تأثیر شگرف وان‌پلاس و گوگل بر افزایش فروش گوشی در آمریکا - تکفارس 
تأثیر شگرف وان‌پلاس و گوگل بر افزایش فروش گوشی در آمریکا - تکفارس 

تأثیر شگرف وان‌پلاس و گوگل بر افزایش فروش گوشی در آمریکا

سید محمد معلمی
۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 15:05
تأثیر شگرف وان‌پلاس و گوگل بر افزایش فروش گوشی در آمریکا - تکفارس 

بر اساس جدیدترین گزارش منتشر شده توسط آژانس Counterpoint Research، بازار گوشی‌های هوشمند در ایالات متحده همچنان با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند. در دومین سه‌ماهه سال ۲۰۱۹ یعنی در بازه زمانی بین ماه‌های آوریل تا ژوئن، میزان فروش تلفن‌های همراه نسبت به آمار مدت مشابه پارسال ۱٫۵ درصد کاهش یافته است. آن‌گونه که این شرکت آماری یادآور می‌شود، با توجه به اطلاعات به دست آمده از چهار اپراتور بزرگ آمریکا، مشترکان ترجیح می‌دهند که مدت زمان بیشتری با گوشی‌هایی که قبلاً خریده‌اند، کار کنند. ضمن اینکه فروش دستگاه‌های بالارده نیز چندان چشمگیر نبوده تا نتیجه این شود که تولیدکنندگان گوشی‌های مقرون به صرفه وضعیت بهتری در این کشور دارند.

با معرفی چندین گوشی در سال جاری میلادی، این قانون که هر چه محصولی ارزان‌تر باشد به معنای بصرفه بودن نیست، توسط وان‌پلاس ۷ پرو دست‌خوش تغییراتی شد. این گوشی همه امکاناتی که یک گوشی بالارده و پرچمدار باید داشته باشد را داراست و از آن جایی که تأییدیه IP برایش دریافت نشده ولی شرکت سازنده با انتشار یک تیزر، مقاومتش در برابر آب را نشان داد. از سایر امکانات پیشرفته وان‌پلاس ۷ پرو می‌توانیم به پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵، حافظه داخلی ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایتی، دوربین عقب سه‌گانه، دوربین سلفی پاپ‌آپ و نرخ بازسازی ۹۰ هرتزی اشاره کنیم. همه این امکانات با قیمت ۶۹۹ دلاری به فروش می‌رسند که سبب شدند کمپانی چینی بتواند در آمار سالانه، رشد ۱۵۲ درصدی را به ثبت برساند.

تأثیر شگرف وان‌پلاس و گوگل بر افزایش فروش گوشی در آمریکا - تکفارس 

پس از وان‌پلاس ۷ پرو ، گوگل توانست ۸۸ درصد رشد کند. با اطمینان می‌توانیم بگوییم که دو گوشی میان‌رده پیکسل ۳a و پیکسل ۳a XL دلیل ثبت چنین آماری بودند. هر کدام از این دستگاه‌ها با قیمت ۳۹۹ و ۴۷۹ دلاری خود، کیفیت دوربین فوق‌العاده‌ای دارند و با دریافت بروزرسانی‌های به موقع، نصف قیمت پرچمدار فعلی گوگل یعنی پیکسل ۳ ارزش‌گذاری شده‌اند. در رده‌های بعدی، آلکاتل و موتورولا جای گرفته‌اند که به ترتیب ۷۳ و ۴۷ درصد رشد داشته‌اند. به‌زعم Counterpoint Research، دلیل پیشرفت چشمگیر موتورولا، تولید و فروش گوشی‌های میان‌رده بوده است. در این بین، به نظر می‌رسد موتورولا جی ۷ پاور با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر بر ساعتی که دارد، با استقبال بسیار عالی مشتریان روبه‌رو شده باشد. اپل هم در بازه زمانی سه‌ماهه رشد ۱۴ درصدی را به ثبت رساند.

در سمت دیگر، شرکتی که بدترین آمار فروش را به خود اختصاص داده و تقریباً با شیب تندی سیر نزولی را در پیش گرفته است، ZTE نام دارد. این کمپانی چینی در گذشته چهارمین برند محبوب آمریکایی‌ها به شمار می‌رفت ولی امسال به خاطر قانون منع وارد کردن محصولاتش که توسط دولت ایالات متحده به تصویب رسید، اوضاع خوبی را تجربه نکرد. البته اگرچه این شرکت بالأخره با ترامپ و مسئولین آمریکایی به توافق دست یافت ولی هنوز نتوانسته به جایگاه سابقش بازگردد. سامسونگ و ال‌جی هم با آمار نزولی ۱۹ و ۲۴ درصدی، سه‌ماهه فاجعه‌باری را پشت سر گذاشتند.

جف فیلدهک (Jeff Fieldhack)، مدیر تحقیقاتی Counterpoint Research می‌گوید:

به خاطر کاهش فروش گوشی‌های سری گلکسی اس ۱۰، سامسونگ نتوانست عملکرد خوبی از خود به ثبت برساند. این شرکت در ابتدا توانست پرچمدارانش را به خوبی فروخته و همه را شگفت‌زده کند اما حالا با کاهش تقاضا برای آنها روبه‌روست. از میان مدل‌های این خط تولید، گلکسی S10e با کمترین استقبال روبه‌رو گردید و اخیراً هم مشتریان گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس کم شده‌اند. واقعیت آن است که به امید عرضه گسترده‌تر و بهتر ۵G در نیمه دوم ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰، مشتریان فعلاً ترجیح می‌دهند همچنان از گوشی‌های قدیمی خود استفاده کنند. در طرف دیگر این ماجرا، وان‌پلاس، آلکاتل و کول‌پد (Coolpad) رشد چشمگیری داشته‌اند. شرکت اولی با عرضه وان‌پلاس ۷ پرو توسط اپراتور T-Mobile توانست به این آمار فوق‌العاده دست یابد. آلکاتل هم همچنان با فروش مدل TCL LX توسط اپراتور TracFone در حال پیشرفت بوده و با عرضه مدل Avalon V در Verizon به فکر دستیابی به رکوردهای بیشتر است. در رده سوم هم کول‌پد جای گرفته که با عرضه Metro با اپراتور T-Mobile، مشتریان آمریکایی را به خود جلب کرده است

Counterpoint Research همچنین، به این نتیجه رسیده که در ایالات متحده هر چه نمایشگر گوشی‌ها بزرگ‌تر شود، فروش آنها افزایش خواهد یافت. در دومین سه‌ماهه سال ۲۰۱۹، دستگاه‌هایی که صفحه نمایش ۶ اینچ و بزرگ‌تر داشتند، ۴۳٫۴ درصد بیشتر به فروش رسیده‌اند. موبایل‌هایی هم که پنل ۴ تا ۴٫۹۹ اینچی دارند، تنها ۴٫۹۹ درصد فروخته شده‌اند.

تأثیر شگرف وان‌پلاس و گوگل بر افزایش فروش گوشی در آمریکا - تکفارس 

در ادامه هم می‌توانید ۵ گوشی پرفروش آمریکا در بازه‌های زمانی آوریل تا ژوئن را مشاهده کنید:

۱) آیفون ایکس آر

۲) آیفون ۸

۳) آیفون ایکس اس مکس

۴) گلکسی اس ۱۰ پلاس

۵) گلکسی اس ۱۰

مطالب مرتبط سایت

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید