بهترین لپ تاپ های ۱۳ اینچی ترکیبی از فاکتورهای مهمی از جمله قدرت، حمل آسان و قیمت مناسب را شامل میشوند. اگرچه ممکن است همتایان ۱۵ اینچی این محصولات قدرت سخت افزاری بیشتری داشته باشند ولی اگر میخواهید سبک سفر کنید و در عین حال، لپ تاپ شما قدرت کافی برای بهرهوری و کار با نرم افزارهای نسبتاً سنگین را داشته باشد، این محصولات قابل حمل و کوچک، ایدهآل هستند.
اگر کاربری حرفهای هستید که به لپ تاپی قدرتمند نیاز دارید و یا دانشجویی هستید که به دنبال رایانه های قابل حمل و مقرون به صرفه هستید، در این صورت اگر باریکی لپ تاپ و حمل آسان آن جزو اولویتهای شماست، نمیتوانید به سادگی لپ تاپ های ۱۳ اینچی را نادیده بگیرید. مک بوک ایر جدید (با تراشه M1 اپل) ثابت میکند که این روزها لپ تاپ های کوچک نیز میتوانند قدرت سخت افزاری بالایی را در دسترس کاربران قرار دهند که بتوان ویرایش ویدئو و اجرای بازی های روز را نیز با آنها انجام داد. در بین لپ تاپ های تجاری، بهترین الترابوک ها و بهترین لپ تاپ ها نیز میتوان بیش از چند لپ تاپ کوچک و با ضخامت کم پیدا کرد که بتوانند نیازهای اصلی شما را رفع کنند.
فرقی نمیکند که به دنبال برند خاصی مثل بهترین بهترین لپ تاپ های ایسوس هستید یا خواهان فرم کارخانهای خاصی نظیر لپ تاپ های ۲ در ۱ هستید و حتی بین انتخاب بهترین لپ تاپ های ویندوزی و بهترین مک بوک های اپل مردد ماندهاید؛ چراکه ما در این مقاله بهترین لپ تاپ های ۱۳ اینچی سال ۲۰۲۰ را معرفی کردهایم که میتوانند همه نوع نیاز و سلیقهای را پوشش دهند.
لپ تاپ مک بوک ایر (با تراشه M1، نسخه ۲۰۲۰)
بهترین لپ تاپ برای دانشجویان با بودجه انعطافپذیر
مشخصات
- پردازنده مرکزی: تراشه اپل M1 با CPU هشت هستهای
- کارت گرافیک: کارت گرافیک یکپارچه ۷ هسته و ۸ هسته
- حافظه رم: ۸ گیگابایت تا ۱۶ گیگابایت / نوع حافظه مشخص نیست
- صفحه نمایش:۳ اینچ با رزولوشن ۲۵۶۰ * ۱۶۰۰ از نوع رتینا
- حافظه داخلی: ۲۵۶ گیگابایت تا ۲ ترابایت از نوع SSD
اپل بالاخره در سال ۲۰۲۰ میلادی به وعدههای خود جامه عمل پوشانید و تراشههای ساخت خود با عنوان اپل سیلیکون را جایگزین تراشههای اینتل ساخت (البته این جایگزینی به صورت کامل، حدود دو سال به طول خواهد انجامید). نخستین تراشه مبتنی بر فناوری اپل سیلیکون، اپل M1 نام دارد و نخستین دستگاهی که از این چیپست بهره میبرد، باریکترین و یکی از جالبترین لپ تاپ هاییست که کوپرتینوییها طی سالهای اخیر روانه بازار کردهاند. مک بوک ایر (MacBook Air) جدید اپل با استفاده از تراشه قدرتمند M1 بهتر از هر زمان دیگریست و عملکرد خوبی را در کنار عمر باتری بادوامتر به نمایش میگذارد – این مورد بدون افزایش قیمت صورت گرفته و همچنان با محصولی مقرون به صرفه روبرو هستیم. مک بوک ایر جدید اگرچه ارزانترین لپ تاپ برای دانشجویان محسوب نمیشود، ولی اگر در زمره کسانی هستید که بودجه بیشتری دارند، این دستگاه بهترین لپ تاپ دانشجوییست که میتوانید تهیه کنید.
نکات مثبت:
- سیستم عامل macOS Big Sur سریع و انعطافپذیر است
- عمر باتری آن عالی است
- موقع استفاده ساکت است
نکات منفی:
- طراحی بدون فن ممکن است روی عملکرد دستگاه اثر بگذارد
لپ تاپ HP Spectre x360 (نسخه ۲۰۲۰)
پرچمدار ۲ در یک HP در سال ۲۰۲۰ احیاء شده
مشخصات
- پردازنده مرکزی: نسل هشتم اینتل Core i7
- کارت گرافیک: انویدیا جیفورس GTX 1050Ti با طراحی Max-Q
- حافظه رم: ۸ گیگابایت تا ۱۶ گیگابایت
- صفحه نمایش:۶ اینچ با رزولوشن ۳۸۴۰ * ۲۱۶۰ لمسی
- حافظه داخلی: ۲۵۶ گیگابایت تا ۲ ترابایت از نوع SSD
محصولات تحسین شده ۲ در یک HP که محبوبیت زیادی در بازار دارند، این بار با قدرت بیشتری برگشته و مولفههای قدرتمندی نظیر پردازندههای نسل دهمی اینتل Core و گرافیکهای اینتل Iris Plus بر جذابیت آن افزوده است. البته در جدیدترین نسخه این سری محصولات بار دیگر شاهد همان طراحی ۲ در یک بی عیب و نقص، شاسیهای بکر و برش یافته از سنگهای قیمتی و ویژگیهای امنیتی بالا و همچنین بلندگوهای Bang & Olufsen نیز هستیم. این ویژگیهای شگفتانگیز، اکنون بیش از هر زمان دیگری سری لپ تاپ های اسپکتر HP را به بهترین لپ تاپ های ویندوزی موجود تبدیل میکند. بنابراین جای تعجبی نیست که این دستگاه در فهرست لپ تاپ های مورد علاقه ما در سال ۲۰۲۰ قرار گرفته است. اگر علاوه بر عملکرد و کیفیت به زیبایی نیز اهمیت میدهید، این لپ تاپ کاملاً مناسب شماست.
نکات مثبت:
- طراحی زیبا و کیفیت بالا
- عملکرد عالی از هر نظر
- ویژگیهای امنیتی آن کاربردی هستند
نکات منفی:
- عمر باتری
- بعضی مواقع داغ میکند
گوگل پیکسل بوک گو
بهترین کروم بوک گوگل
مشخصات
- پردازنده مرکزی: اینتل Core m3 – i7
- کارت گرافیک: Intel UHD Graphics 615
- حافظه رم: ۸ گیگابایت تا ۱۶ گیگابایت
- صفحه نمایش:۳ اینچ از نوع Full HD – ۱۳٫۳ اینچی از نوع ۴K Ultra HD با نمایشگر Molecular
- حافظه داخلی: ۶۴ گیگابایت تا ۲۵۶ گیگابایت
اگر کروم بوک های پریمیوم گوگل را تحسین میکنید و عاشقشان هستید ولی قیمت بالای آنها باعث میشود سمت این محصولات نروید، پس باید گوگل پیکسل بوک گو (Google PixelBook Go) جدید را مدنظر قرار دهید. پیکسل بوک جدید گوگل شامل بهترین ویژگیهای شاخص و مطرح این سری نظیر عمر باتری زیاد و صفحه کلید مناسب میشود و مهمترین تفاوت آن با دیگر پیکسل بوک ها، قیمت بسیار مناسب آن است. اگر استفاده شما از لپ تاپ به دریافت و ارسال ایمیل، ایجاد اسناد و صفحات اکسل در نرم افزارهای گوگل داکس (Google Docs) و Sheets، استریم فیلم و ویدئو و پخش موسیقی خلاصه میشود، پس گوگل پیکسل بوک گو یکی از بهترین گزینههای پیش روی شماست.
نکات مثبت:
- صفحه کلید شگفتانگیز «Hush»
- وبکم ۱۰۸۰p
نکات منفی:
- عدم امنیت بیومتریکی
مک بوک پرو ۱۳ اینچی (با تراشه M1، نسخه ۲۰۲۰)
مک بوک پرو کوچک اپل کاملاً احیاء شده
مشخصات
- پردازنده مرکزی: تراشه اپل M1 با CPU هشت هستهای
- کارت گرافیک: کارت گرافیک یکپارچه ۸ هسته
- حافظه رم: ۸ گیگابایت تا ۱۶ گیگابایت / نوع حافظه مشخص نیست
- صفحه نمایش:۳ اینچ با رزولوشن ۲۵۶۰ * ۱۶۰۰ از نوع نمایشگر رتینا LED با نور پس زمینه
- حافظه داخلی: ۲۵۶ گیگابایت تا ۲ ترابایت از نوع SSD
لپ تاپ مک بوک پرو ۱۳ اینچی (با تراشه اپل M1، نسخه ۲۰۲۰) اگرچه از نظر طراحی، تغییر زیادی نکرده است ولی بزرگترین مزیتهای آن، شامل عملکردِ قدرتمندتر و عمرِ باتریِ طولانیتر میشود. به لطف تراشه پیشگام M1 اپل، مک بوک پرو ۱۳ اینچی جدید عملکردی عالی و عمر باتری استثنایی را ارائه میدهد. در واقع، قدرت این دستگاه چنان بالاست که میتواند به راحتی ویدئوهای ۴K و حتی ۸K را اجرا کند. اگر به دنبال لپ تای قدرتمندی هستید که هم باریک و هم وزن سبکی داشته باشد، این مک بوک بهترین لپ تاپ ۱۳ اینچی است که میتوانید خریداری کنید.
نکات مثبت:
- عمر باتری بالا
- عملکرد عالی
- امکان اجرای اپلیکیشنهای iOS
نکات منفی:
- تعداد کم پورتهای ورودی
دل XPS 13 (اواخر ۲۰۲۰)
دل بار دیگر به اوج برگشته
مشخصات
- پردازنده مرکزی: قابل افزایش تا نسل یازدهم اینتل Core i7-1165G7
- کارت گرافیک: قابل افزایش تا Intel Iris Xe Graphics
- حافظه رم: قابل افزایش به ۳۲ گیگابایت رم ۴۲۶۷ مگاهرتزی از نوع LPDDR4x
- صفحه نمایش:۴ اینچ با کیفیت FHD+ (با رزولوشن ۱۹۲۰ * ۱۲۰۰( از نوع InfinityEdge غیر لمسی با ضد انعکاس ۵۰۰ نیت – ۱۳٫۴ اینچ با کیفیت UHD+ (با رزولوشن ۳۸۴۰ * ۲۴۰۰) از نوع InfinityEdge با نمایشگر غیرلمسی ضد بازتابنده ۵۰۰ نیت
حافظه داخلی: قابل افزایش تا ۲ ترابایت از نوع M.2 PCIe NVMe
ما در حال حاضر شک داریم که آیا سری محصولات Dell XPS نقطه ضعف یا نقص خاصی دارد یا خیر. بهروزرسانیهای سالانه این محصولات مرتباً در فهرست بهترین لپ تاپ ها قرار گرفته و هر سال نیز بهتر میشوند. لپ تاپ Dell XPS 13 (نسخه ۲۰۲۰) نه تنها محصولی شگفتانگیز است، بلکه همانطور که انتظار داشتیم، با عملکردی شگفتآور، نمایشگری جذاب و عمر باتری بادوام و… همراه شده است. این لپ تاپ نیز کاملاً مشابه با نمونه قبلی خود، قیمت بسیار بالایی دارد ولی حتی این مورد نیز باعث نمیشود که ما این محصول را در فهرست برترینهای خود قرار ندهیم. دل XPS 13 یکی از بهترین لپ تاپ های ۱۳ اینچی عرضه شده در سال ۲۰۲۰ است که واقعاً ارزش پولی که بابت آن هزینه میکنید را دارد.
نکات مثبت:
- طراحی خیرهکننده
- نمایشگر جذاب با نسبت تصویر ۱۶:۱۰
- عمر باتری عالی
نکات منفی:
- کیفیت صدا فقط خوب است
- قیمت
مایکروسافت سرفیس بوک ۲ (۱۳٫۵ اینچی)
بزرگتر، همیشه بهترین نیست
مشخصات
- پردازنده مرکزی: اینتل Core i5 – i7
- کارت گرافیک: اینتل UHD 620 – انویدیا جیفورس GTX 1050
- حافظه رم: ۸ گیگابایت تا ۱۶ گیگابایت
- صفحه نمایش:۵ اینچ با رزولوشن ۳۰۰۰ * ۲۰۰۰ نمایشگر از نوع PixelSense
- حافظه داخلی: ۲۵۶ گیگابایت تا ۱ ترابایت از نوع SSD
در حالیکه نسخه ۱۳ اینچی سرفیس بوک ۲ (Surface Book 2) قدرتمندترین مدل این سری نیست، ولی یکی از بهترین لپ تاپ های ۱۳ اینچی موجود در بازار محسوب میشود. چه کاربری حرفهای باشید، چه یک هنرمند خلاق و یا حتی یک دانشجو، سرفیس بوک ۲ میتواند همه نیازهای روزانه شما را برطرف کند. علاوه بر این، لولای تکیهگاه و دینامیکی این نسخه این بار بهتر از قبل شده و مکمل پردازنده قوی چهار هستهای این لپ تاپ است. برخلاف بسیاری از لپ تاپ های ۲ در یک بازار، صفحه کلید سرفیس بوک ۲ برای کنترل بیشتر روی صفحه و نازک بودن دستگاه در حالت تبلت، به راحتی قابل جداسازی است.
نکات مثبت:
- دوام باتری خیلی خوب
- قدرتمند
نکات منفی:
- خیلی گران است
- به اندازه مدل ۱۵ اینچی خود قدرتمند نیست
سرفیس لپ تاپ ۲
سریعتر، بهتر، قویتر
مشخصات
- پردازنده مرکزی: نسل هشتم اینتل Core i5 – i7
- کارت گرافیک: Intel UHD Graphics 620
- حافظه رم: ۸ گیگابایت تا ۱۶ گیگابایت
- صفحه نمایش:۵ اینچ با رزولوشن ۲۲۵۶ * ۱۵۰۴ از نوع نمایشگر PixelSense
- حافظه داخلی: ۱۲۸ گیگابایت تا ۱ ترابایت از نوع SSD
نخستین لپ تاپ سرفیس (Surface Laptop) به واسطه صفحه نمایش خیرهکننده، اجزای داخلی مناسب و کیفیت ساخت خوب خود در بیشتر فهرستهای بهترین لپ تاپ های ۱۳ اینچی سالهای گذشته قرار دارد. بنابراین، عرضه نسخه جدید آن نیز خبر خوبی برای علاقهمندان این برند است که توانسته ویژگیهای مدل قبلی را بهبود ببخشد و برخی از قابلیتهای آن را به سطح جدیدی برساند. البته در این نسخه شاهد تفاوت بزرگی نیستیم ولی استفاده از پردازندههای مرکزی سریعتر نسل هشتمی، ۸ گیگابایت حافظه رم و مهمتر از همه، حذف ویندوز ۱۰ S باعث شده است تا سرفیس لپ تاپ ۲ در حال حاضر به یکی از بهترین لپ تاپ های ۱۳ اینچی موجود تبدیل شود.
نکات مثبت:
- قدرت بهبودیافته
- طراحی مشکی رنگ جدید
نکات منفی:
- عدم پشتیبانی از Thunderbolt 3
Razer Blade Stealth 13 (نسخه ۲۰۱۹)
محصولِ سبکوزن ریزر، این بار با رنگ سفید
مشخصات
- پردازنده مرکزی: نسل دهم اینتل Core i7
- کارت گرافیک: Intel Iris Plus Graphics – انویدیا جیفورس GTX 1650 Max-Q
- حافظه رم: ۱۶ گیگابایت
- صفحه نمایش:۳ اینچ از نوع FHD – حاشیه بسیار نازک ۴٫۹ میلیمتری – ۱۳٫۳ اینچی با کیفیت ۴K لمسی با حاشیه بسیار نازک ۴٫۹ میلیمتری
- حافظه داخلی: ۵۱۲ گیگابایت از نوع SSD
صفت «نخستین اولترابوک گیمینگ جهان» به خوبی لُپ مطلب را ادا نمیکند. ریزر در اولترابوک Blade Stealth 13 بیشتر اجزاء و قطعات داخلی آن را ارتقاء داده است آن هم بدون اینکه این موضوع روی عملکرد فوقالعاده بیصدای آن تاثیر بگذارد. این لپ تاپ ۱۳ اینچی با پردازنده نسل دهمی اینتل Core i7 و گزینههای گرافیکی بهتر ارائه میشود و بسیار بهتر از مدل قبلی خود است. در واقع، این لپ تاپ یکی از بهترین تجربههای گیمینگ را با استفاده از کارت گرافیکهای یکپارچه با تنظیمات Iris Plus ارائه میدهد. بدون شک، کاربران عاشق بیصدا بودن دستگاه، قدرت حرارتی کم، عمر باتری بیشتر و رنگ سفید جیوهای آن میشوند. اگر توانایی پرداخت هزینه این لپ تاپ را دارید، ریزر Blade Stealth 13 یکی از بهترین محصولاتی است که میتوانید به خرید آن فکر کنید.
نکات مثبت:
- کیفیت ساخت بالای حفره ناچ بالا
- بدون سر و صدا
- عمر باتری مناسب
نکات منفی:
- قیمت بسیار بالا
- فضای ذخیرهسازی محدود
- فاقد کارت گرافیک مجزا
لنوو Yoga C940
لنوو یوگا بازگشته است
مشخصات
- پردازنده مرکزی: قابل افزیش تا نسل دهم اینتل Core i7
- کارت گرافیک: Intel Iris Plus Graphics
- حافظه رم: قابل افزایش تا ۱۶ گیگابایت
- صفحه نمایش: ۱۴ اینچ با کیفیت FHD (با رزولوشن ۱۹۲۰ * ۱۰۸۰) از نوع IPS، نمایشگر لمسی، براق، ۴۰۰ نیت – ۱۴ اینچ با کیفیت UHD (با رزولوشن ۳۸۴۰ * ۲۱۶۰) از نوع IPS، نمایشگر لمسی، براق، HDR 400 و ۵۰۰ نیت
- حافظه داخلی: قابل ارتقاء تا ۲ ترابایت از نوع SSD PCIe
شرکت لنوو با عرضه لپ تاپ Yoga C940 سنت خود در ساخت اولترابوک های زیبا و خیرهکننده را ادامه داده است. از آنجایی که درون این دستگاه قدرت زیادی پنهان شده است، نباید به این سادگیها از کنار آن عبور کنید. صفحه کلید راحت، قلم استایلس، TrueBlock Privacy Shutter و ساوندبار چرخان باعث غنیتر شدن ویژگیهای این دستگاه شده است. البته این لپ تاپ بی عیب و نقص نیست – ساوندبار (Soundbar) آن جای کار دارد و عمر باتری آن نیز میتوانست بهتر باشد – اما این رایانه قابل حمل، توان رقابت با گزینههای معرفی شده در این فهرست را دارد.
نکات مثبت:
- طراحی شگفتانگیز
- عملکرد عالی
- صفحه کلید Comfy
نکات منفی:
- گران قیمت
- عمر باتری
لنوو Yoga C360
اجرای ویندوز با پردازنده اسنپدراگون
مشخصات
- پردازنده مرکزی: پردازنده کوالکام اسنپدراگون ۸۵۰
- کارت گرافیک: گرافیک یکپارچه کوالکام
- حافظه رم: قابل افزایش تا ۸ گیگابایت
- صفحه نمایش:۳ اینچ با کیفیت FHD (با رزولوشن ۱۹۲۰ * ۱۰۸۰) از نوع IPS چند لمسی
- حافظه داخلی: قابل ارتقاء تا ۲۵۶ گیگابایت از نوع SSD
- دوربین: دوربین ۷۲۰P HD
اگرچه لپ تاپ های ویندوزی قبلی قدرت گرفته از تراشههای اسنپدراگون، در زمینه عملکرد کوتاهی کردهاند، ولی لنوو Yoga C360 خلاف این موضوع را ثابت کرده است و عملکرد بسیار خوبی در زمینه اجرای کارهای روزانه، محاسبات سنگین و اجرای بازی های ویدئویی روز ارائه میدهد. هرچند عملکرد دستگاه کاملاً عالی نیست ولی میتواند کارتان را راه بیاندازد. یکپارچهسازی ارتباط ۴G، خصوصاً زمانی که در حال حرکت هستید و به اینترنت نیاز دارید، واقعاً مفید است. اگر به دنبال یکی از بهترین لپ تاپ های ۱۳ اینچی هستید که هم از درون و هم از بیرون سبک باشد، Lenovo Yoga C360 یک انتخاب عالی است.
نکات مثبت:
- ارتباط ۴G
- عمر باتری زیاد
- طراحی نازک و سبک
نکات منفی:
- عدم حالت ویندوز ۱۰ S
- سازگاری اپلیکیشنی محدود
نظرات