صادرات اپل واچ در سهماهه سوم ۲۰۲۰ به عدد ۱۱٫۸ میلیون واحد رسیده که در مقایسه با بازه مشابه سال گذشته میلادی افزایش فروشی ۷۵% در مبنای سالبهسال است. با وجود رشد در میزان صادرات، اپل همچنان از نظر میزان سهم از بازار و میزان فروش بعد از شیائومی در جایگاه دوم قرار میگیرد.
با استناد به گزارشی از IDC، شیائومی با فروشی ۱۳٫۵ میلیون واحدی و در اختیار داشتن ۲۴٫۵ درصد از بازار، پیشرو بازار پوشیدنیها در سهماهه سوم ۲۰۲۰ است. این شرکت در مبنای سالبهسال رشدی ۲۷٫۸ درصدی را تجربه کرده است. باید به این نکته اشاره کرد که شیائومی دسته ارزان قیمت دستبندها را میفروشد و این کار در رقابت با دیگر شرکتها مانند اپل که اپل واچ را پایینتر از حد مشخصی نمیفروشد، یک امتیاز محسوب میشود. با احتساب میزان صادرات جهانی، هواوی، فیتبیت (Fitbit) و سامسونگ به ترتیب در جایگاههای سوم تا پنجم جای میگیرند.
زمانی که دیگر پوشیدنی ها مثل ایربادزهای تماماً بیسیم وارد بازی شوند، اعداد، رنگ متفاوتی به خود خواهند گرفت. با جمع بستن میزان فروش ایرپادز و اپل واچ در سهماهه سوم، میزان فروش شرکت سازنده به ۴۱٫۴ میلیون واحد و سهمش از بازار به ۳۳٫۱% میرسد که از ۳۲٫۲% سهماهه سوم ۲۰۱۹ کمی بیشتر است. مؤسسه IDC، رشد فروش اپل در سهماهه سوم ۲۰۲۰ را نتیجه محبوبیت ایرپادز و اپل واچ SE میداند.
در سهماهه سوم سال، اپل با داشتن ۳۳٫۱% درصد سهم، پیشرو بازار است. ایرپادز در کنار اپل واچها به دلیل افزایش تقاضا به خاطر فراگیری کرونا محبوبیت بسیاری کسب کردهاند. اپل با گسترش دسته ساعتهای هوشمند خود باعث شد تا این محصول در بازههای قیمتی متفاوتی در دسترس باشد که شامل میان ردههایی مانند واچ SE میشود.
رقابت در این دستهبندی آنطور که انتظار میرود نزدیک نیست. شیائومی با صادراتی ۱۷ میلیون واحدی در جایگاه دوم قرار دارد که از نصف فروش اپل نیز کمتر است. حتی سهم شیائومی از بازار نیز از نصف سهم اپل کمتر است. جایگاه سوم و چهارم در اختیار هواوی و سامسونگ است که به ترتیب در مبنای سالیانه رشدی ۸۷٫۲ و ۳۲٫۲ درصدی را تجربه کردهاند.
سامسونگ در این اواخر سرمایهگذاری بیشتری در ایربادزهای بیسیم کرده و با سرعتی زیاد دست به انتشار محصولات جدید زده است، این اتفاق میتواند منجر به افزایش سهم این شرکت از بازار در سال جدید میلادی شود. در این بین، اعداد بهدست آمده توسط هواوی بسیار چشمگیر است، زیرا این سازنده به خاطر جنگ اقتصادی تحمیلشده از طرف دولت آمریکا در مقایسه با دیگر رقبا با محدودیتهایی در بازار مواجه است.
با وجود فراگیری ویروس کرونا و کار کردن تعداد افراد بیشتری در خانه، بازار پوشیدنیها بعد از تجربه رشدی منفی در نیمه اول سال میلادی در سهماه سوم ۲۰۲۰ به روند خوب خود بازگشته است.
نظرات