شرکت LG در نمایشگاه CES 2021 برخی از جزئیات تلویزیونهای OLED خود را که در سال جاری عرضه خواهند شد، با کاربران به اشتراک گذاشته است. ظاهراً در سال ۲۰۲۱ میلادی ما شاهد عرضه پنچ تلویزیون OLED این شرکت شامل مدلهای Z1, G1, C1, B1 و A1 خواهیم بود.
در میان آنها تلویزیون G1 احتمالاً به نمایشگرهای نسل بعدی شرکت LG با نام OLED اوو مجهز خواهد بود. این شرکت اشاره کرده است که این نمایشگرهای جدید میتوانند سطوح بالاتری از روشنایی را به نمایش بگذارند، همان موضوعی که تلویزیونهای OLED همیشه با آن کلنجار میروند. از سوی دیگر تایید شده است که این محصول در سایزهای ۵۵، ۶۵ و ۷۷ اینچی به بازار عرضه خواهد شد.
با توجه به گفتههای این شرکت کرهای، به نظر میرسد که تلویزیون C1 ، محصول بعدی محبوب LG در راستای موفقیتهای مدل CX عرضه شده در سال ۲۰۲۰ باشد. این تلویزیون همانند مدل CX با ابعاد پایه ۴۸ اینچ تولید خواهد شد و سپس کاربران برای اولین بار به مدل ۸۳ اینچی آن دست خواهند یافت؛ موضوعی که پیشتر در سری پیشین مشاهده نشده بود. با این حال به نظر میرسد که نمایشگرهای OLED اوو در ساخت این محصول به کار برده نمیشوند و تنها مختص مدلهای خانواده G1 خواهند بود.
تلویزیون Z1، مدل مجهز به رزولوشن ۸K این غول کرهای است که در دو اندازه ۷۷ و ۸۸ اینچ راهی بازار خواهد شد. به غیر از جزئیات مدلهای مذکور، LG اطلاعات نسخههای A1 و B1 را منتشر نکرد و ما تنها میدانیم که آنها در ابعاد ۵۵ و ۶۵ اینچ به بازار عرضه میشوند.
نسخههای Z1, G1 و C1 از پردازنده سیگنال تصویر نسل چهار موسوم به آلفا ۹ جدید LG برای عمق بخشیدن به تصاویر استفاده خواهند کرد. این پردازنده پیشتر درون مدلهای QNED99, QNED95, NANO99 و NANO95 استفاده شده بود. اشاره شده است که این پردازنده از یادگیری عمیق الگوریتمها جهت افزایش کیفیت محتوا و استفاده از فناوری AI Picture Pro استفاده خواهد کرد. فناوری مذکور اجازه میدهد که اشیا و شکلهای موجود در تصویر مثل چهرهها و بدن از یکدیگر و مخصوصاً از پسزمینه تشخیص داده شوند. پردازندههای نسل چهارم آلفا ۴ افزون بر اینها میتواند «ژانر محتوا» را نیز تشخصی دهد و بر اساس آن تنظیمات مربوط به تصویر را انجام دهد.
تلویزیونهایی که به این فناوری مجهز خواهند بود از دیگر فناوری جدید LG موسوم به AI Sound Pro هم بیبهره نخواهند ماند. این فناوری جدید اجازه میدهد که تلویزیون صدای ۵.۱.۲ مجازی فراگیر را از طریق بلندگوهای تعبیه شده پخش کند و حتی در مواقع نیاز به طور بومی از Dolby Atmos بهره ببرد. همچنین کاربر برای دسترسی به یک صدای سازگار و هموار میتواند گزینه تنظیم خودکار سطح صدا را هم انتخاب کند.
پیش از این درباره وب OS ۶ به شما اطلاع داده بودیم. تلویزیونهای رو به عرضه در سال ۲۰۲۰ LG همه به این سیستم عامل جدید مجهز خواهند شد که از یک صفحه خانگی جدید، کارایی و ویژگیهای بهبود یافته استفاده میکند. مجیک ریموت از دیگر مزایای مهاجرت به نسل بعدی تلویزیونهای این شرکت به شمار میآید. وب OS 6 در خط تولید تلویزیونهای سال ۲۰۲۱ میلادی شرکت LG شامل OLED، QNED مینی LED، نمایشگرهای نانوسل و تلویزیونهای هوشمند UHD مورد استفاده قرار خواهد گرفت. اگر دارای یک تلویزیون LG رده بالا هستید، باید ذکر شود که بهروزرسانی وب OS 6 برای شما عرضه نخواهد شد؛ زیرا این شرکت بهروزرسانیهای اصلی سیستم عامل را برای محصولات پیشین عرضه نمیکند.
برخی از مدلهای برگزیده خط تولید تولیدکننده کرهای یاد شده از درگاه HDMI 2.1 استفاده خواهند کرد. این درگاه از رزولوشنهای بالا مانند ۴K و ۱۲۰ فریم بر ثانیه و ۸K و ۶۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی میکند و فرمتهای VRR, ALLM و eARC را هم به کاربران ارائه میدهد. این نمایشگرها همچنین از فناوریهای NVIDIA GSYNC و AMD FreeSync Premium با تاخیر در پاسخگویی حداکثر ۱ میلیثانیه برای بهبود در تجربه بازیها پشتیبانی میکنند. دیگر خبر خوب برای بازیبازان، وجود قابلیت Game Opimizer است. این ویژگی سبب میشود که تلویزیون با توجه به نوع بازی مورد اجرا کاربر، گزینههای کیفیت تصویر خروجی را به بهترین شکل ممکن تنظیم کند.
در نهایت به نکات تکمیلی مدلهای ناشناختهتر تلویزیونهای LG در سال ۲۰۲۱ میرسیم. به غیر از تلویزیونهای G1 و C1، مدلهای B1 و A1 هم میتوانند از یک استند گالری مخصوص برای سطوح صاف استفاده کنند که شما در تصویر بالا قادر به مشاهده آن هستید. جزئیات و قیمت تمام این مدلها با نزدیک شدن به تاریخ عرضه مشخص و اعلام خواهد شد.
نظرات