بر اساس گزارشها، درحال حاضر بیش از ۵۰ درصد رایانهها درحال اجرای ویندوز ۱۰ شرکت مایکروسافت هستند؛ این اتفاق پس از گذشت چهارسال از معرفی این سیستم عامل روی داده است.
ویندوز ۱۰ با قدرت توسط مایکروسافت تایید و پذیرش شد اما تولیدش (طبیعتا) پس از پروسهای طولانی به واقعیت پیوست. براساس گزارش VentureBeat، هدف مایکروسافت این بود که بین سالهای دوم و سوم پس از عرضهی این نسخه از ویندوز، یک میلیارد دستگاه آن را اجرا کنند اما از این هدف دست کشید.
این سیستمعامل در چهار هفتهی ابتدایی عرضهاش بر روی بیش از ۷۵ میلیون دستگاه نصب شد؛ کمی بعد و پس از اتمام هفتهی دهم عرضه، ۱۱۰ میلیون دستگاه درحال اجرایش بودند.
سیستمعامل ویندوز ۱۰ در ماه ژولای امسال برروی ۴۸٫۸۶ درصد از رایانهها درحال اجرا بود که با رشدی ۲٫۱۳ درصدی در اوت (ماه بعد)، سهمش را به ۵۰٫۹۹ درصد افزایش داد. این افزایش سهم درحالی بود که رشد این سیستمعامل بخاطر انقضای بهروزرسانی رایگان در ماه ژولای سال ۲۰۱۶ کمی کند شده بود.
سیستمعامل ویندوز ۸ همچنان دارای سهمی ۰٫۶۳ درصدی است درحالی که نسخه ۸٫۱ ویندوز با کاهشی ۰٫۹۱ درصدی، برروی ۴٫۸۳ درصد از رایانهها درحال اجرا است؛ روی هم این دو نسخه از ویندوز ۸، سهمی ۴٫۸۳ درصدی دارند (آمار مربوط به پایان ماه اوت میلادی است).
در این میان سهم ویندوز ۷ با کاهش ۱٫۴۹ درصدی، از ۳۱٫۸۳ درصد به ۳۰٫۳۴ درصد رسیده است. مایکروسافت اعلام کرده که در ژانویهی ۲۰۲۰ به پشتیبانی از این نسخهی سیستمعامل ویندوز پایان خواهد داد.
ویندوز ویستا و XP هم به ترتیب درحال اجرا بر روی ۰٫۱۵ و ۱٫۵۷ درصد رایانهها هستند.
نظرات