انتخاب شش تحقیق در مورد اخلاق هوش مصنوعی توسط فیسبوک - تکفارس 

انتخاب شش تحقیق در مورد اخلاق هوش مصنوعی توسط فیسبوک

پوریا اسدی
۳۱ شهریور ۱۳۹۸ - 14:30
انتخاب شش تحقیق در مورد اخلاق هوش مصنوعی توسط فیسبوک - تکفارس 

برای تشویق به تحقیقات در زمینه اخلاق هوش مصنوعی (AI) ، فیسبوک شش پروژه از هند را انتخاب کرده که در سه حوزه اصلی دولت، تنوع فرهنگی و اخلاق عملیاتی متمرکز شده است.

برندگان اعلام شده در روز جمعه دو پروژه ارسالی برتر در هر گروه فوق داشتند.

فیسبوک در ماه ژوئن جوایز تحقیقاتی اخلاق در هوش مصنوعی را با محوریت منطقه‌ای هند اعلام کرد. فیسبوک گفت که بودجه پیشنهادی باید بین ۱۰،۰۰،۰۰۰ تا ۲۰،۰۰،۰۰۰ روپیه باشد.

در مقوله اخلاق عملیاتی دو پروژه انتخاب شده شامل “چهارچوبهای بیمارمحور برای ارزیابی آزمایش‌های پزشکی با قابلیت هوش مصنوعی” است که امیت ستی از موسسه فناوری بمبئی به عنوان محقق اصلی آن خواهد بود. پروژه دیگر ” سوگیری هدف‌دار در رسانه‌های هندی” بوده که انیمش مخرجی از انستیتوی فناوری هند محقق آن است.

یکی از پروژه‌های تحقیقاتی انتخاب شده برای مقوله حاکمیت ، “پیامدهای اخلاقی واگذاری تصمیم گیری به سیستم‌های هوش مصنوعی است” که رائول دی از موسسه مدیریت بنگلور هند مسئوایت آن را بر عهده دارد.

پروژه دیگری که برای گروه حاکمیت انتخاب شده ، “قانون اطلاع رسانی عمومی برای هند” است و سودیر کریشناوسامی را از مرکز تحقیقات حقوق و سیاست گذاری به عنوان محقق اصلی خود دارد.

“کاهش تعصب در تشخیص چهره برای تنوع منطقه‌ای وسیع در هند” که ریچا سینگ از انستیتو فناوری اطلاعات ایندراپراسترا دهلی را به عنوان محقق اصلی دارد یکی از پروژه‌های انتخاب شده در گروه تنوع فرهنگی است.

پروژه دیگر “ارزیابی تأثیر نظارتی در بازار ملی هوش مصنوعی هند” است که واراداراجان سریدار از انستیتوی بین‌المللی فناوری اطلاعات بنگلور  را به عنوان محقق اصلی دارد.

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید