سرانجام پس از مدتها شایعات و گمانهزنی، گوشی هوشمند اوپو فایند ایکس ۳ پرو معرفی شد. این دستگاه دارای دو دوربین ۵۰ مگاپیکسلی، یک نمایشگر ۱۰ بیت با نرخ تازهسازی متغیر و قویترین پردازنده شرکت کوالکام موسوم به اسنپدراگون ۸۸۸ است.
با تمام این ویژگیهای قابل توجه و جذاب، شاید بتوان قسمت پشتی این دستگاه را خیرهکنندهتر از بخشهای دیگر خواند. اوپو در طراحی درب پشت پرچمدار جدید خود از یک شیشه یکپارچه استفاده کرده است که در کنارههای ماژول دوربین، قوس عجیبی میگیرد.
جدای از آن، فایند ایکس ۳ پرو به یک نمایشگر ۶.۷ اینچی LTPO امولد با رزولوشن کواد اچ دی+ (QHD+) مجهز است که منجر به ایجاد یک نرخ تازهسازی متغیر بین ۵ الی ۱۲۰ هرتز میشود. بنابراین نرخ تازهسازی نمایشگر این دستگاه در موارد ویژه برای ذخیره انرژی، به مقدار پایینتری تنزل مییابد و در موارد عادی یک پیمایش روان را به ارمغان خواهد آورد. نمایشگر فایند ایکس ۳ پرو دارای نرخ نمونه لمس ۲۴۰ هرتز است.
همانطور که شایعه شده بود، دستگاه مذکور به یک دوربین چهارگانه مجهز است که در ساخت آن از دو لنز سونی با نام IMX766 (هر کدام با ابعاد ۱.۵۶/۱ اینچ)، و لنزهای دیگر از جمله لنز عریض با دیافراگم f/1.8 و لنز فوق عریض با دیافراگم f/2.2 استفاده شده است. دوربین اصلی از فناوریهای OIS، EIS و All Pixel Omni-directional PDAF نیز پشتیبانی میکند که آخری دستگاه را قادر میسازد در موقعیتهایی با نورپردازی شدید، فوکوس دقیقی اعمال کند.
افزون بر این لنزها از یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی تلهفتو با دیافراگم f/2.4 نیز استفاده شده است که بزرگنمایی ۵ برابری هیبرید را ارائه میدهد. در نهایت یک لنز ۳ مگاپیکسلی ماکرو هم ماژول دوربین پشت را کامل میکند. البته این لنز چندان کارآمد نیست و گویا بیشتر برای امور تبلیغاتی و به رخ کشیدن اعداد و ارقام لحاظ شده است.
این دوربین اجازه میدهد که کاربر فواصل بسیار نزدیکی را مشاهده کند. در واقع لنز مذکور تا حدود ۶۰ برابر بزرگنمایی فواصل نزدیک یا به عبارت دیگر، ذرهبینی دارد که حتی میتواند بافتهای بسیار ریز سازنده اشیا را نمایان کند. این لنز میتواند ویدیوهای ۱۰۸۰p نیز ضبط کند. در قسمت جلو تنها از یک عدد دوربین ۳۲ مگاپیکسلی استفاده شده که درون یک روزنه در گوشه بالا، سمت چپ نمایشگر جا گرفته است.
اوپو فایند ایکس ۳ پرو برای اولین بار در این سری از شارژ بیسیم نیز پشتیبانی میکند. این فناوری که با نام AirVOOC وایرلس فلش شارژ شناخته میشود، از طریق یک استند بهخصوص میتواند دستگاه یاد شده را با نرخ ۳۰ وات شارژ کند. اوپو ادعا میکند که برای شارژ شدن دستگاه از ۰ تا ۱۰۰ درصد ظرفیت باتری ۴۵۰۰ میلیآمپری دستگاه، به حدود ۸۰ دقیقه زمان نیاز است.
با این حال شارژ مستقیم پا را از این نرخ فراتر میگذارد و سرعت بیشتری ارائه میدهد. فناوری شارژ سریع مستقیم این دستگاه با نام SuperVOOC 2.0 شناخته میشود و کاربر را قادر میسازد که با نرخ ۶۵ وات، دستگاه خود را تنها در ۱۰ دقیقه، حدود ۴۰ درصد شارژ کند. شارژ کامل در این حالت نیز تقریباً ۳۰ دقیقه به طول خواهد انجامید.
دستگاه مورد بحث به لطف پردازنده اسنپدراگون ۸۸۸ و البته مودم اسنپدراگون X60، از شبکه ۵G نیز پشتیبانی میکند. فایند ایکس ۳ پرو در هر دو طیف SA و NSA حداکثر از ۱۳ باند پشتیبانی میکند که به گفته اوپو، در حال حاضر این بیشترین مقدار در بازار گوشیهای هوشمند پرچمدار است. از دیگر راههای ارتباطی دستگاه یاد شده میتوان به بلوتوث ۵.۲، وای فای ۶E و درگاه USB 3.1 اشاره کرد.
فایند ایکس ۳ پرو به صورت پیشفرض به اجرای رابط کاربری کالر او اس (Color OS) ۱۱.۲ مبتنی بر اندروید ۱۱ میپردازد. علاوه بر این در طراحی این دستگاه از بلندگوهای استریو Dolby Atmos استفاده شده است.
طبق اعلام قبلی، فایند ایکس ۳ پرو تنها دارای یک پیکربندی رم ۱۲ گیگابایتی و حافظه داخلی ۲۴۵ گیگابایتی از نوع USF 3.1 است. فایند ایکس ۳ پرو در تاریخ ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ (۳۰ مارس سال جاری میلادی) در ۲ رنگ موجود در تصاویر همین صفحه، به بازار عرضه میشود.
نظرات