پیدا کردن یک کیبورد اندرویدی مناسب یکی از مهمترین تصمیماتی است که کاربر به هنگام استفاده از تلفن همراه خود خواهد گرفت. صفحه کلید به متنهای تایپ شده، نامهای کاربری در شبکههای اجتماعی و رمزهای عبور دسترسی دارد، درنتیجه انتخاب آن بسیار حائز اهمیت است. همچنین در بین این همه کیبوردهای اندرویدی، انتخاب کیبوردی که کاربر بتواند بیشترین احساس راحتی و لذت از تایپ کردن را داشته باشد کار آسانی نیست. به همین دلیل، ما در این مقاله تعدادی از بهترین کیبوردها با قابلیتهای فراوان و متعدد را معرفی خواهیم کرد.
Gboard
این کیبورد که ساخت شرکت گوگل است، احتمالاً در راس بهترینها قرار میگیرد و دلیل آن هم پیشبینی بسیار خوب کلمات، استفاده از هوش ماشینی، دسترسی به تعداد بسیار زیادی گیف، استیکر و داشتن دیکشنری است. در واقع، تمام قابلیتهایی که یک کاربر اندرویدی از کیبورد لازم دارد را در اختیار دارد و رایگان نیز هست. پوستههای این کیبورد شاید بسیار زیاد نباشد اما بسیار زیبا و مناسب است. همچنین کاربران میتوانند گیفهای شخصی خود را در iOS بسازند و از آن استفاده کنند.
بهتر از همه، Gboard هیچ ویژگی پولی نداشته و تبلیغی را نیز به شما نشان نخواهد داد و درمجموع یکی از بهترین کیبوردهای اندرویدی است.
لینک دانلود این اپلیکیشن در فروشگاه گوگل پلی
SwiftKey
سوییفتکی همیشه به اندازه جیبورد عالی عمل کرده است و تعداد کاربران بسیبار فراوانی را در سراسر دنیا دارد. بهروزرسانیهای متعدد و اضافه شدن ویژگیهای متنوع باعث شده است که این اپلیکیشن حتی از قبل هم بهتر شود. پیشبینیهای دقیق کلمات و حتی جملات (حتی برای زبان فارسی) به بهترین شکل ممکن انجام میگیرد. علاوه بر این، وجود تمهای مختلف برای آن، داشتن گیفهای فراوان، تصحیح خودکار و… از جمله دیگر ویژگیهای آن است. همچنین کاربران میتوانند با ایجاد حساب کاربری در مایکروسافت، اطلاعات مرتبط با کیبورد را ذخیره کرده و در هر دستگاه دیگری استفاده کنند.
این کیبورد شاید در رتبه اول نباشد ولی قطعا چیزی از جیبورد کم ندارد. سوییفتکی زمانی پولی بود اما برای سالهاست که رایگان شده و مایکروسافت نیز با اضافه کردن قابلیتهای مفید و بهینه، آن را به یکی از بهترین کیبوردهای اندروید تبدیل کرده است.
لینک دانلود این اپلیکیشن در فروشگاه گوگل پلی
Chrooma
معمولا در کیبوردها تمی را انتخاب کرده و از آن استفاده میکنید، اما در کروما قضیه به شکل دیگری است. این اپلیکیشن مطابق با تم هر نرمافزار ظاهر خود را عوض کرده و با محیط سایت، صفحه و … سازگار میشود. حالت کشیدن در این برنامه نیز فوقالعاده است. کاربر میتواند با این کار هر تعداد کلماتی که بخواهد را کپی کرده یا حذف کند. علاوه بر این، شما میتوانید شکل، اندازه، فونت و را تغییر داده و یا نسخه پریمیوم را تهیه کرده تا امکانات بیشتری داشته باشید. البته در اینصورت باید ۹٫۹۹ دلار هزینه بپردازد.
لینک دانلود این اپلیکیشن در فروشگاه گوگل پلی
Fleksy
کیبورد فلسکی دوباره بعد از مدتها در حال بهتر شدن است، اما با این وجود شاید نبود قابلیت سوایپ یا کشیدن یکی از ضعفهای این کیبورد است. علاوه بر این، تصحیح خودکار کلمات ممکن است کمی قوی عمل کرده و به هنگام تایپ کلمات به صورت محاورهای با تصحیح آن کاربر را اذیت کند. همچنین اگر گوشی خود را عوض و یا ریست کنید، نمیتوانید اطلاعات موجود در این کیبورد را بازیابی کنید. در مجموع برای افرادی که میخواهند سریعتر تایپ کنند، اپلیکیشن فلسکی گزینه خوبی است.
لینک دانلود این اپلیکیشن در فروشگاه گوگل پلی
Grammarly Keyboard
اگر بیشتر انگلیسی تایپ میکنید بهتر است نگاهی به این کیبورد بیندازید. این کیبورد با دنبال کردن کلمات تایپ شده توسط شما، گرامر و تلفظ آنها را چک میکند. همچنین در بروزرسانی آخر این اپلیکیشن قابلیت کشیدن روی کلمات نیز به آن اضافه شده است.
این کیبورد قابلیت پیشبینی کلمات را نیز دارد و همچنین با آموزش گرامر و یادگیری کلمات باعث آن خواهد شد که کاربر علاوه بر اینکه غلطهای املایی خود را پیدا میکند دلیل آن را نیز خواهد فهمید.
لینک دانلود این اپلیکیشن در فروشگاه گوگل پلی
OpenBoard
مشکل بعضی از کیبوردهای ثالث این است که آنها احتمالا کلمات تایپ شده کاربران را دریافت و جمع میکنند، اما اوپن بورد اینگونه نیست. اما مشکلی که این کیبورد دارد نبود قابلیت کشیدن روی کلمات است و همچنین بروزرسانیهای زیادی نیز برای آن منتشر نمیشود. اما از نظر امنیت خوب عمل میکند.
لینک دانلود این اپلیکیشن در فروشگاه گوگل پلی
AnySoftKeyboard
با شروع به کار این اپلیکیشن، حس قدیمی و نوستالژی به کاربر داده میشود، اما این بدان معنی نیست که نمیتوانید شکل ظاهری این کیبورد را عوض کنید. این برنامه دارای تمهای مختلفی است که کاربران میتوانند شکل ظاهری کیبورد را به شکل دلخواه خود بچینند.
این کیبورد دارای قابلیتی متفاوت با بقیه کیبوردهای اندرویدی است. کاربران میتوانند از قابلیت «چندلمسی» در این اپلیکیشن، همانند یک کیبورد واقعی استفاده کنند. با گرفتن دکمه Shift میتوان از دکمهها به شکل دیگری نیز استفاده کرد. علاوه بر این، وجود مترجم در داخل این اپلیکیشن به کاربران امکانات بیشتری میدهد و میتوانند با ایجاد میانبر برای هر کلمه و جمله موردنظر، سرعت تایپ خود را سریعتر کنند.
لینک دانلود این اپلیکیشن در فروشگاه گوگل پلی
GO Keyboard
اگر کاربر قدیمی اندروید باشید حتما نام گو کیبورد به گوشتان خورده است. وقتی صحبت از تم برای کیبورد میشود شاید هیچ اپلیکیشنی حرفی برای گفتن در مقابل گو کیبورد را ندارد. این اپلیکیشن بیش از دههزار پوسته یا قالب داشته که کاربران میتوانند از میان آنها یکی را انتخاب کنند.
علاوه بر اینها، گو کیبورد به کاربر اجازه میدهد تا بتواند آواتار و ایموجی مختص به خود را بسازد و همچنین میتواند بخشی برای استیکرهای خود بسازد که شبیه به مموجیهای اپل است. یکی دیگر از امکانات گو کیبورد داشتن بیش از ۲۰ زبان زنده دنیاست.
لینک دانلود این اپلیکیشن در فروشگاه گوگل پلی
نظرات