فولکس واگن و قطر توافق کردهاند که تا سال ۲۰۲۲، یک سیستم حملونقل خودران را در دوحه (پایتخت این کشور)، راهاندازی کنند. این قرارداد که در روز شنبه بین گروه فولکس واگن و مؤسسه سرمایهگذاری قطر امضاء شده، یک پروژه گرانقیمت است که چهار برند تحت نام فولکس واگن یعنی وسایل نقلیه تجاری فولکس واگن، اسکانیا، سرویس سواری مشترک MOIA و شرکت فرعی رانندگی هوشمند آئودی (AID) را در بر میگیرد.
هدف، توسعه تمامی سیستم حملونقل، ازجمله اتوبوس و شاتلهای خودران است. چارچوب قانونی، زیرساختهای شهری و نرمافزارهای رانندگی جهت استقرار سرویس موردنظر در این شهر، موردنیاز هستند. اتومبیلهای خودران با سیستم فعلی حملونقل عمومی ادغام خواهند شد. منصور المحمد؛ مدیرعامل مؤسسه سرمایهگذاری قطر اظهار کرد:
پیشرفت شهرهایمان نیازمند موجی از نوآوری است. درحالیکه ازدحام کاهش مییابد و کارایی استفاده از انرژی نیز بهتر میشود، استفاده از هوش مصنوعی و فناوریهای پاک، باعث پیشرفت تحرکات شهری خواهد شد.
این ناوگان شامل ۳۵ خودروی الکتریکی است. اتومبیلهای Buzz متعلق به بخش خودروهای تجاری فولکس واگن، چهار مسافر را در یک مسیر تقریباً ثابت از شهر دوحه، جابهجا خواهند کرد. سایر ۱۰ خودروی اسکانیا نیز جهت حملونقل گروههای بزرگتر مورداستفاده قرار میگیرند.
انتظار میرود که بررسی این ناوگان در اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی به وقوع بپیوندد. راهاندازی آزمایشی این سرویس نیز احتمالاً در سال ۲۰۲۱ انجام میشود. فولکس واگن و مؤسسه سرمایهگذاری قطر ابراز داشتهاند که این پروژه تا اواخر سال ۲۰۲۲، کاملاً راهاندازی میشود.
نظرات