بانک مرکزی و صندوق نوآوری برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان همکاری می‌کنند - تکفارس 

بانک مرکزی و صندوق نوآوری برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان همکاری می‌کنند

محمدرضا داوری
۳ اسفند ۱۳۹۸ - 17:29
بانک مرکزی و صندوق نوآوری برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان همکاری می‌کنند - تکفارس 

بر اساس گزارش روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، نشست هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور دکتر عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی و عضو حقوقی هیات امنای صندوق نوآوری تشکیل شد.
در این نشست، دکتر علی وحدت رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، عملکرد این صندوق در دوره سوم فعالیت هیات عامل را تشریح کرد و با اشاره به اضافه شدن تسهیلات جدید به سبد خدمات صندوق در یک سال گذشته، بیان نمود:

برای هر استان یک صندوق پژوهش و فناوری تاسیس خواهد شد و علاوه بر آن در حوزه‌های تخصصی مثل نانو، نوآوری اجتماعی و تکنولوژی آینده نیز صندوق وجود دارد.

علی وحدت، در خصوص افزوده شدن تسهیلات در یک سال اخیر به این صندوق گفت:

در طول یک سال اخیر تسهیلات جدیدی به سبد خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه شده است؛ به عنوان مثال خدمات متنوعی در حوزه‌های سرمایه ‌گذاری، توانمند سازی و اعطای ضمانت‌ نامه به سبد خدمات صندوق به شرکت‌های دانش بنیان اضافه شده است که ضمانت ‌نامه‌های بانکی با معرفی و واسطه ‌گری صندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکت‌های دانش بنیان صادر می‌شود.

رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، بر اعمال ضوابط و استانداردهای ابلاغی بانک مرکزی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد و تصریح کرد:

هر استانداردی که بانک مرکزی برای نظارت بر صندوق‌های پژوهش و فناوری اعلام کند، آن را اعمال می‌کنیم، البته لازم به ذکر است که اساسنامه و دستورالعمل نظارت بر صندوق‌های پژوهش و فناوری بازنگری شده است.

دکتر عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی و عضو حقوقی هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی، در این نشست از آمادگی بانک مرکزی برای همکاری با صندوق نوآوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان اطلاع داد، بیان نمود:

صندوق نوآوری و شکوفایی وظیفه مهمی را در توسعه اقتصاد دانش بنیان برعهده دارد و بانک مرکزی آماده همکاری با این صندوق است و هر کمکی که صندوق نوآوری به آن نیاز داشته باشد، بانک مرکزی از آن پشتیبانی می‌کند.

رییس بانک مرکزی، با بیان اینکه بانک مرکزی بر توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور اصرار دارد، افزود:

بر توسعه اقتصاد دانش بنیان اصرار داریم چرا که شرکت‌های دانش بنیان آینده کشور هستند و فعالیت آن‌ها منجر به توسعه اقتصادی در کشور می‌شود، صندوق نوآوری و شکوفایی نیز می‌تواند بانک‌ها را برای همکاری بیشتر با شرکت‌های دانش بنیان ترغیب کند.

دکتر مهدی کشمیری عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست به همگرایی این صندوق با سایر بازیگران اکوسیستم فناوری اشاره کرد، اظهار داشت:

در دوره جدید هیات عامل همگرایی خوبی بین نهادهای فعال در اکوسیستم فناوری و صندوق نوآوری ایجاد و از ظرفیت‌ها موجود در کشور به خوبی استفاده شده است.

مهدی کشمیری با اشاره به اینکه صندوق‌های پژوهش و فناوری از جمله بازیگران اکوسیستم نوآوری در کشور هستند، بیان نمود:

صندوق نوآوری و شکوفایی برکارکرد صندوق‌های پژوهش و فناوری نظارت جدی دارد، این صندوق‌ها در استان‎ها به خصوص استان‌های کم‌برخوردار فعال شده و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز از آنها پشتیبانی می‌کند. برخی از صندوق‌های پژوهش و فناوری به دانشگاه‌ها تعلق دارند که خودشان به لحاظ ضوابط مالی بر عملکرد آن‌ها نظارت کامل دارند. سپرده نپذیرفتن، بحث جدی صندوق‌های پژوهش و فناوری است و این امر تا حدی دغدغه بانک مرکزی درباره مشکلات احتمالی صندوق‌های تامین کننده مالی در آینده را کاهش می‌دهد.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید