پس از دورهی کوتاه انتشار پیشنمایش برنامه برای حلقهی داخلی، مایکروسافت ویندوز ۱۰ ورژن ۱۹۰۳ بیلد ۱۸۳۶۲٫۳۲۹ (KB4512941) را وارد بازار کرده است (گرچه که یک آپدیت اختیاری است).
گرچه بستههای آپدیت برای بیلدهایی که برای کاربران اینسایدر منتشر شدند یکسان بودند، تنها بستهی آپدیت ماه می ۲۰۱۹ وارد جریان تولید شد که از زمان ۱۹H2 همچنان درحال تست است. بههرحال، همانطور که مشخص شد، با وجود برطرف شدن برخی مشکلات با آپدیتهای تجمعی، برخی کاربران هنوز تجربهی مناسبی از ویندوز خود ندارند!
کاربران پس از نصب آخرین آپدیتهای تجمعی شروع به ارسال گزارشهایی در Reddit کردند، با این مضمون که با وجود عدم استفاده از دستگاههایشان، همچنان مصرف CPU به مقادیر بسیار زیادی رسیده است. بیشتر کاربرانی که این مشکل را گزارش کردند متوجه شدند که منشا این مصرف بالای CPU کورتانا است (به ویژه پروسهی SearchUI.exe که در تسکمنیجر نمایش داده میشد). به علاوه به نظر میرسد کسانی که این مشکل را دارند، با بیکاربردشدن ویژگی جستجو در Taskbar ویندوزشان نیز روبهرو شدهاند، به این صورت که هنگامی که بر روی جستجو کلیک میکنند، صفحه جستجویشان سیاه میشود.
جالب اینجاست که برخی کارمندان داخلی بازخوردهایی را از این مشکل را در Feedback Hub جمعآوری کردهاند. از آنجایی که این بیلد پیش از عرضهاش به مدت کافی در دست کارمندان داخلی نبوده است، اینطور به نظر میرسیده که مشکل از بین رفته است؛ این مشکل از طرف دیگر رای کافی هم جمع نکرد تا توجهی را برای رفع مشکل به خود جلب کند. انتظار میرفت که این شرکت برای بازخوردهای بیشتر در پیشنمایش داخلی بیشتر صبر کند تا بتواند با مشکلاتی اینچنینی بهتر برخورد کند.
مایکروسافت هنوز بهصورت رسمی این باگ را تایید نکرده است. KB article هم برای این بیلد هیچ مشکل شناخته شدهای را اعلام نکرده است. با این وجود، برای رفع این مشکل کارهایی در دست انجام است: نظیر تقویت ثبت رجییستریها. ما به شما پیشنهاد میکنیم که تنها اگر با ویرایش کلیدهای رجیستری آشنایی دارید اقدام به نصب کنید. حذف و اضافه تصادفی و اشتباه رجیستریها ممکن است باعث ایجاد مشکلات دیگر شود.
کاربران ویندوز ۱۰ پرو میتوانند با مراجعه به Settings > Windows Updates > View Update History اقدام به حذف و رفع عیب آپدیت مشکلساز کنند. برای کسانی هم که هنوز آپدیت را نصب نکردهاند هم باید بگوییم که بهتر است که این کار را نکنند. آپدیت تجمعی بعدی باید شامل رفع مشکلات این بیلد و عملکرد عجیب ویندوز (ناشی از کورتانا) شود. حدس این است که مشکلات تا دور بعدی پچ آپدیتهای سهشنبه رفع خواهند شد.
آپدیتهای اخیر در اصل برای مایکروسافت مشکلساز بودهاند چرا که آپدیتهای نرمافزاری اخیر سرفیس پرو ۶ و سرفیس بوک ۲ هم باعث ایجاد مشکل در CPU این دستگاهها شده است. این موارد برای مایکروسافت کمی خجالتآور هستند چون این شرکت پس از شکست آپدیت اکتبر سال ۲۰۱۸ برای ویندوز ۱۰، تاکید دوبارهاش بر کیفیت را اعلام کرد.
نظرات