آمار مبتلایان ویروس کرونا به ۱۹ هزار و ۶۴۴ مورد رسید - تکفارس 

آمار مبتلایان ویروس کرونا به ۱۹ هزار و ۶۴۴ مورد رسید

محمدرضا داوری
۱ فروردین ۱۳۹۹ - 14:44
آمار مبتلایان ویروس کرونا به ۱۹ هزار و ۶۴۴ مورد رسید - تکفارس 

علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۱۹ هزار و ۶۴۴ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۴۳۳ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۶ هزار و ۷۴۵ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت روز جمعه (۱ فروردین) درباره آخرین آمار ابتلای قطعی و فوت ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در کشور گفت:

از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۱۲۳۷ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و شمار مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۹۶۴۴ نفر رسید. خوشبختانه ۶۷۴۵ نفر از بیماران کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته و ترخیص شده اند و این آمار روز به روز در حال افزایش است.

علیرضا رییسی در خصوص فوتی‌های ویروس کرونا بیان نمود:

متاسفانه با جان باختن ۱۴۹ نفر از بیماران، مجموع درگذشتگان بر اثر این بیماری در کشور به ۱۴۳۳ نفر رسید.

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره موارد جدید بیماران کووید ۱۹ در کشور به تفکیک استان‌ها توضیح داد:

تهران ۲۲۰ نفر، قم ۳۶ نفر، گیلان ۹۹ نفر، اصفهان ۱۴۵ نفر، البرز ۹۵ نفر، مازندران ۸۴ نفر، مرکزی ۱۷ نفر، قزوین ۸ نفر، سمنان ۵۲ نفر، گلستان ۱۵ نفر، خراسان رضوی ۴۸ نفر، فارس ۵۰ نفر، لرستان ۹ نفر، آذربایجان شرقی ۵۵ نفر، خوزستان ۱۰ نفر، یزد ۴۹ نفر، زنجان ۴۴ نفر، کردستان ۱۵ نفر، اردبیل ۳۵ نفر، کرمانشاه ۵ نفر، کرمان ۱۲ نفر، همدان ۲۲ نفر، سیستان و بلوچستان ۸ نفر، هرمزگان ۱۷ نفر، خراسان جنوبی ۱۸ نفر، چهار محال و بختیاری ۳ نفر، ایلام ۲۰ نفر، آذربایجان غربی ۲۷ نفر، کهگیلویه و بویر احمد یک نفر، بوشهر یک نفر، خراسان شمالی ۱۷ نفر تعداد افراد جدید مبتلا شده به ویروس کرونا در کشور هستند.

علیرضا رییسی  در کنفرانس خبری که به صورت آنلاین و ویدئو کنفرانس برگزار شد، افزود:

روند بیماری کووید ۱۹ و ابتلا به ویروس کرونا در ۱۳ استان که مردم رعایت کرده‌اند و در خانه مانده‌اند و البته مردم به این استان‌ها سفر نکرده و مسافر نیز پذیرش نکرده اند، کاهشی شده است. فعلا اسم این استانها را اعلام نمی کنیم که فکر نکنند روند شیوع بیماری تمام شده و دیگر رعایت نکنند زیرا هنوز به مرحله پیک و اوج بیماری در کشور نرسیده‌ایم و رشد این بیماری و شیوع بیماری همچنان ادامه دارد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه صحبت‌های خود اعلام کرد که در این ۱۳ استان بیمارستان‌هایی داشتیم که همه تخت‌های آن اشتغال بود و تخت آی سی یو خالی نداشت و بیمارستان پشتیبان داشتند اما اکنون در این بیمارستانها تخت آی سی یو خالی داریم. این اتفاق از سه روز گذشته رخ داده که نشان می دهد مردم با طرح بسیج ملی کنترل کرونا همکاری کردند و کمپین در خانه بمانیم را جدی گرفته اند. در این استانها تعداد موارد جدید بیماری به یک دوم، یک سوم و یک چهارم رسیده است.

علیرضا رییسی می‌گوید که نکته مهم در مورد این بیماری این است که عده زیادی از مبتلایان به خصوص افراد زیر ۱۴ سال ممکن است به علت ابتلا به ویروس کرونا دچار علائم بسیار کم مانند یک بدن درد مختصر یا سرفه مختصر شنود و علائم چندانی نداشته باشند یا حتی بدون علامت باشند اما این افراد ناقل هستند و می توانند این ویروس را به دیگران به خصوص پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها منتقل کنند و این ویروس برای این بزرگسالان خطرناک است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن توصیه به این که مردم در خانه بمانند گفت:

توصیه اکنون ما به مردم این است که همچنان در خانه بمانند، به مسافرت نروند و اگر به ضرورت و به هر دلیلی به مسافرت رفتند، اصول بهداشتی را رعایت کنند، از تجمعات بپرهیزند و اگر کوچکترین علامتی پیدا کردند با سامانه سلامت وزارت بهداشت یا سامانه ۴۰۳۰ تماس بگیرند و اصول قرنطینه خانگی را رعایت کنند.

علیرضا رییسی در پاسخ درباره تعداد ناقلان واقعی ویروس کرونا بیان نمود:

فعلا بر اساس آزمایش‌هایی که انجام داده‌ایم حدود ۲۰ هزار بیمار در کشور شناسایی شده‌اند، این افراد مبتلایان قطعی هستند اما حتما افرادی دیگری هستند که به صورت خفیف مبتلا شده و شناسایی نشده‌اند. تشخیص این ویروس در کشور ما با استفاده از تست‌های آزمایشگاهی انجام می شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در خصوص شایعه‌های پخش شده مبنی بر اینکه ویروس کرونا قبل از اسفند در کشور بوده است، گفت:

برخی رسانه های معاند در مورد تشخیص دیرهنگام این بیماری حرف های اشتباهی می زنند از جمله اینکه مواردی مثلا از ۱۳ بهمن در کشور بوده و گزارش نشده است. باید به این نکته توجه داشت کیت تشخیص کرونا حدود دو ماه پیش در چین که محل اصلی شیوع این بیماری بود ساخته شد و از یک ماه پیش در اختیار ایران است بنابراین قبل از اول اسفند امکان تشخیص این بیماری در کشور نبود.

علیرضا رییسی گفت:

رسانه های معاند بدون توجه به این مسائل خیلی ظریف علیه کشور ما جریان سازی می کنند و مثلا به گفته های یک پزشک استناد می کنند، این حرف درستی نیست و ممکن است یک نفر هم ادعا کند که سال ۹۰ هم کرونا در ایران بوده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن اشاره به قرنطینه در چین، ایتالیا و فرانسه بیان نمود که برای کنترل این بیماری دو راه بیشتر وجود ندارد یا همراهی مردم و ماندن در خانه یا استفاده از قوه قهریه و جریمه و قرنطینه اجباری مثل کشور چین، ایتالیا یا فرانسه که قرنطینه شدید از در خانه اجرا کردند و مثلا در فرانسه کسانی که رعایت نمی کنند را جریمه می کنند یا به زندان می اندازند ما نخواستیم برای مردم زحمت ایجاد کنیم گرچه این اقدامات قهری برای سیستم بهداشت و درمان کشور بهتر و ساده تر بود. با این حال پروتکل های و گاید لاین های بهداشتی و درمانی استانداردی برای رستورانها، مشاغل، مراکز تجمعی و مراکز بهداشتی و درمانی تدوین و ابلاغ کردیم که رعایت آنها بسیار موثر بوده است.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید