سامسونگ حالت تصویربرداری سینگل شات (Single Shot) را در سری گلکسی S20 معرفی کرد و گویا در سال جاری نسخه بهبود یافته آن در سری گلکسی S21 مورد استفاده قرار گرفته است. در ادامه نگاهی کوتاه به این قابلیت و فرایندهایی خواهیم داشت که در پشت صحنه رخ میدهند.
نسخه بهبود یافته سینگل شات در هر ثانیه حدود ۱۰ تصویر را ثبت میکند و حدود ۱۵ ثانیه به ضبط صحنه مورد نظر میپردازد. این مقدار (یعنی ۱۵ ثانیه) در مقایسه با ۵ ثانیه گلکسی S20 یک بهبود چشمگیر به شمار میآید. سپس این ویدیو و تصاویر توسط هوش مصنوعی رندر میشوند؛ جایی که این هوش مصنوعی بهترین لحظات را انتخاب میکند و کیفیت کلی تصاویر ثبت شده را به سطح قابل قبولی میرساند.
این هوش مصنوعی در رابطه با تصاویر انسان و حیوانات خانگی، میتواند از حالت پرتره یا اعمال تیرگی در پسزمینه استفاده کند. پس از این مرحله، «موتور زیباییشناسی» با بررسی هر تصویر زمانهایی را که شخصی پلک زده یا به سمت پایین خیره شده است را از مابقی تصاویر جدا میکند. اگر به عملکرد این موتور اعتماد ندارید باید در اینجا یک نکته جانبی را ذکر کنیم؛ موتور زیباییشناسی توسط ۳۰۰۰۰۰ تصویر مختلف که توسط افراد حرفهای انتخاب شدهاند، به حیطه تعلیم و سپس آزمایش گذاشته شده است.
یکی دیگر از موتورهای هوش مصنوعی تصاویر دارای قاببندی نامناسب را تشخیص میدهد. این موتور حتی از عملکرد مذکور پیشین هم بهتر عمل میکند و توسط ۱۰۰ میلیون تصویر مختلف تعلیم داده شده است. اگر تصاویر در حالت افقی ثبت شده باشند، ویژگی اسمارت کراپ (Smart Crop) تنها قسمتهای هیجانانگیز تصویر را حفظ و قسمتهای اضافی را حذف میکند. این ویژگی تنها به اینجا ختم نمیشود و کاربر مسلماً متوجه وجود تعدادی از فیلترهای مختلف برای تغییرات رنگها و نورپردازی خواهد شد.
از تصاویر که عبور کنیم، به قسمت ویدیو میرسیم. اگر فیلم مورد نظر به حالت صحنهآهسته باشد، دستگاه آن را حدود ۳ برابر سرعت خواهد بخشید. در غیر این صورت، گلکسی S21 از حالت صحنهآهسته روی فیلم استفاده میکند. این سری گرانقیمت افزون بر این، ویژگیهای بومرنگ، پخش معکوس و هایلایت کردن قسمتهای مهم را نیز دارا میباشند. برای مثال ویژگی هایلایت بهترین تصاویر هر مجموعه یا جالبترین صحنههای هر ویدیو را به صورت اسلاید، پشت سر هم قرار دهد.
یکی دیگر از فناوریهای به کار رفته در سینگل شات، استفاده از قابلیتی موسوم به «نوردهی مجدد» است. این ویژگی از فناوری GAN استفاده میکند تا از تنها یک تصویر، یک تایملپس ۲۴ ساعته ایجاد کند. این ویژگی با تاثیرگذاری روی تصویر، آسمان، ابرها، درختان، آب، ساختمانها و بقیه موارد موجود در تصویر را تغییر میدهد تا یک صحنه پویا از صبح و سپیدهدم تا غروب خورشید را شبیهسازی کند. هیجانانگیز به نظر میرسد؛ اینطور نیست؟
نظرات