شیائومی توضیح می‌دهد که چگونه توانسته به شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی برسد - تکفارس 
شیائومی توضیح می‌دهد که چگونه توانسته به شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی برسد - تکفارس 

شیائومی توضیح می‌دهد که چگونه توانسته به شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی برسد

علی صفرپور
۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 21:30
شیائومی توضیح می‌دهد که چگونه توانسته به شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی برسد - تکفارس 

براساس توضبحات شیائومی شارژ ۵۰ واتی بی‌سیم می‌تواند یک باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت را تنها درعرض ۴۰ دقیقه پرکند.

دستگاه تازه معرفی‌شده شیائومی می ۱۰ اولترا از سیستم شارژ باسیم ۱۲۰ واتی پشتیبانی می‌کند اما شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی چیزی است که خیلی از گوشی‌های کنونی فاقد آن هستند و همین امر باعث می‌شود این گوشی جدید بهتر از قبل به‌نظر برسد. با استفاده از فناوری شارژ جدید شیائومی، این دستگاه قادر است تا باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی خود را درعرض تنها ۴۰ دقیقه پرکند.

شیائومی اخیرا با انتشار یک مطلب طولانی به‌طور مفصل توضیح داده است که این فناوری دقیقا به‌ چه صورت کار می‌کند. کلید رسیدن‌به این فناوری شارژ لایه بین ورق فلزی و باتری دستگاه بوده است که به آن پمپ شارژ می‌گویند (این پمپ شارژها مبدل‌های DC-DC هستند ولتاژ را کاهش یا افزایش می‌دهند).

شیائومی توضیح می‌دهد که چگونه توانسته به شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی برسد - تکفارس این‌بار بجای بهره‌وری از روش معمولی داشتن دو پمپ شارژ در یک ردیف، شیائومی آن‌ها را به‌طور موازی قرار داده است. با استفاده از این روش تازه، تبدیل ولتاژ به‌صورت ۱۰۰ درصد موثر به وقوع می‌پیوندد. درحقیقت، پمپ شارژهای عادی بهره‌وری ۹۷ درصدی دارند؛ البته مسئله به اینجا ختم نمی‌شود، در پمپ شارژهای عادی بهره‌وری به ۹۴ درصد هم کاهش یافته است اما با قرار دادن پمپ‌ها به‌صورت موازی این مورد دیگر اتفاق نمی‌افتد.

علاوه‌بر موارد گفته‌شده، شیائومی برای می ۱۰ اولترا از پمپ‌های شارژ با بهره‌وری ۹۸٫۵ درصدی استفاده کرده است چراکه حتی ۱ درصد بهره‌وری بیشتر نیز می‌تواند موجب گرمایش بیش‌ ازحد باتری و شارژدهی بی‌سیم شود.

پمپ‌های یادشده با مواد گرافنی با رسانایی بسیاربالا به باتری‌ها متصل شده‌اند تا از کاهش بهره‌وری تبدیل ولتاژ بکاهند. باتری خود نیز به دو واحد ۲۲۵۰ میلی‌آمپرساعتی تقسیم شده‌است.

ورق میانی که پیش‌تر درباره آن صحبت شد نیز ساختار بسیار پیچیده دارد. سیستم چندرشته‌ای این بخش به‌شکلی طراحی شده است که میدان مغناطیسی باتری و اجزای مربوطه را متمرکز کرده و از کاهش عملکرد جلوگیری می‌کند. علاوه‌بر آن، تلفن نیز به‌صورت مداوم درحال ارتباط با واحد شارژ است تا براساس خروجی شارژر ورودی شارژ خود را تنظیم کرده و تغییر دهد.

شیائومی توضیح می‌دهد که چگونه توانسته به شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی برسد - تکفارس همانطور که در لیست نتایج بالا هم قابل مشاهده است، باتری می ۱۰ اولترا بسیار سریع‌تر از دیگر دستگاه‌های مشابه (مجهز به شارژ بی‌سیم ۴۰ واتی) شارژ می‌شود، دستگاه‌های مانند هواوی P40 پرو ( که ظرفیت باتری کمتری هم نسبت به شیائومی می ۱۰ اولترا دارد).

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید