده که فوق‌ا‌لعاده می‌باشد و شما می‌توانید آن را به راحتی از سایت‌های مختلف دانلود و نصب نمایید تا وارد دنیای نوستالژی سگا شوید.

EPSXe (شبیه ساز پلی استیشن ۱)

شبیه‌ساز های کنسول‌

پلی استیشن ۱، کنسولی است که بدون شک تاثیر شگرفی در صنعت بازی‌های ویدیویی داشته و خیلی از ما گیمر‌ها با آن خاطرات خوش زیادی داریم. با گذشت سال‌های زیاد از عرضه بازی‌های این کنسول، هم‌چنان بسیاری از این عناوین از ارزش تجربه بالایی برخوردار هستند و قطعا تجربه دوباره آن‌ها باعث مرور خاطرات کودکی ما خواهد شد.

بدون شک بهترین شبیه ساز موجود برای کنسول پلی استیشن ۱، برنامه EPSXe می‌باشد که گیمر‌های زیادی با آن آشنا هستند. همه چیز در این شبیه ساز عالی بوده و کوچک‌ترین مشکلی در آن دیده نمی‌شود و می‌توانید بدون هیچ دردسری تمامی بازی‌های کنسول پلی استیشن یک را در EPSXe اجرا کرده و به تجربه آن‌ها بپردازید.

عملکرد شبیه ساز EPSXe بسیار پایدار بوده و ضعیف‌ترین رایانه‌ها نیز با اجرای آن مشکلی ندارند. دنیایی از تنظیمات مختلف در این شبیه ساز وجود دارد که می‌توانید با تغییر دادن هر کدام از آن‌ها به مطلوب‌ترین حالت ممکن در اجرای بازی‌ها برسید. البته اجرای بازی‌ها در این برنامه کمی پیچیده بوده و در ابتدا می‌تواند شما را با مشکل مواجه کند، اما رفته رفته شما با اجرای بازی‌ها بیشتر آشنا می‌شوید و این مشکل هم حل خواهد شد.

شبیه ساز EPSXe را می‌توانید با حجم ۱٫۳ مگابایت و به صورت رایگان از سایت‌های مختلف دانلود و نصب نمایید.

PCSX2  (شبیه ساز پلی استیشن ۲)

شبیه‌ساز های کنسول‌

PCSX2 نام قدرتمند‌ترین و بهترین شبیه ساز کنسول پلی استیشن ۲ می‌باشد که برای رایانه‌های شخصی منتشر شده است. این شبیه ساز برای سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس منتشر شده و تمامی‌ نسخه‌های آن کاملا مشابه به یکدیگر می‌باشند.

قطعا انحصاری‌های کنسول پلی استیشن ۲ شما را وسوسه خواهند کرد که این شبیه ساز را هر چه زود‌تر در رایانه خود نصب کنید و به تجربه آن‌ها بپردازید. نسل ۶ از کنسول‌های گیمینگ برای سونی و پلی استیشن ۲ موفقیت بزرگی را به ارمغان آورد که حتی کنسول‌های فوق‌العاده پلی استیشن ۳ و ۴ هم نتوانستند آن موفقیت را دوباره تکرار کنند. فروش ۱۵۷ میلیون دستگاه از پلی استیشن ۲ کاملا نشان دهنده این موفقیت بزرگ می‌باشد.

حال شما می‌توانید با برنامه PCSX2 به نسل ۶ برگردید و دوباره به تجربه بازی‌های شاهکار آن نسل بپردازید. بازی‌هایی که استاندارد صنعت بازی‌های ویدیویی را متحول کردند و قدم‌های بزرگی در جهت پیشرفت این صنعت برداشته‌اند. این شبیه ساز از نظر عملکرد راضی‌کننده است، اما نباید توقع داشته باشید که مانند شبیه ساز پلی استیشن ۱ بتوانید آن‌ را در رایانه‌های ضعیف اجرا کنید. خوشبختانه تنظیمات گرافیکی این شبیه ساز بسیار کامل بوده و شما قادر هستید با تغییر آن‌ها به عملکرد پایداری برسید تا دیگر شاهد افت فریم و لگ‌ نباشد.

شبیه ساز PCSX2 کاملا رایگان بوده و شما می‌توانید با نصب آن به طیف وسیعی از بازی‌های نسل ۶ دسترسی پیدا کنید.

RPCS3 (شبیه ساز پلی استیشن ۳)

شبیه‌ساز های کنسول‌

به دلایل مختلف که نمی‌خواهیم به آن‌ها بپردازیم، شروع نسل ۷ برای سونی و کنسول پلی استیشن ۳ به خوبی پیش نمی‌رفت و بعد گذشت چند سال از عرضه این کنسول، سونی با انتشار انحصاری‌های بسیار باکیفیت و شاهکار، توانست نسل ۷ را با موفقیت پشت سر بگذارد. فروش کلی کنسول پلی استیشن ۳ چیزی حدود ۸۷ میلیون می‌باشد که شاید در حد و اندازه‌های فروش کنسول پلی استیشن ۲ نباشد، اما به هیچ وجه نمی‌توان گفت که این کنسول با شکست مواجه شده.

به هر حال شما می‌توانید بازی‌های شاهکار کنسول پلی استیشن ۳ را با برنامه RPCS3 بر روی رایانه‌ شخصی خود تجربه کنید. متاسفانه برای اجرای این شبیه ساز به یک رایانه با سخت‌افزار قدرتمند نیاز دارید تا دچار مشکلاتی مانند لگ یا افت فریم نشوید. تنظیمات گرافیکی متعددی در این برنامه وجود دارد که با کمک آن‌ها می‌توان تا حدودی مشکل افت فریم‌های شدید را با آن برطرف کرد.

این برنامه به صورت رایگان منتشر شده و در دسترس می‌باشد و شما می‌توانید به راحتی آن را از سایت‌های مختلف دانلود و نصب نمایید.

PCSX4 (شبیه ساز پلی استیشن ۴) تست نشده است!

شبیه‌ساز های کنسول‌

حتی برای کنسول پلی استیشن ۴ هم شبیه ساز وجود دارد! واقعا نمی‌توان به سادگی از کنار بازی‌های انحصاری پلی استیشن ۴ رد شد و باید گفت که سونی در این نسل شاهکار‌های زیادی برای کنسول خود منتشر کرده است که هر گیمری از تجربه آن‌ها لذت خواهد برد.

البته شبیه ساز PCSX4 دارای مشکلات بسیار زیادی است و هنوز نسخه نهایی آن منتشر نشده و سازندگان این شبیه ساز فقط نسخه‌ی بتای آن را عرضه کرده‌اند. متاسفانه این شبیه ساز به شدت سنگین بوده و هر رایانه‌ای نمی‌تواند آن را اجرا کند.

نسخه بتای شبیه ساز PCSX4 را می‌توانید از سایت سازنده آن دانلود و نصب نمایید. متاسفانه اطلاعاتی از سوی سازندگان در مورد انتشار نسخه نهایی این شبیه ساز در دسترس نیست و هم‌چنان باید منتظر بمانید.

PPSSPP (شبیه ساز پلی استیشن پرتابل)

شبیه‌ساز های کنسول‌

PPSSPP نام یکی از شبیه سازهای کنسول دستی پی‌اس‌پی (PSP) می‌باشد که برای اندروید و ویندوز منتشر شده است. کنسول دستی پی‌اس‌پی دارای بازی‌های انحصاری جذابی می‌باشد که تجربه آن‌ها با این شبیه ساز می‌تواند بسیار جذاب باشد. سونی تا به الآن ۸۱ میلیون نسخه از این کنسول دوست‌داشتنی را فروخته که این آمار و ارقام برای یک کنسول دستی بسیار عالی است.

 نسخه اندروید و ویندوز این شبیه ساز بسیار عالی کار شده و دارای عملکرد چشم‌گیری می‌باشد. محیط‌کاربری شبیه ساز PPSSPP بسیار ساده و روان می‌باشد و شما را به هیچ وجه سردرگم نخواهد کرد و شما می‌توانید در کمترین زمان، بازی‌های موردعلاقه‌ خودتان را اجرا کرده و از تجربه آن لذت ببرید.

نسخه معمولی این شبیه ساز رایگان بوده که شما می‌توانید آن را از سایت‌های مختلف دریافت کنید، اما این شبیه ساز دارای نسخه‌ای با پسوند gold می‌باشد که حدود ۵ دلار قیمت داشته و نسبت به نسخه معمولی آن، از امکانات بیشتری برخوردار است.

Xenia (ایکس باکس ۳۶۰)

شبیه‌ساز های کنسول‌

مایکروسافت در نسل ۷ با ایده‌های جذاب و عرضه کنسول خود با قیمتی کمتر نسبت به رقیب خود یعنی کنسول پلی استیشن ۳، توانست به موفقیت بزرگی دست پیدا کند و نشان داد که رقیب سرسختی برای سونی می‌باشد. کنسول ایکس باکس ۳۶۰  حدود ۸۳ میلیون نسخه فروش داشته که همین آمار و ارقام، نشان‌دهنده موفقیت مایکروسافت در نسل ۷ می‌باشد. ایکس باکس ۳۶۰ دارای انحصاری‌های بسیار جذاب و فوق‌العاده‌ای می‌باشد که شما می‌توانید اکنون آن‌ها را با استفاده از شبیه ساز Xenia تجربه کنید.

برنامه Xenia تنها برای ویندوز منتشر شده است و شما می‌توانید لیست بازی‌هایی که این شبیه ساز پشتیبانی می‌کند را در سایت اصلی Xenia ببینید. با دیدن این لیست متوجه خواهید شد که این شبیه ساز، اکثر بازی‌های کنسول ایکس باکس ۳۶۰ را به راحتی اجرا می‌کند.

البته پایداری شبیه ساز Xenia چنگی به دل نمی‌زند و عملکرد آن در بازی‌های گوناگون دچار تغییر می‌شود که این مشکل به‌دلیل باگ‌های نرم‌افزاری و عدم پشتیبانی مناسب از سوی سازنده می‌باشد، زیرا بسیاری از بازی‌های سنگین به خوبی در این شبیه ساز اجرا می‌شوند و هیچ مشکلی ندارند.

برنامه Xenia به صورت رایگان و فقط برای سیستم‌عامل ویندوز در دسترس می‌باشد و شما می‌توانید آن را از سایت‌های مختلف یا از سایت اصلی سازنده،‌  دریافت فرمایید.

DXBX Emulator (شبیه ساز ایکس باکس اورجینال)

شبیه‌ساز های کنسول‌

این شبیه ساز مختص اولین سری از کنسول‌های مایکروسافت یعنی ایکس باکس original می‌باشد که عملکرد آن شما را شگفت‌زده خواهد کرد. شاید نتوان اولین کنسول مایکروسافت را یک موفقیت بزرگ تلقی کرد و میزان فروش کنسول ایکس باکس original قطعا در حد و اندازه‌های محصول شرکت رقیب یعنی پلی استیشن ۲ نیست. با این ‌حال مایکروسافت حدود ۲۴ میلیون نسخه از کنسول ایکس باکس original فروخته است که برای اولین تجربه یک شرکت در صنعت بازی‌های ویدیویی اصلا و ابدا ناامید‌کننده نیست و باید گفت که به لطف کنسول ایکس باکس،‌ هر دو شرکت همیشه سعی ‌می‌کنند که بهترین عملکردشان را برای گیمر‌ها به نمایش درآورند.

شبیه ساز DXBX Emulator می‌تواند به شما کمک کند تا انحصاری‌های نوستالژی کنسول ایکس باکس را تجربه کنید و از آن‌ها لذت ببرید. بازی‌های اجرا شده در این شبیه ساز بسیار عملکرد راضی کننده‌ای دارند و شما به ندرت شاهد لگ و افت فریم خواهید بود. شما می‌توانید تقریبا همه‌ی بازی‌های این کنسول را بدون هیچ مشکل خاصی در شبیه ساز DXBX Emulator اجرا کنید. خوشبختانه این شبیه ساز رایگان بوده و در سایت‌های مختلف در دسترس می‌باشد.

YUZU (شبیه ساز نینتندو سوییچ)

شبیه‌ساز های کنسول‌

قطعا کنسول نینتندو سوییچ یکی از جذاب‌ترین کنسول‌های نسل ۸ می‌باشد که توانسته با انحصاری‌های بی‌نظیر و خاص خودش مخاطبین بسیار زیادی را جذب کند. شما قادر هستید با برنامه YUZU  کنسول نینتندو سوییچ را به‌صورت شبیه ساز در رایانه‌های شخصی خود داشته باشید.

زمان زیادی از عرضه اولین نسخه شبیه ساز YUZU نمی‌گذرد و خوشبختانه تیم توسعه دهنده این برنامه، با آپدیت‌های گوناگون همیشه سعی دارند که برنامه خودشان را برای بازی‌های جدید‌تر بهینه‌سازی کنند. اولین نسخه این شبیه ساز شامل مشکلات زیادی بود که به تجربه‌ بازی‌ها لطمه وارد می‌کرد، اما بعد از گذشت سه سال و ‌به کمک آپدیت‌های مختلف، اکثر مشکلات رفع شده‌اند و ما شاهد یک عملکرد بسیار پایدار در اجرای بازی‌ها هستیم.

شما می‌توانید شبیه ساز YUZU را به‌‌‌ صورت رایگان و از سایت‌های مختلف دانلود کنید و به شما پیشنهاد می‌کنم که حتما قبل از نصب به سیستم پیشنهادی این برنامه دقت فرمایید تا در اجرای بازی‌ها به مشکل برنخورید.

در نهایت این لیستی بود از برترین شبیه ساز‌های کنسول‌های مختلف که به ما کمک می‌کنند بدون پرداخت هزینه، بازی‌های انحصاری کنسولی را در رایانه‌های شخصی خودمان اجرا کنیم. قطعا شبیه ساز‌ها نمی‌توانند جای خالی یک کنسول را به‌طور کامل پر کنند، ولی باید اعتراف کرد که استفاده از آن‌‌ها بسیار جذاب و جالب می‌باشد. امیدوار هستیم که شبیه ساز‌های معرفی شده به‌درد شما بخورد و شما بتوانید با استفاده از آن‌ها وارد دنیای کنسول‌ها بشوید.

برچسب‌ها: ، ،

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید