شیائومی می ۱۰T و شیائومی می ۱۰T پرو نخستین گوشی های این شرکت چینی با نمایشگر ۱۴۴ هرتزی هستند. علاوه بر این، LCDهای تخت صفحه نمایش این گوشی های هوشمند، نرخ تازهسازی تطبیقپذیری دارند و بسته به نوع محتوا به ۳۰ هرتز نیز میرسند. البته شاهد حالتهای میانی نیز هستیم که به طور مثال میتوان به نرخ تازهسازی ۴۸ هرتزی برای فیلمهای سینمائی، ۶۰ هرتزی برای ویدئوهای معمولی و همچنین ۹۰ و ۱۲۰ هرتز نیز اشاره کرد.
این نمایشگرهای ۶٫۶۷ اینچی از رزولوشن ۱۰۸۰p+ با نسبت تصویر ۲۰:۹ بهره میبرند و از استاندارد HDR10 و حداکثر روشنایی ۶۵۰ نیت نیز برخوردار هستند. قسمت جلویی دستگاه با گوریلا گلس ۵ محافظت میشود و ورق GG5 نیز قسمت پشتی آن را پوشش میدهد. قابهای این گوشی ها از نوع آلیاژ آلومینیوم هستند و حسگر اثر انگشت نیز در لبه کناری دستگاه جای گرفته است.
هر دو گوشی به پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ مجهز هستند و روی MIUI 12 (بر پایه اندروید ۱۰) اجرا میشوند. این محصولات از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی برخوردار هستند و از شارژ سریع ۳۳ واتی نیز پشتیبانی میکند.
شیائومی می ۱۰T پرو به دوربینی سهگانه مجهز شده که ماژول اصلی آن را لنزی ۱۰۸ مگاپیکسلی تشکیل میدهد. این سنسور ۱/۱٫۳۳ اینچی به فناوری ترکیبکننده پیکسلها به صورت چهار در یک (برای ۲۷ میلیون پیکسلهای ۱٫۶ میکرومتری) مجهز است و لنزهای f/1.7 نیز قابلیت لرزشگیر تصویر نوری (OIS) را به ارمغان میآورند. حالتهای ضبط دوربین آن نیز به حداکثر کیفیت ۸K تا نرخ فریم ۳۰ در ثانیه میرسد.
در مرحله بعدی نیز شاهد دوربین فوق عریض ۱۲۳ درجهای با یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی (۱٫۱۲ میکرومتر پیکسل و لنزهای f/2.4) هستیم. سومین ماژول را نیز یک دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی تشکیل میدهد که میتواند بین ۲ سانتیمتر تا ۱۰ سانتیمتر (۰٫۸-۴ اینچ) فوکوس کند.
در قسمت جلویی نیز شاهد استفاده از دوربین ۲۰ مگاپیکسلی هستیم که به صورت حفره پانچ قرار گرفته است و از فناوری HDR پشتیبانی میکند و شامل یک حالت شب و ویدئوی آهسته با نرخ فریم ۱۲۰ میشود.
شیائومی می ۱۰T نیز تقریباً ویژگیهایی مشابه با نسخه پروی خود دارد و تنها تفاوت، استفاده از دوربینی با سنسور ۶۴ مگاپیکسلی محسوب میشود که در اندازه ۱/۱٫۷ اینچ است؛ به این معنا که ویژگی ترکیب پیکسلهای آن حاوی ۱۶ میلیون پیکسل ۱٫۶ میکرومتری است. لنز این دوربین کمنورتر از دستگاه دیگر است و شامل قابلیت OIS یا همان لرزشگیر تصویر نوری نیز نمیشود و به صورت f/1.9 است. با این حال، این دوربین همچنان قادر به ضبط ویدئوهای ۸K است.
به غیر از دوربین اصلی، دوربینهای الترا واید ۱۳ مگاپیکسلی، ماکرو ۵ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی نیز با گوشی شیائومی می ۱۰T پرو یکسان هستند.
هر دو گوشی بلندگوهای استریو، استاندارد Hi-Res Audio و موتورهای ویبره خطی با محور X برای یک تجربه چندرسانهای همهگیر را ارائه میدهند.
به غیر از دوربینهای این دو گوشی، دیگر تفاوت آنها حاوی فضای ذخیرهسازی داخلی و البته، قیمت آنها است. گوشی شیائومی می ۱۰T پرو با ۸ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت یا ۲۵۶ گیگابایت فضای داخلی عرضه میشود. گوشی می ۱۰T نیز با ۶ گیگابایت حافظه رم و امکان انتخاب نسخه ۸ گیگابایتی در دسترس قرار خواهد گرفت که البته در هر دو مدل، شاهد فضای ذخیرهسازی ۱۲۸ گیگابایتی هستیم.
هر دو گوشی به فناوری ۵G مجهز هستند و با دو درگاه سیمکارت، وای-فای ۶ (Wi-Fi 6)، NFC و IR همراه هستند.
نسخه پایه شیائومی می ۱۰T (6/128 گیگبایت) به زودی با قیمت ۵۰۰ یورو در اروپا عرضه میشوند؛ این در حالیست که نسخه رم ۸ گیگابایتی ۵۰ یورو گرانتر از نسخه پایه است. قیمت شیائومی می ۱۰T پرو (۸/۱۲۸ گیگابایت) نیز از ۶۰۰ یورو شروع میشود و با پرداخت ۵۰ یورو بیشتر، میتوانید به حافظه ذاخلی ۲۵۶ گیگابایتی آن دسترسی پیدا کنید.
نظرات