بهترین اپلیکیشن ها برای تقویت خروجی صوتی گوشی هوشمند - تکفارس 
بهترین اپلیکیشن ها برای تقویت خروجی صوتی گوشی هوشمند - تکفارس 

بهترین اپلیکیشن ها برای تقویت خروجی صوتی گوشی هوشمند

بهترین اپلیکیشن ها برای تقویت خروجی صوتی تلفن هوشمند

بسیاری از ما در طول روز از تلفن‌های همراه خود به‌عنوان ابزاری برای گوش دادن به موسیقی و یا تماشای ویدیوهای مختلف استفاده می‌کنیم. بدون شک یکی از اصلی‌ترین ارکان عملکرد مناسب هر تلفنی در این حوزه، یک خروجی صوتی دلپذیر و قابل‌قبول است که در دراز مدت نه‌تنها باعث لذت بردن شما از صداهای تولید و پردازش‌شده شود، بلکه احتمال وارد شدن آسیب به دستگاه شنوایی شما را نیز کاهش دهد.

بر همین اساس امروز قصد معرفی اپلیکیشن‌هایی را داریم که دقیقاً با همین هدف ساخته شده‌اند و در کنار یکدیگر، می‌توانند تجربه‌ای لذت‌بخش و تا حد زیادی بدون ریسک را در هنگام گوش دادن به صداهای پردازش‌شده توسط گوشی موبایلتان به وجود بیاورند. اکثر اپلیکیشن‌های حاضر در لیست زیر در نگاه اول ممکن است دارای کاربرد یکسانی باشند اما در عمل هریک از آن‌ها مناسب گروه خاصی از کاربران خواهند بود.

Volume Booster Pro

اپلیکیشن ارتقای صوتی Volume Booster Pro

اولین اپلیکیشن لیست ما در اصل تنها یک کاربرد دارد و آن افزایش حجم صدای خروجی است. شاید در ابتدا چنین عملکرد ساده‌ای کمی معمولی به نظر برسد اما در حقیقت هنگامی که حتی در بلندترین سطح صدای ممکن گوشی نیز نمی‌توانید در موقعیت‌هایی مانند تماس تلفنی به ‌درستی صداها خروجی را بشنوید، این اپلیکیشن می‌تواند کمک بزرگی برای شما باشد. با وجود این که این افزایش اضافی ولوم با افت نسبی کیفیت صدا همراه است اما می‌توان آن را در مواقع ضروری و خاص بسیار مفید دانست. نسخه‌ی رایگان این برنامه در برخی ویژگی‌ها دارای محدودیت‌هایی است اما با این وجود نیز می‌توان از آن به‌عنوان یک اپلیکیشن کاملاً کاربردی نام برد.

Poweramp v3

اپلیکیشن ارتقای صوتی Poweramp v3

احتمالاً اگر از دنبال کنندگان اپلیکیشن‌های مرتبط با موسیقی و صدای تلفن همراه باشید، به‌خوبی با سری Poweramp آشنایی دارید. Poweramp که در نسخه‌ی دوم خود اثر بسیار بزرگی را به جای گذاشته بود و بسیاری از افراد عاشق این اپلیکیشن و عملکردها و ویژگی‌های خاص و منحصربه‌فرد آن بودند، در سال ۲۰۱۸ رسماً از لیست پشتیبانی توسعه‌دهنده کنار رفت و جای خود را تا جای خود را به نسخه‌ای جدیدتر و بهتر دهد.

حال با عرضه شدن نسخه‌ی سوم Poweramp، شاهد حضور ویژگی‌های جدیدی هستیم که در اپلیکیشن‌های بسیار کمی می‌توان مشابه آن‌ها را یافت. برای مثال در نسخه‌ی سوم شاهد پشتیبانی از DACهای با کیفیت بالا هستیم که در صورت پشتیبانی داخلی گوشی شما از DAC یا داشتن یک DAC خارجی، می‌توانید به اجرای فرمت‌های با کیفیت بالا بپردازید.

در کنار این، نسخه‌ی سوم Poweramp دارای یک اکوالایزر ۱۰ باندی است که می‌تواند در حالت‌های مختلفی شخصی‌سازی شود. وجود یک محیط کاربری آسان و پشتیبانی از بیشتر فرمت‌های صوتی نیز از دیگر قابلیت‌های فوق‌العاده‌ی حاضر در این نسخه هستند. این اپلیکیشن همچنان در حال توسعه است و در طی آپدیت‌هایی گسترده، همواره شاهد افزوده شدن قابلیت‌ها و ویژگی‌های جدیدی به این نسخه از Poweramp هستیم.

Music Player Go

اپلیکیشن ارتقای صوتی Music Player Go

علاوه بر وجود اپلیکیشن‌های مرتبط با تنظیم صدا، احتمالاً برای گوش دادن به موسیقی نیز نیازمند موزیک پلیری هستید که بتوانید به‌راحتی کنترل آن را در اختیار داشته باشید و در هنگام استفاده از آن کاملاً احساس راحتی کنید. Music Player Go یکی از بهترین پلیرهای اوپن سورس موجود برای اندروید است که به‌راحتی با ویژگی‌های فضای ذخیره‌ی محلی اندروید ۱۰ و ۱۱ تطبیق پیدا کرده است.

درواقع به دلیل اوپن سورس بودن Music Player Go، قابلیت‌های موجود در آن تا حد زیادی ساده‌سازی شده‌اند تا کاربرانی که توانایی کد نویسی دارند، آن را بر اساس سلیقه‌ی خود شخصی‌سازی کنند. با این حال کاربران عادی نیز می‌توانند از ویژگی‌های مختلف این پلیر مانند تم روشن و تاریک، صف پخش، لیست مورد علاقه‌ها، ولوم کنترل و… در یک محیط کاربری فوق‌العاده ساده و دوستانه نهایت استفاده را ببرند.

Music Volume EQ

اپلیکیشن ارتقای صوتی Music Volume EQ

اگر به دنبال اپلیکیشنی برای تنظیم دستی صوتی گوشی خود هستید اما زمان کافی برای یادگیری محیط پیچیده‌ی اپلیکیشن‌های حرفه‌ای را ندارید، Music Volume EQ می‌تواند تبدیل به یکی از بهترین انتخاب‌های شما شود. برای شروع باید به این اشاره کرد که این اپلیکیشن دارای قابلیت‌هایی مانند یک اکوالایزر ۵ باندی، افکت‌های تصویری سه‌بعدی مختلف، اسپیکر و بیس بوستر و… است.

علاوه بر این، با گشت‌وگذار در بخش‌های مختلف آن و تست کردن عملکردهای مختلف هر بخش، می‌توانید به‌راحتی نحوه‌ی عملکرد هر قسمت را متوجه شوید و از آن‌ها برای تنظیم دستی خروجی صدای دستگاه خود استفاده کنید. علاوه بر تمامی این‌ها، Music Volume EQ در کنار داشتن حالت‌های پیش‌فرض صوتی، به شما اجازه‌ی استفاده از حالات ساخته‌شده به‌صورت دستی را نیز می‌دهد که می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

Musicolet

اپلیکیشن ارتقای صوتی Musicolet

اگر به دنبال یک موزیک پلیر فوق‌العاده می‌گردید که بتواند تقریباً در هر زمینه‌ای یک گزینه‌ی عالی محسوب شود، Musicolet بهترین گزینه‌ی شماست! این موزیک پلیر علاوه بر توانایی پخش موسیقی‌های موجود در حافظه‌ی محلی دستگاهتان، توانایی پخش موسیقی‌های استریم شده از لینک‌های آنلاین را نیز دارد که این یعنی می‌توانید از آن به‌عنوان کلاینتی برای پخش موسیقی از سرویس‌های استریم مختلف استفاده کنید. ولی این تازه شروع کار است و قطعاً شنیدن این که این پلیر توانایی تطبیق با سرویس‌های گوگل را دارد، برای کسانی که همچنان با مشکلات پس از غیرفعال شدن Play Music دست‌وپنجه نرم می‌کنند می‌تواند خوشحال‌کننده باشد.

عاشقان صدای بلند بیس می‌توانند با استفاده از این پلیر میزان بیس را به‌طور دستی تنظیم کنند و حتی تنظیماتی برای کنترل دستی ولوم نیز در این پلیر قرار داده شده که به شما این اجازه را می‌دهد تا به‌راحتی به تنظیم ولوم دلخواه بپردازید. حتی امکان این را دارید که با استفاده از قابلیت پخش صدای بلند بر روی اسپیکر، میزان صدای خروجی از بلندگوی دستگاه خود را نیز افزایش دهید.

گذشته از تمامی امکانات متنوع این اپلیکیشن، محیط کاربری فوق‌العاده کاربرپسندانه و ساده‌ی آن و قابلیت پخش مدل‌های گرافیکی حتی در حالت امبینت صفحه، این اپلیکیشن را از نظر ظاهری نیز به یکی از بهترین گزینه‌های موجود در اپ استور تبدیل می‌کنند.

اپلیکیشن ارتقا صوتی USB Audio Player Pro

اگر معمولاً موسیقی‌های موردعلاقه‌ی خود را از طریق یک داک USB پخش می‌کنید تا به کیفیت صوتی بالایی دسترسی داشته باشید، می‌توانید USB Audio Player Pro را به‌عنوان یکی از بهترین گزینه‌های موجود در نظر بگیرید. این اپلیکیشن با استفاده از یک درایور USB مخصوص، می‌تواند محدودیت‌های سیستم‌عامل اندروید را کنار بزند و فایل‌های با کیفیتی مانند فایل‌های ۳۲ بیتی را بدون دانگرید کردن اجرا کند. علاوه بر این، USB Audio Player Pro توانایی تطبیق با داک‌های موجود در گوشی‌های هوشمند امروزی را نیز دارد.

Bass Booster

اپلیکیشن ارتقا صوتی Bass Booster

همان‌طور که از نام این اپلیکیشن مشخص است، وظیفه‌ی آن افزایش شدید میزان بیس خروجی از دستگاه است تا طرفداران صدای بیس شدید حداکثر میزان بیس ممکن را داشته باشند. درحالی که نسخه‌ی رایگان این برنامه شامل ویژگی‌هایی مانند افزایش حجم بوست، اکوالایزر و ۲۰ حالت مختلف دسترسی داشته باشید؛ اما با این حال برای دسترسی به تمامی ویژگی‌های Bass Booster باید لایسنس نسخه‌ی کامل آن را خریداری کنید.

گذشته از حذف تبلیغات، نسخه‌ی کامل برنامه به شما این اجازه را می‌دهد تا هر تعداد حالتی که می‌خواهید را ذخیره کنید و علاوه بر این استفاده از ویجت‌ها و قابلیت تشخیص خودکار سبک آهنگ نیز برای شما قابل‌استفاده خواهند بود. ویژگی‌های دیگر این برنامه شامل مواردی مانند افکت‌های تصویری و فعال‌سازی خودکار در هنگام روشن شدن گوشی می‌شوند.

Sound Amplifier

اپلیکیشن ارتقا صوتی Sound Amplifier

این اپلیکیشن طراحی شده تا تجربه‌ای ساده و بی‌دردسر رأی برای ارتقای خروجی و ورودی صوتی تلفن همراه به وجود بیاورد. مهم‌ترین کاربرد این اپلیکیشن در استفاده‌ی آن در هنگام تماس‌های تلفنی است. قابلیت‌هایی از جمله کاهش نویز و افزایش حجم صدا از جمله ویژگی‌هایی محسوب می‌شوند که در این اپلیکیشن کم‌حجم قرار داده شده‌اند.

گذشته از هر چیزی، این اپلیکیشن بیشتر از این که برای علاقه‌مندان به موسیقی کاربرد داشته باشند، مناسب کسانی است که زمان زیادی را در طول روز به برقراری تماس‌های تلفنی می‌پردازند و قصد دارند تا ورودی و خروجی صدای مناسبی را در هنگام تماس داشته باشند. در نظر داشته باشید که کمپانی منتشرکننده‌ی این اپلیکیشن Google LLC است و در نتیجه می‌توان از تطبیق کامل عملکرد این اپلیکیشن با تمامی سرویس‌های مختلف اندرویدی مطمئن بود.

با این تفاسیر، می‌توان گفت که اپلیکیشن‌های موجود برای ارتقای صوتی دستگاه‌های الکترونیکی گستره‌ی عمده‌ای از عملکردهای مختلف را در بر می‌گیرند. عملکردهایی مانند افزایش حجم صدا و بیس دستگاه و همچنین کاهش نویز و حتی افزایش کیفیت فایل‌های صوتی. با وجود محدودیت‌های نسبتاً زیاد تلفن‌های همراه در پردازش فرمت‌های صوتی مختلف و نبود قابلیت پشتیبانی آن‌ها از رزولوشن‌های صوتی بالا، می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن‌های حاضر در این لیست، بسیاری از این محدودیت‌ها را از سر راه بردارید.

در کنار تمامی این‌ها در نظر داشته باشید که بسیاری از اپلیکیشن‌های حرفه‌ای و پیچیده‌ی این حوزه نیاز به کاربرانی حرفه‌ای دارند که در حوزه‌ی تکنولوژی‌های موبایل سابقه‌ی کافی داشته باشند. گذشته از این که بسیاری از اپلیکیشن‌ها نیاز به روت بودن گوشی اندرویدی دارند، باید در نظر گرفت که سرویس‌هایی مانند Dolby Atmos تنها بر روی مدل‌های خاصی از تلفن‌های همراه قرار گرفته‌اند و برای استفاده‌ی آن‌ها بر روی مدل‌های دیگر باید به دنبال راه‌هایی از جمله نصب کاملاً دستی آن‌ها بود.

در عین حال اپلیکیشن‌های معرفی‌شده در این مقاله تماماً بر روی اپ استورها و سایت‌های معتبر اینترنتی قرار دارند و برای نصب و استفاده از آن‌ها نیاز به هیچ‌گونه پیش‌نیاز خاصی ندارید و می‌توانید با اطمینان و خاطر و به‌راحتی از تمامی آن‌ها استفاده کنید.

برچسب‌ها: ، ، ،

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید