دیسکورد قصد دارد دامنه فعالیت خود را گسترش دهد - تکفارس 
دیسکورد قصد دارد دامنه فعالیت خود را گسترش دهد - تکفارس 

دیسکورد قصد دارد دامنه فعالیت خود را گسترش دهد

مجید مهرعلی
۱۲ تیر ۱۳۹۹ - 09:00
دیسکورد قصد دارد دامنه فعالیت خود را گسترش دهد - تکفارس 

دیسکورد (Discord) به‌تازگی اعلام کرده است که این شرکت در حال انجام تغییراتی است تا دامنه خدمات خود را فراتر از جامعه بازی‌بازان گسترش دهد. این شرکت مدعی است این تغییرات در راستای درخواست‌های کاربران بوده است تا دیسکورد ابزاری برای گفتگوهای روزانه باشد.

جیسون سیترون (Jason citron) مدیر ارشد شرکت در یک وبلاگ رسمی این‌طور بیان می‌کند که:

بازی دلیلی بود که بسیاری از شما را به پلتفرم دیسکورد آورد و ما برای همیشه به خاطر این اتفاق سپاسگزار خواهیم بود. همین‌طور که زمان گذشت بسیاری از شما دریافتید و سخن به میان آوردید که شما خواستاری جایی هستید که برای راحتی گفتگو با دوستان و هم نوع‌هایتان طراحی شده باشد. شما خواستار محلی برای گفتگوهای صمیمی با دوستان خود و گذراندن اوقات با کیفیت با آنها بودید چه در آنجا از حال یکدیگر باخبر شوید، چه چیز جدیدی یاد بگیرید و یا ایده‌ای را به اشتراک بگذارید.

شرکت دیسکورد جدیدا یک وب‌سایت را با عنوان یور پلیس تو تاک (Your Place To Talk) طراحی کرده است. سایت یادشده دیسکورد را جایی مناسب برای باشگاه‌های مدرسه‌ای، گروه‌های بازی رایانه‌ای، انجمن‌های هنری و گروهی از دوستان معرفی می‌کند.

دیسکورد تعدادی اقدامات جدید انجام داده‌است تا فضای پلتفرم خود را برای کاربرانی که جزء جامعه بازی‌ بازان نیستند دوستانه‌تر کند. «یک تجربه موفقیت‌آمیز برای کاربر»، افزایش ظرفیت ویدیو‌ها و تماس‌های تصویری و «ادامه روند توسعه کارایی و قابلیت اعتماد، به‌عنوان اولویت شرکت» برخی از این اقدامات هستند. دیسکورد مدعی است که در رابط کاربری خود سعی کرده‌ است از جوک‌ها و ارجاعات کمتری به صنعت گیم استفاده کند. این شرکت بخشی به نام مرکز امن دیسکورد (Discord Safety Center) را طراحی کرده است که در آن والدین و معلمان می‌توانند خلاصه‌ای از نحوه جمع‌آوری داده‌ها، قوانین، نکات امنیتی و توضیحات را مشاهده کنند.

فراگیری ویروس کرونا و افزایش تقاضا برای  تماس‌های صوتی و تصویری باعث شده است که تعداد مخاطبین این پلتفرم افزایش یابد. دیسکورد که با دیگر اپلیکیشن‌های‌ چت در زمینه کاری مانند اسلک (Slack) در حال رقابت است، اعلام کرده است که این پلتفرم در یک ماه بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر فعال دارد که در هر روز حدود ۴ میلیارد دقیقه را صرف گفتگو با یکدیگر می‌کنند. این شرکت همچنین سرمایه‌ای ۱۰۰ میلیون دلاری را برای شتاب بخشیدن به روند توسعه جامعه مخاطبان خود، افزودن قابلیت‌های جدید و ارتقای شرکت اختصاص داده است.

در طی ماه های گذشته نیز دیسکورد تلاش‌هایی برای گسترش مرزهای مخاطبان خود صورت داده است. این شرکت خبر از تعدادی اقدامات اولیه داده است که به جنگ سخن‌های نفرت‌آفرین موجود در این پلتفرم می‌رود. برخی از این اقدامات بدین شرح هستند: این شرکت قول می‌دهد که راه‌هایی که کاربران نژادپرستی را رواج می‌دهند مورد بازرسی قرار دهد، نرم‌افزار جدیدی را برای جلوگیری و مدیریت سوءاستفاده‌ها توسعه دهد، طیف مختلفی از کارکنان را به خدمت بگیرد، با سازمان‌‌هایی که روی عدالت نژادی تمرکز دارند همکاری کند و خدمات گوناگونی را به فعالان اجتماعی و سازمان‌ دهندگان انجمن‌های مختلف ارائه دهد.

به‌علاوه، دیسکورد تاکید ویژه‌ای نیز روی چت صوتی پلتفرم خود گذاشته است. این شرکت در ماه آوریل اعلام کرد از آغاز سال ۲۰۲۰ استفاده کاربران آمریکایی این پلتفرم از چت صوتی ۵۰ درصد افزایش داشته است. دیسکور در یک بتا قابلیتی برای کم کردن صداهای مزاحم را ایجاد کرده است. این قابلیت که با همکاری Krisp.ai مهیا شده است صداهای مزاحم در پس‌زمینه را شناسایی و حذف می‌کند تا صدای کاربر بهتر شنیده شود، قابلیتی که از ماه گذشته مایکروسافت نیز آن را برای اپلیکیشن تیمز (Teams) در نظر گرفته است.

در ماه مارس، دیسکورد تعداد کاربرانی را که می‌توانستند به صورت هم‌زمان استریم‌های زنده‌ را تماشا کنند از ۱۰ نفر به ۵۰ نفر افزایش داد که به‌موجب فراگیری کووید۱۹ و افزایش تقاضا برای استریم‌های ویدیو و تماس‌های تصویری بود. جیسون سیترون این قابلیت را مخصوصا برای معلمانی که کلاس‌های درس مجازی ایجاد می‌کردند و کارکنانی که با همکاران خود به همکاری می‌پرداختند مفید می‌دانست. دیسکورد در حساب تویتر رسمی خود خبر از حفظ این قابلیت در «این برهه که شدیدا به آن نیاز است» را داده است.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید