ویدیو جدید رد مجیک ۶ پرو، شارژ کامل آن در ۱۷ دقیقه را نمایش می دهد - تکفارس 
ویدیو جدید رد مجیک ۶ پرو، شارژ کامل آن در ۱۷ دقیقه را نمایش می دهد - تکفارس 

ویدیو جدید رد مجیک ۶ پرو، شارژ کامل آن در ۱۷ دقیقه را نمایش می دهد

مهدی ملکی
۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 18:00
رد مجیک ۶ پرو

روز گذشته ما شاهد معرفی رسمی رد مجیک ۶ و رد مجیک ۶ پرو، گوشی‌های گیمینگ جدید نوبیا بودیم. نسخه پایه به فناوری شارژ سریع ۶۵ وات مجهز خواهد بود و از سوی دیگر طبق اعدای نوبیا، نسخه پرو حتی از نرخ شارژ ۱۲۰ وات نیز پشتیبانی می‌کند؛ نرخ که سبب می‌شود رد مجیک ۶ پرو تنها در حدود ۱۷ دقیقه از ۰ تا ۱۰۰ شارژ شود.

حال به لطف یک وبلاگ‌نویس چینی موسوم به Zhong Wenze و ویدیویی که منتشر کرده است، ما می‌توانیم صحت ادعای شرکت نوبیا را در دنیای واقعی بررسی کنیم.

 

در ابتدای ویدیو بالا می‌توان به صراحت دید که رد مجیک پرو ۶ موجود در تصویر تنها حدود ۳ درصد شارژ دارد و پس از ۱۰ ثانیه، درصد شارژ آن به عدد ۴ می‌رسد. در همین راستا کم و بیش طی ۱ دقیقه، شارژ دستگاه به ۱۵ درصد می‌رسد. باید توجه داشت که این نرخ شارژ به لطف شارژر GaN میسر شده است.

در ادامه در حدود ۵ دقیقه بعد، شارژ دستگاه به ۵۶ درصد افزایش پیدا می‌کند و طی ۷ دقیقه بعد که با سرعت بالا نمایش داده می‌شود، ما نهایتاً ۱۰۰ درصد شدن شارژ گوشی هوشمند مذکور را مشاهده می‌کنیم.

البته این اولین باری نیست که این شرکت سعی در ارائه کیفیتی باورنکردنی داشته است. برای مثال این شرکت ادعا می‌کند که ساعت هوشمند رد مجیک واچ در برابر فشار آب تا عمق ۵۰ متری مقاوم است اما به کاربران پیشنهاد می‌دهد که آن را در دوش‌های آب گرم، چشمه‌های آب گرم، سونا، غواصی زیر دریا، پرش از ارتفاع در آب و سایر فعالیت‌های پر زد و خورد یا زیر آبی که منجر به برخورد جریانات سریع آبی به ساعت می‌شوند،‌ استفاده نکنند.

گواهینامه FCC دستگاه مورد نظر با ذکر مشخصات، ویژگی‌ها و البته طراحی، کار ما را بسیار سهل کرده است. رد مجیک واچ که با شماره مدل SW2102 شناخته می‌شود، به یک ظاهر دایره‌ای مجهز شده است که می‌توان در کناره آن دو عدد دکمه فیزیکی را نیز مشاهده کرد. این نحوه طراحی و مخصوصاً استفاده از دو دکمه فیزیکی در کناره سمت راست، ما را به یاد طراحی ریلمی واچ S پرو می‌اندازد.

رد مجیک ۶

رد مجیک واچ دارای یک نمایشگر ۱.۳۹ اینچی از نوع امولد با رزولوشن ۴۵۴ × ۴۵۴ و پشتیبانی از تنظیم نور خوودکار است. این تنظیم نور خودکار به لطف حسگر تشخیص نور درون محیط روی برد محصول میسر شده است. البته موضوع این خبر در مورد ساعت مذکور نیست و تنها می‌توان اشاره‌ای به تلاش‌های این شرکت در سال‌های اخیر داشت.

مشخصاً این یک آزمایش علمی نیست اما می‌تواند به آسانی به ما نشان دهد که چطور می‌توان احساس خوشایندی را پس از مشاهده نرخ شارژ ۱۲۰ وات به دست آورد. در نهایت یک موضوع جالب دیگر هم وجود دارد که متاسفانه در این ویدیو به آن اشاره نمی‌شود. باید دید که این محصول طی مدت زمان شارژ حیرت‌انگیز خود، به چه دمایی می‌رسد!

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید