تیک تاک اخیراً بخشی از نحوه مدیریت و تعدیل محتوای خود را تشریح کرده است. در گزارش شفافیتی که روز پنج شنبه منتشر شد، این سرویس اشتراک ویدئو که در چین مستقر است، اظهار داشت که از جولای تا دسامبر ۲۰۱۹ بیش از ۴۹ میلیون ویدئو را به دلیل نقض خط مشیهای خود حذف کرده است. بیش از ۱۶ میلیون از این ویدئوهای حذف شده به کشور هند (که در رتبه نخست قرار دارد) تعلق دارند و در جایگاه بعدی ایالات متحده آمریکا با ۴٫۶ میلیون ویدئو قرار دارد.
در این گزارش همچنین آمده است که بیش از ۴۵ درخواست حذف ویدئو از ۱۰ کشور مختلف به تیک تاک (TikTok) ارائه شده است. ایالات متحده آمریکا تنها یک بار برای حذف ویدئو از این سرویس درخواست داده است.
در این گزارش آمده است که «فناوری امروز به قدری پیشرفته نیست که ما بتوانیم برای عملی کردن سیاستهای خود به آن متکی باشیم» به همین دلیل تیمی متشکل از انسانهای آموزش دیده به بررسی محتوای منتشر شده در این شبکه اجتماعی اختصاص داده شده است.
این گزارش چندی پس از صحبتهای مایک پومپئو (Mike Pompeo)، وزیر امور خارجه آمریکا، منتشر شده است. وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا روز دوشنبه همین هفته اظهار داشت که دولت ترامپ در نظر دارد تا به دلیل روابط فعلی آمریکا با چین، ممنوع کردن سرویس تیک تاک در این کشور را در نظر دارد. همچنین خود دونالد ترامپ نیز یک روز پس از این صحبتها و در جریان یک مصاحبه، به ممنوعیت احتمالی این اپلیکیشن در این کشور اشاره کرد.
نظرات