استفاده از ویندوز ۱۰ توسط آنر پس از جدایی از هواوی - تکفارس 
استفاده از ویندوز ۱۰ توسط آنر پس از جدایی از هواوی - تکفارس 

استفاده از ویندوز ۱۰ توسط آنر پس از جدایی از هواوی

حامد شهرزاد
۸ دی ۱۳۹۹ - 12:00
Honor

با توجه به تحریم‌های دولت آمریکا نسبت به هواوی، این شرکت برتر گوشی‌های هوشمند مجبور شده است بخش تلفن‌های هوشمند و نام تجاری رایانه شخصی آنر را واگذار کند تا به آن‌ها اجازه دهد با تأمین‌کنندگان آمریکایی تجارت کنند.

امروز ChinaDaily گزارش داده است که آنر توانسته است مجوزهای لازم برای استفاده از ویندوز ۱۰ را از مایکروسافت به دست آورد و این مجوزها به آنر امکان می‌دهد تا لپ‌تاپ‌های خود را با سیستم‌عامل جهانی ویندوز عرضه کنند.

پیش از این به دلیل تحریم‌های ایالات متحده، هواوی در حال بررسی عرضه لپ‌تاپ‌های خود با سیستم‌عامل‌ هارمونی OS مبتنی بر اندروید بود که این سیستم‌عامل برای لپ‌تاپ‌ها آن‌چنان ایده‌آل نبوده است و بازار جهانی را به روی محصولات خود مسدود می‌کرد.

مطابق یک توافق‌نامه، آنر از ویندوز ۱۰ مایکروسافت به‌عنوان سیستم‌عامل رسمی در لپ‌تاپ‌های خود استفاده خواهد کرد

در ماه نوامبر هواوی نام تجاری آنر که متعلق به خود بود را به یک کنسرسیوم چینی متشکل از بیش از ۳۰ نماینده و فروشنده فروخت که به شرکت جدید اجازه داد توافق‌نامه همکاری جهانی با کمپانی مایکروسافت را امضا کند. طبق این توافق‌نامه، آنر از ویندوز ۱۰ مایکروسافت به‌عنوان سیستم‌عامل رسمی در لپ‌تاپ‌های خود استفاده خواهد کرد. آنر امیدوار است که این معامله زمینه ارتباط با سایر تأمین‌کنندگان آمریکایی مانند کوالکام را فراهم کند. گفته می‌شود بحث‌هایی در این مورد قبلاً آغاز شده است.

ژائو مینگ، مدیرعامل آنر گفت:

آنر از دستیابی به توافق‌نامه همکاری جهانی با مایکروسافت خوشحال است. از طریق سیستم‌عامل‌ها و فناوری‌های بزرگ، ما محصولات رایانه‌های شخصی خود را با طراحی برجسته، عملکرد قدرتمند و تجربه درجه‌یک به مصرف‌کنندگان خواهیم رساند. آنر اصرار دارد که مصرف‌کنندگان را هدف اصلی خود قرار داده و نگرشی کاملاً باز برای همکاری با دنیا داشته و با شرکای زنجیره صنعتی جهانی همکاری خواهد کرد.

honor

احتمالاً در آینده نزدیک شرکت‌های آمریکایی بیشتری با کمپانی آنر همکاری خواهند داشت

آنر در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شرکت انتظار دارد نوت‌بوک مجیک بوک پرو خود را با سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ و پردازنده‌های Core i5 شرکت اینتل به بازارهای جهانی ارسال کند.

شیانگ لیگانگ، مدیرکل اتحادیه مصرف اطلاعات و انجمن صنعت مخابرات گفت:

با همکاری یک شرکت آمریکایی با آنر، احتمالاً در آینده نزدیک شرکت‌های آمریکایی بیشتری برای همکاری با آنر وجود خواهند داشت که می‌تواند مسائل زنجیره تأمین مورد نیاز آنر را با قدرت بیشتری تأمین کند.

آنر سالانه حدود ۷۰ میلیون گوشی را به بازار عرضه می‌کرد و امیدوار است اکنون بتواند موقعیت خود را در دنیای گوشی‌های هوشمند از سر بگیرد و کاملاً از هواوی مستقل باشد.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید