مطالعات می‌گویند که دستیارهای صوتی به پتانسیل کامل خود رسیده‌اند - تکفارس 

مطالعات می‌گویند که دستیارهای صوتی به پتانسیل کامل خود رسیده‌اند

مسلم رفیعی
۶ آبان ۱۳۹۸ - 12:30
مطالعات می‌گویند که دستیارهای صوتی به پتانسیل کامل خود رسیده‌اند - تکفارس 

یک مطالعه توسط مایکروسافت ثابت می‌کند که دلیل اصلی اینکه ما از دستیاران شخصی دیجیتالی استفاده می‌کنیم، یک جستجوی سریع برای یک مسئله واقعی است. این موضوع احتمالاً به این دلیل است که پاسخ‌های پیچیده بعید است که نتایج مربوطه را به دست دهند، اما شما نمی‌توانید با استفاده از تبدیلات‌ اندازه‌گیری، اشتباه کنید. همان‌طور که مطالعه‌ای توسط Perficientdigital نشان‌داده، درجه‌ درستی این امر به دستگاه مورداستفاده شما بستگی دارد.

مطالعه صحت اطلاعات دستیاران صوتی دیجیتال، دقت پاسخ‌های ۴۹۹۹ جست‌و‌جو را در هفت وسیله مجهز به دستیارهای صوتی بررسی کرده است. آزمایش‌شوندگان الکسا، Echo Show، کورتانا، دستیار صوتی گوگل در Google Home، دستیار صوتی گوگل در Google Home Hub، دستیار صوتی گوگل در یک گوشی هوشمند و سرانجام، سیری اپل بودند.

درحالی‌که این مطالعه نشان می‌دهد که دستیار صوتی گوگل در یک گوشی هوشمند، بازهم بهترین گزینه در پاسخگویی کامل و دقیق به سؤالات بوده، اما کورتانا پیشرو در پاسخ دادن به بیشترین تعداد از پرسش‌ها بوده است. الکسا نیز رشدی را در مقوله تعداد سؤالات نافرجام از خود نشان داده است.

به‌عنوان یک گرایش کلی، دقت در تمامی دستگاه‌ها، در مقایسه با همین مطالعه در سال گذشته کاهش یافته است. سیری در گروه تعداد پاسخ‌های نادرست اول بوده، و Echo نیز مقام دوم را دراین زمینه کسب کرده است. در زیر خلاصه‌ای از مقایسه‌ها بین دستیاران شخصی پیشرو، بر اساس درصد پاسخ‌ها و همچنین درصد سؤالاتی که به درستی و کاملی پاسخ داده شده‌اند، آمده‌ است.

سایر دسته‌بندی‌های دیگر نیز در جداول زیر آورده‌شده‌اند:
مطالعه سالیانه پاسخ‌های نافرجام:
مطالعه سالیانه در رابطه با جواب‌های کامل و صحیح:
تعداد پاسخ‌های نادرست:
درصد تعداد پاسخ‌هایی که از منابع خرد گرفته شده‌اند (منابع خرد آن‌هایی هستند که از اشخاص ثالث گرفته‌شده و توسط دستیاران صوتی دیجیتال به کاربر عرضه می‌شوند):
جالب‌ترین دستیاران شخصی:
الکسا و سیری، هر دو بیشترین تعداد بازگویی لطیفه را داشته‌اند.

این حقیقت که گرایش کلی نشان‌دهنده کاهش دقت است، نشان می‌دهد که الگوریتم‌های فعلی به پتانسیل کامل خود رسیده‌اند، بنابراین قبل از اینکه بتوانند پیشرفت کنند، به فناوری‌های جدیدی نیاز دارند.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید